233

Еее

преди 2 месеца

Копейки ко ще дирите в прогнилия запад

232

Зозо

преди 2 месеца

До Анонимен.... Хахахаааа, пак ли ще печелите изборите бре копейки?!? Хапчетата!!!! :)))))))))))))))))))))))))))) Вие и местните избори спечелихте нали? :)))))))))

231

Зозо

преди 2 месеца

Копейкиии, отдавна съм ви писал тук: Глад и лaбyт за вас!!! Гладни ще стоите и в кофите ще ровите. Само глада и лaбyтa лекуват комунизъма :))))))))))))))))))))))))))))) Ние кадърните атлантици ще ядем и пием на корем.

230

Анонимен

преди 2 месеца

Как ще ви изпържиме на европейските избори. Очаквайте мощен националистически вот и в България и в Европо! Урсула и другите жендърии, бастърди и съединители - на сметищете на историята само като миманс!

229

Възраждане

преди 2 месеца

Щом Урсула Кафявата поставя Възраждане до Алтернатива за Германия и Национален сбор, значи нещата вървят в правилната посока 🙂 Възраждане трупат опит и ще се превърнат в реална националистическа алтернатива за България, за да отстояваме местните си интереси успешно. Умните народи в ЕС вече избраха националистически партии да управляват, а лъжите за руска агентура са жалък опит на глобалистко-сатанинската пропаганда да попречи на тези партии

228

Анонимен

преди 2 месеца

До Хмм, дебейците като цяло не могат да си представят някой да има свое собствено неплатено и несвалено от някое посолство мнение. Интелектът им е ограничен до повтарянето на 2-3 словосъчетания, като и това им се отдава с голям труд и неимоверни усилия.

227

Радой Ралин

преди 2 месеца

ЕС ви даде култура да хванете Азия и Африка за .... Носа

226

Анонимен

преди 2 месеца

Вярно е. Да си ядът бубите сами.

225

Хмм

преди 2 месеца

До анонимен *** Типично мислене на чужд агент, работещ срещу заплащане. Пише за копейки, защото не може да си представи, че някой може да има позиция за нещо, без да му е платено за това. Обръща собственото си мислене с обратен знак, за да възприеме хората срещу него.

224

Анонимен

преди 2 месеца

ПО - МАЛКО СА

223

Анонимен

преди 2 месеца

До до 250 Не заплата а държавата трябва да дава по 1000 $ месечно ако си завърщил ВУЗ за да се занимава с научна работа. И чак после ако от фирмите дават 10000 $ заплата тогава има смисъл от образование.

222

Как да стане?

преди 2 месеца

Как да одобрим една самозабравила се олигархия, която налага решението си над народите в ЕС? Хората от Съюза (не Федерация) искат две неща. Да могат да се движат и да работят свободно. Вместо това, получават хиляди ненужни правила за какво ли не, които обслужват единствено шепа олигарси и тъмни интереси. Щях да напиша "шепа богоизбрани", но ми се струва, че са избрани от някаква по- тъмна и зловеща особа.

221

Анонимен

преди 2 месеца

Има избори, там аз лично вадя червения картон на бабесите които ни направиха робите на ЕС!

220

анонимен келеш

преди 2 месеца

кАпейките ги разбрахме,че тук под новините са много,силни са и са още по смели!:):):)Раздават интернет правосъдие и заплашват тези които не споделят техния русофилизъм:):):)кАпейки ше ви призная за истински герои,ако другата седмица дойде някой или няколко от вас на Герена по време или преди мач на Левски и развее така любимият ви руски байрак от Шипка:):):)А?:):):)Аре да не е чак на стадиона,може и долу на Арката:):):)

219

до 250

преди 2 месеца

2000 Евро в София получават към днешен момент шофьори и складови работници. Началната заплата в нашата швейцарска консултантска компания за човек без никакъв опит е 2200 евро. В София. След години се минават 8-10 000 евро и нагоре. А вече как слугувате плебеите функционално неграмотни в Германия за 2000 евро (дето там ги взимам на ден като ИТ консултант) си е ваш проблем. А кофтито е, че ги имате за много тия пари. Снишени главици с ниски стандарти. Това сте масово бачкаторите гастарбайтери.

218

F*CK EU

преди 2 месеца

Какъв ЕС ве? Тая социалистическа либерастия ще доведе ЕС до пълна капитулация!...

217

Анонимен

преди 2 месеца

Искат да ходят на почивка в Гърция, сиренето да бъде истинско, токът и парното да са на ниски цени!

216

Анонимен

преди 2 месеца

До НАКРАТКО Бъларите работят в Германия- защото получават средно по около 2000 евро- тук може би около 2100 лева-

215

Анонимен

преди 2 месеца

Когато работите в ЕС в какво ви плащат- в евро или в копейки, губите ли при превалутиране...над 3 000 000 руснаци живеят в Германия- в копейки ли им плащат....

214

Немирен атом

преди 2 месеца

Само атомът може да изчисти брюкселските зелки.