45

Анонимен

преди 3 месеца

Селски народ със много лош манталитет. Ние нямаме граждани в България,а *** с агресивно поведение. Този с питбулите е за в затвора.Това е *** убиец.Такива има много. Най-много от тях карат колите пияни, надрусани и даже трезви и ненадрусани пак карат колите си като убийци.Гледат телевизита как осъждат баща убил детето си и жена си и го заровил и го осъждат на 11 години и си казват е в каква държава живеем , голям кейф на душата.Няма защо да не убия. Това си казват,защото нямаме нищо.

44

анонимен келеш

преди 3 месеца

Питбулите са много верни,сърцати и силни като порода кучета,но за съжаление в България попадат в ръцете само на комплексари и маалоумници.Мой близък приятел дълги години имаше такова животно и го разхождаше в Южния Парк само на повод и с намордник за всеки случай и никога не е имало инцидент.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Цецо, Цецоо, и в България е така, както описваш, че е на Запад. Ваксинират се, чипосват се, обучават се и т.н. Как се обучават зависи от предназначението на кучето и от собственика.

42

Хм....

преди 3 месеца

Абе в туй село Градешница няма ли ловджии да пуснат по едно бренеке на тия питбули бе?Какво чакат още, да разкъсат някое дете на улицата ли?

41

Анонимен

преди 3 месеца

Не може да бъде!Кучетата са мили животни!

40

Цецо

преди 3 месеца

На ВСИЧКИ имащи домашни любимци (кучета, котки и т.н.) и се възмущават от подобни инциденти, знайте, че на запад НИКОЙ няма да ВИ позволи да имате домашен любимец. Там се вадят паспорти, чипосват се, ходи се на ветеринар, купува се храна, дресиране, социализиране. Там такива инциденти НЯМА. Българите са безотговорни, мързеливи, *** стопани. По селата е страшно. За всичко сте виновни самите ВИЕ, които се сърдите сега. Пак добре, че не са убили човек, защото и това е ставало.

39

Анонимен

преди 3 месеца

питбули убийци??????какво е това заглавие бе????? убийци са хората които ги обучават.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Напоследък всички нормални хора се изнасят от северозападна България и там се образува нещо като резерват за yнтepмeншoвe.

37

Анонимен

преди 3 месеца

трябва за определени породи кучета, бъдещите собственици да държат тест за интелигентност, не може кучето да е с по-високо IQ

36

Анонимен

преди 3 месеца

собственика на питбулите бил казал, че ги държал затворени... и за какво го казва след като резултата е смърт на съседското куче и заплаха за самия съсед?... трябва да му вземат дебела глоба на собственика на питбулите, а самите кучета трябва да ги убият, за да знаят съселяните им, че това не се толерира!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Абе хората вече са толкова прозди, че не куче, а и хамстер не трябва да им се поверява. КАмо ли деца, коли или оръжия...

34

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва да има наказание за собственици на кучета, които не са положили достатъчно усилия да ги дресират. Това е част от отговорността при отглеждането на кучето, не е само да му хвърлиш храна и вода! Трябва да се погрижиш и да се социализира. Същото е както и с децата - не може само да му купуваш разни неща и да претендираш, че се грижиш за него, а трябва и възпитание.

33

ужас

преди 3 месеца

Селските комплексари с отровните си практики. Трябва да има забрана за отглеждане на видове от *** ***.

32

До 22

преди 3 месеца

Специализирани места за разхождане на кучета в Лондон няма. Има забранени.Като детски площадки, градини на общински сгради и др. Също така няма закон който те задължава кучето да ти е постоянно на каишка и (или) намордник. Можеш да го водиш пуснато през цялото време по своя преценка. Казвам го от опит, като собственик на 2 хъскита и един лабрадор. Лабрадора ми от години не знае какво е това каишка. Но ОД друга страна обучението им ми струваше доста.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Крайно време е за сериозни законови мерки за отглеждане на големи кучета и специфични породи.

30

Анонимен

преди 3 месеца

Трънчо е от екипа на днес бг и сами си пишат коментари за повече посещаемост , няма друга логика . Трият си каквото не е удобно или каквото са им платили.

29

Анонимен

преди 3 месеца

Защо ги пуска да се шляят по улиците вместо да дойде да ги разхожда из Овча купел?

28

трънчо

преди 3 месеца

Деца с куче ли ,ще сравняваш? Щом е така си представи как твоите деца биват обезобразени от такива кучета .Защо ли си мисля ,че бързо ще обърнеш палачинката от другата страна .Преди години имаше случай на убит човек от такива кучета ,а той бе тръгнал на разходка в гората и го намериха разфасован .Да ти се връща пожеланието към мен в троен размер .

27

Анонимен

преди 3 месеца

Този на снимката кой е? Тодоров или Цветанов?

26

Анонимен

преди 3 месеца

Днес бг подкрепят тровенето на животни , но не и на хора? Защо така бе? Някакви двойни стандарти ли имаме към Наказателния кодекс? Изтрийте го и трънчо от по-долу!