14

Я па ти..

преди 2 месеца

До Анонимен 1 Пожелавам ти и ти да остарееш до дъртак , да видиш какво е. Всеки да те подмята и гледа да те измами и ограби.

13

Анонимен

преди 2 месеца

Пак ще има пуберски коментари заради възрастта на шофьора. Такъв случай е изкключение, а в същото време почти всички подобни случаи са дело на младежи.

12

Я па я..!

преди 2 месеца

Защо не са го пробвали и за наркотици ?Сега за какво ще го накажат ?

11

Пенсионер

преди 2 месеца

Не я е блъснал , а бутнал леко .Заради такива редки случаи не бива да се наказват всички възрастни шофьори.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Не и е хвърлил око! Виж,ако беше показала бедро..

9

Анонимен

преди 2 месеца

Щом не я е отрепал или осакатил ,значи всичко е точно .

8

Анонимен

преди 2 месеца

Мен по ме притесняват шарените жендари които идват, блъснаха пред мен един човек и момата с лилава коса "ама тя сама спира", еми сега се вози в градския или я карат татуирани индоси!

7

Анонимен

преди 2 месеца

до 1 "Дъртаци" на 60 години ще ти вземат акъла при шофиране ве, пубер с жълто на устата. Моя баща е на 70 години и скрива шапката на пубери като теб. Разбира се той е бил цял живот професионален шофьор. За него леката кола е детска играчка даже на 70 години.

6

В нормалните държави

преди 2 месеца

им взимат книжката профилактично като стигнат определени години. Или имат документирани определени заболявания. Ако близките им са толкова безотговорни и не са го направили сами. Или трябва да минават изпит всяка година, за да докажат, че не са опасни за себе си или другите.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Вървим по пътя на демокрацията....Мой познат работеше на автомивка в Англия и казва: Слиза една баба от един мерцедес, но спира пред автомивката и идва при мен и ми вика: Момче, ще можеш ли да ми вкараш колата в бокса да я измиеш, щото аз може да й обеля боята. И аз я питам понеже я гледам едва върви на краката си и много стара: На колко сте години извинявайте за личния въпрос? И тя: на 95. За кво си говорим.

4

Нурофен

преди 2 месеца

а тест за наркотици що не му е направен :)

3

ТАКА СЕ ПРАВИ

преди 2 месеца

СВАЛКА

2

Хм....

преди 2 месеца

Абе над 60г. не ама над 70г. вече си става опасно да се кара колкото и добър шофьор да е човека.Забавени и неадекватни реакции,заспиване зад волана и внезапно влошаване на здравето водят до опасни инцеденти.Дано да се оправи жената.

1

МаклаВуд

преди 2 месеца

.... и сега ще го осъдят на 20 години, и след 15 за добро държание ще го пуснат ... :D