12

Анонимен

преди 2 месеца

кмет Терзиев от ПП-ДБ, но реално си управляват герп, колко време блокираха СОС, за да покажата неможенето на новите, сега пак правят демонстрации с тези нападения... но ние знаем как управляват герп, ремонтите на герп и т.н. така че не могат да ни заблудят

11

Анонимен

преди 2 месеца

Извадил е късмет. И едва ли са тръгнали да се бият с пръти. Да не са тръгнали да брусят орехи с тия пръти???. Глупости! Било е дървени колове. Един силен удар в главата с кол и си дотам.

10

До 9

преди 2 месеца

Значи пак евроатлантици

9

Хаха

преди 2 месеца

Пак ли друг етнос е виновен на кратуняците. Пак байчо е невинен и жертва. Байчо опростачен, който превърна една от най,-плодородните земи в Европа в смърдяща *** и прогони и малкото си кадърни сънародници в чужбина пак с ориенталския си манталитет се опитва да се изкара жертва. Няма по-оправдаващо се и обвиняващо вечно другите създание от мазния съвременен български ***. В това отношение ромите само могат да се учат от него.

8

Анонимен

преди 2 месеца

ГЕРБАДЖИЙСКИ ГРАД

7

Анонимен

преди 2 месеца

Какво стана с промяната на наказателния кодекс при самоотбрана да може да се стреля. Всеки бандит може да бие, стреля , а тези със законно оръжие само за красота го държат.

6

Аз

преди 2 месеца

"Този див, див Запад". Щом е разпознал нападателите - знае какво да прави!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Друг път ще си помислят преди да берат бакър.

4

Анонимен

преди 2 месеца

Контрольор се качва да проверява за карти и билети в градския транспорт. Една по-възрастна нахакана ромка тръгна да проверява, тя естествено ни билет има, ни карта. И като почна да кълне и крещи на ромски по контрольора, ужас! Вдигна автобуса във въздуха! Едно върху друго крещи, нищо не й се разбираше! Хем виновна, хем нахална! Контрольорът се отказа и я подмина просто, та оная не му даде да одума! Ужас!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Няколко такива отряди с каруци пред центровете на бежанци в Овча Купел и Захарна и проблема е решен. Полицията е ясно, че няма да ни опази. По-скоро ще отричат, ще крият престъпления. Ей тия, агитките и ловците са единствените съпротивителни сили ако станат пак зулуми.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Нали знаете кои се бият с пръти и брадви или мятат камъни?

1

Анонимен

преди 2 месеца

Свидетели мa, Стелке. Граждани са станали свидетели на нападението. Няма как в такъв момент граждани да станат граждани, както ти твърдиш. Вероятно това е грешка на езика от бързане.