35

Анонимен

преди 3 месеца

В тази библиотека трябва да изгледат котарака доживот ! Такава реклама им направи Жоро,каквато нито една книга не може!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Ами някои хора може да имат алергия към препаратите за почистване. Нима трябва да се забрани почистването на обществени места заради това?

33

Анонимен

преди 3 месеца

Котенцето ще направи някой книжки на ждреп. Мястото му е навън сред природата. Не всички хора обичат котки и не е хигиенично да се катери по столове в библиотеката.

32

Анонимен

преди 3 месеца

Колкото котките да са ми любими, нямат място в обществени сгради. Познавам двама с алергия, е но на тези си години вече не ходят в библиотеки. С отглеждането на животни, дори идеална хигиена не е достатъчна срещу алергиите. Да помислим за тези хора, които са принудително лишени от права заради доброто сърце на някой служител. Все пак построено е за хората, издържа се от хората и трябва да им се осигури комфорт. То така във всеки магазин и обществено помещение ще се разхождат животинки.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Като отидем в Пловдив непременно ще отидем да видим Гошко и да поздравим хората, които му извоюваха правото да бъде обитател на библиотеката. Това е един хубав прецедент и е белег, че доброто може да побеждава и по нашите земи.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Първо ,аз мн обичам котки и имам котка на 17г , но ако Жорко не е кастриран значи маркира/припикава навсякъде с мн силна миризма . Имахме и котарак ,който ни беше маркирал Всичко-дрехи ,дивани ,дори видеото и телевизора.

29

Анонимен

преди 3 месеца

За огромно съжаление в държавата ни има доста много лоши и злобни хора! Ако няма с кого да се заяждат и карат,ако могат ще си гризят собствения з**д**ик!!! Разбира се,че животинката не пречи на никого,освен на злобарите!!!

28

Анонимен

преди 3 месеца

За да се задейства алергията към котки, алергичният трябва да има пряк контакт с котката, това, че някъде в помещението има котка, няма да причини реакция. А иначе, в пловдивската библиотека могат само да се гордеят със своя талисман. Да им е жив и здрав още много години и адмирации за хората, които се грижат за него и за това, че се осмелиха да го защитят.

27

Преди няколко години

преди 3 месеца

имаше едно много симпатично и кротко коте в цветарски магазин на ул. "Алабин" в София. Седеше си в панерче пред витрината през лятото, а през зимата беше вътре в цветарницата. Беше явно котето на собственика. Много пъти съм си купувала цветя оттам само заради него. Сега, като мина покрай магазинчето, ми е някак празно, въпреки красивите цветя.

26

Анонимен

преди 3 месеца

На някои непрекъснато нещо все им пречи - за каквото и да става дума, пишат "Да се маха!", "Събаряй!", "Изхвърляй!" и пр. Вечните негативници и подстрекатели в негативна посока. Лошото е, че те и най-много врещят.

25

Анонимен

преди 3 месеца

Постоянно затворен ли ще стои?

24

Анонимен

преди 3 месеца

Най-лошото в случая е че разни откачени свръхемоционални лелки ни диктуват как живеем, изживявайки на последна морална инстанция - днес котки, утре овце и крокодили.

23

Анонимен

преди 3 месеца

Може да препикава малко книгите ама не е болка за умиране

22

До 21

преди 3 месеца

Съгласна съм с теб, но който има алергия към козина на животни има и алергия към прах и библиотеката не е място за него. Да си стои вкъщи и да си чете без кодина и прах хаха

21

Софиянец

преди 3 месеца

Направо ми идва да се преместя да живея в Пловдив. Браво!

20

Да

преди 3 месеца

Предлагам Жорко за кемт на София!

19

българин

преди 3 месеца

Домашните котки са изключителни "чистници" от любимците. Ако се отглеждат правилно. Имали сме три котарака преди съпругата ми изведнъж да развие алергия към животински косми (морските ни свинчета са я генерирали, но най-силна е към котешки вече). Ако Гошко е регистриран, кастриран, под надзора на ветеринар, който го ваксинира и обезпаразитавя по график не може да разнася болести. Алергенните котешки косми са единствената причина да не препоръчвам пребиваването му в помещения с обществен достъп.

18

Анонимен

преди 3 месеца

това е библиотека и котките нямат място там

17

.

преди 3 месеца

Щом в Народното събрание може да има 240 свинe, защо в една библиотека да няма котарак, за който се полагат грижи и има гарантиран ветеринарномедицински статус. Подкрепям Жоро да остане в библиотеката!

16

Винету

преди 3 месеца

Чело коте, чело коте, чело коте книжки как се хващат, как се хващат малки сиви мишки. Първо правило това е свий добре уши, на дъга извий гръбнак както прави татко котарак