370

@@@

преди 2 месеца

Подгряват публиката за нещо тия дни, явно като се стопли ще е концерта.

369

ТОП НОВИНА

преди 2 месеца

Мечка оскуба орел и го изяде жив.

368

Комендантство

преди 2 месеца

Васил Данов да даде личен пример и да се пише доброволка за украинския фронт.

367

Коментатор

преди 2 месеца

Ако войната не приключи скоро, ще се наложи НАТО да праща войски в Украйна това никъде не го казва. Защо си измисляте?!

366

Анонимен

преди 2 месеца

Тоя клоун изпълнява поръчка, след Макрон и той плещи за натовка намеса в Украйна, А уж НАТОто било само отбранителна организация и нямало от какво да се притеснява Русия, че и го тикали по границите.

365

Юлиян до 379

преди 2 месеца

А кой беше вашият флагман?"Титаник"?

364

Анонимен

преди 2 месеца

Кой беше Васил Данов и с какво, освен сляпата си привързаност към евроатлантизма, е заслужил трибуна ? Няма никакъв проблем, ще отида да се бия за Украйна, но искам всички политически и депутатски деца и внуци да ме водят !

363

Анонимен

преди 2 месеца

И защо да се налага да "изпращаМЕ" ? Я си гледай старините бе сенил и не се прави на голям.

362

Анонимен

преди 2 месеца

До 375 и 376. Ощее ли се матката тук. Бегом марш към фронта след като сте такива войнолюбци.

361

Анонимен

преди 2 месеца

Те вече ги пращат, но никой не се връща. Нали затова скоро Макрон привика руския посланик. Беше изпратил 40 смели обучаващи, но ракетата ги застигна в хотела. Това ще е съдбата и на смелите натовски войски. Не знам кой ненормалник ще отиде да мре за каузата на нацисткия украински режим? Изобщо този чува ли се какви ги плямпа, да прати сина си, то от студиото е лесно да словоблудства.

360

тъпомер

преди 2 месеца

Със възраста идват и проблемите,едно е да мечтаеш друго е реалноста,несериозни напъни от поредния памперс,та ние сме по въдухокапков път в ЕС бре деменция,реви повече за България и по малко за тая *** ЕС.

359

Юлиян

преди 2 месеца

Ей,тия лаици,много лесно ги "пращат"натовските части в Украйна.Те политиците и генералите не смеят,ама аматьорите не си поплюват.

358

Юлиян

преди 2 месеца

А защо не са ги пратили още?Какво чакат,да свършат мъжете в Украйна?Определено натам вървят нещата.Що за помощ ще е това?Чакаш"пациента"да свърши и тогава да почнеш да му даваш хапчета.Никой няма да посмее да влезе в Украйна.Само пускат"фишеци"за пред простолюдието.Путин ясничко го каза:с всички възможни и необходими средства(оръжия),за и по "неразбралите".

357

Българин

преди 2 месеца

Единствената грешка на НАТО е, че не прати войски в Украйна преди началото на войната. Или първите 48 часа - да не остане жив руснак и работеща руска техника още преди Ким Пу Тин да е получил новините. Щяхме да сме забравили вече, че е имало война в Украйна.

356

Юлиян до 365

преди 2 месеца

Значи,"изтърсват"ги от чувала и те почват...Почват какво?Вчера едни такива"почнаха",ама като ги започнаха руснаците и много малко от тях отърваха кожите.Даже не успяха да си разпръснат листовките.Пълен разгром.Същото ще е и с натовските"гости".На думи всичко е много лесно и просто.На практика не е така.Ако беше НАТО-то едва ли щеше да чака Данов да му даде акъл.

355

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Според руската пропаганда руснаците се бият с цялата мощ на НАТО в Украйна, а във всеки жилищен блок, ударен от руска ракета, имало по 20 НАТОвски генерала! Така че и да идат няколко миротворчески НАТО батальона руснаците няма да забележат разликата.

354

.

преди 2 месеца

И кво като нато прати ново месо на фронта?! Все едно нещо ще се промени. Тая война е кофа без дъно! Разберете! Русия е велика и непобедима!

353

Българин

преди 2 месеца

Руснаците показаха как се прави в Крим. Значи, изсипват се 200 000 в чисто черни униформи без отличително знаци, няколко хиляди танка, хеликоптера и самолета - наричаме ги антируски милиции, и готово. Да видим Кил Пу Тин кого ще обвини :)

352

Анонимен

преди 2 месеца

На този yмoпобъpкан мога да кажа, че ако на българите раздадат оръжие, то ние няма да отиваме да мрем в Украйна за интересите на някой си, а просто ще изгоним когото трябва от България! Този момент наближава...

351

Абе може да ди прост

преди 2 месеца

Ама чак толкова м.и.ш.к.о кои заплашваш наи велисата ядрена сила в света народен сьд за теб