208

Анонимен

преди 2 месеца

Ще го импийчнат по бързата процедура. Нали е подсъдим.

207

Анонимен

преди 2 месеца

Демократите нямат мнозинство в конгреса и сената иначе досега да са изпратили военна помощ поискана от Байдън. Няма да имат мнозинство и при президент Тръмп, за да му направят импийчмънт. Импийчмънта е тромова процедура и може да трае година и две даже. Дотогава територия 404 ще бъде разпределена.

206

До 203

преди 2 месеца

Ти бил ли си в Будапещ бе *** че сравняваш с гетото и помийна яма София

205

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп няма да има думата. Ако се противопостави нас Сената, ще го импийчнат. Пък и едва ли ще бъде избран. Руските хакери се измориха от путьовщина. Тръмп има подкрепата на амер. евреи, към чиято общност принадлежи, но и тя не вечна.

204

Анонимен

преди 2 месеца

Митрофанчетата са гневни. Милите тролейчета, не знаят какви ги пишат. Оръжията не зависят от Тръмп. Просто иска хакерската подкрепа на рашките, както при предните избори. Тогава те го избраха с интернет манипулация на изборите. Публична тайна.

203

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп след като не желае да финансира еврейската банда в Киев, няма да внася законопроект в конгреса на САЩ, от което следва, че няма да има необходимост от финансиране на войната. Обратно, ако конгресът и след това сенатът одобрят законопроект за военна помощ на фашистите в Киев, то без подписът на Тръмп той няма да бъде изпълнен. Това е п;л;и;т;к;о;умни русофоби.

202

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп няма думата. Орбан - хич.

201

Анонимен

преди 2 месеца

Естествено, че няма да даде и цент. Само кръволоци може да наливат пари за да се избиват хора, някъде там на хиляди километри от страната му, а тези пари да не се използват за благото на американците. И не само кръволоци, но и луд трябва да си за ди мислиш, че тези пари ще ти се върнат от една еврейска банда, която използва войната за да си пълни офшорните сметки.

200

Демократ

преди 2 месеца

Глу.пости. Унгарското диктаторче с руски наклонности май не е наясно, че (за разлика от империята на злото) САЩ са доказана демокрация и там нещата не се решават от един човек, пък бил той и президент и както и да се казва.

199

Анонимен

преди 2 месеца

Орбан и Тръмп плямпат едно към гьотьоря. PR ска им работа. Но са с ниско К П Д на мозъчните гънки.

198

Анонимен

преди 2 месеца

Европейските лидери са плод на американската демократична политика. Нормално сега да се притесняват защото ще трябва да се пребоядисват и да сменят дрънкането.

197

Зозо

преди 2 месеца

Хахахааа, пък на Орбан ЕС няма да му даде 1 евроцент :)))))))))))))))

196

offff

преди 2 месеца

Ако беше така, Байдън досега да е изпратил.... Затова си има сенат, Тръмп може много да иска, но сената ако не иска... Орбан малко се е объркал по любовта си към Путинк

195

До Орбан

преди 2 месеца

Хахахаха. По-голяма глупост не бях чувал. Значи, в Будапеща жилищата са 3 пъти по-скъпи от тези в София, а лихвата на ипотечен кредит е 8%, а заплатите там са същите като в София и ти ми казваш, че живеят добре? На теб ли да вярвам или на унгарците, които от няколко години живеят в София и работят в софийският офис?

194

Кравар Фалососмук

преди 2 месеца

Не знак за Русия ама у *** гробарите толкова богати станали че чак си поръчли совалка да ходят до луната!Такава мизерия царяла че слугите на ЗЕЛЯ се обличали в чували от коноп и лапали за една вафла!Ние атлантическите лайнояди трябва да вземаме пример от тях!

193

Кравар Евроатлантик

преди 2 месеца

Не знам кой перемогва и кой не, ама в Росия гробарите станаха милионери.

192

Ефим моисеевич шишев

преди 2 месеца

Айде закривайте тая територия 404 и да си почине света!Да бъде доказано ,че всеки слугувал на янките свършва жалко!Нагледен пример ще е зеления!Ще умре убит от цру дрогиран и несретен като мисирка!

191

Анонимен

преди 2 месеца

Всички на това се надяваме ,да приключи войната и Европа да се занимава със собствените си проблеми

190

неверник

преди 2 месеца

САЩ да спре износа наоръжия е все едно Русия да спре износа на нефт и газ!По скоро Халеевата комета за ден три пъти около Земята ще мине!

189

Анонимен

преди 2 месеца

Тръмп със сигурност го е погалил на дюпето