47

Стоко

преди 2 месеца

Не правете пp0стите хора известни

46

Дааа,

преди 2 месеца

пази Боже сляпо да прогледа!

45

Те кюнците

преди 2 месеца

са много интегрирани. Спазват правилата, законите и особено чистотата. И са изключително образовани. А, тоя бклк освен за маане по главата за друго не става.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Анонимен 42 - принципите са много хубаво нещо, но глобяването става според закона, а не на базата на субективни принципи. В случая, законът съвсем не се препокрива с писанията Ви.

43

Анонимен

преди 2 месеца

До YoY тоя па поредния морален съдник, който си мисли, че е най-правия от всички. Точно твоето мислене е прекусрсор на нацизма и фашизма.

42

реалист

преди 2 месеца

това е просто поредния, който е над закона... това че е сеганин няма никакво значение.. навсякъде се виждат джигити, карайки и разглеждайки телефончето..

41

И в Германия е така

преди 2 месеца

И в Германия последната година стана така... Всеки ден виждам дори още по-фрапантни случаи - някои гледат видеа, концерти и т.н. Онзи ден един на волана си на един светофар беше плеснал лаптопа и нещо си работеше.

40

Анонимен

преди 2 месеца

По принцип трябва да бъде глобен този, който е разпространил клипа, защото това е личното пространство на Фикрет. Даже и детето му снимал. Подобни доказателства са неприемливи пред съда, защото са събрани противо законно. Имат си камери от МВР,те трябва да го хванат

39

Гашо

преди 2 месеца

Днес сте особенно "продуктивни", с мега новините :) :) :)

38

Певец, С ДАРБА

преди 2 месеца

Ами, цяла да е БЪЛГАРИЯТА НИ. Тази на ОБИКНОВЕНИТЕ И ИСТИНСИКТЕ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ. ПОЛИТИЦИТЕ СИ ИМАТ ДРУГА ДЪРЖАВА. Да си ходят в нея, ако знаят къде им е. А пък, с г-жа ГЛОРИЯ СИ Я ИМАМЕ ЕДНАТА ВЯРА.

37

ТРЕТА СВЕТОВНА Е

преди 2 месеца

Туези от ДПС пак си нямат нито имена, нито пък лични карти. Той им ги смени другарят им от БКП от ПРАВЕЦ. Дори и Бойко Борисов му помагаше. ТАКА СА НЕЩАТА С БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ. Както и с тези от ДПС. Те не стават за нищо, освен да си изибарт почетни, а пък, после да си ги убиват.

36

Olena

преди 2 месеца

Естествения подбор на природата ще го научи другия път,че така не бива. А и какво да се очаква от м...ал

35

БЪЛГАРИН

преди 2 месеца

Той Бойксо Борисов си я е взелмомата от Крушовене. Радев може и ИлиянаЙОТОВА ДА СИ Я Е ВЗЕЛ. Това са си техни проблеми. Моята не е нито от там, нито пък вицепрезидентка. Дори и гласува на изборите им. А пък, на тях, все ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИМ СА ВИНОВНИ. Просто нещата не са така, както те си ги мислят. КОГАТО ИМ СВЪРШАТ ПАРИТЕ ОТ СУБСИДИИТЕ, те си ги връркат дупетата, което наричат РОТАЦИЯ. ЧЕСТИТА ДА ИМ Е.

34

Анонимен

преди 2 месеца

А кое е това фики ?

33

Анонимен

преди 2 месеца

Фикрет Тунчер Фикрет и Емрах Тунчер Фикрет - синовете на Тунчер Фикрет Али. Тия се срамуват от имената си ли?!

32

Милионер

преди 2 месеца

Ако, г-жа ГЛОРИЯ МИ ПОИСКА, ЗАЩО ПЪК ДА НЕ Я Й ИЗПЕЯ. С нея си ги обичаме ТЕЗИ НАШЕНСКИТЕ НИ И НАРОДНИТЕ. Не политиците, А ПЕСНИТЕ НИ. Ако пък, съвсем случайно, тя ги пее по-добре от мен, ЩЕ Я ПОЧЕРПЯ. Но,искам да ми каже името.

31

димо

преди 2 месеца

както казва народа,,Хубава работа ,ама ци......$kа !!!

30

ПЕВЕЦ ОТ ИНЖЕНЕРИТЕ

преди 2 месеца

Една вяра си я имаме с г-жа ГЛОРИЯ. Нито тя се плаши от мен, нито пък аз от нея. НО ПЪК, КОГАТО СИ ГИ ЗАПЕЕМ другине ще ни СЛУШАТ. Дори и да са политици и тепните ЛИДЕРИ. Те даси правят избори и правителства. А пък, аз с нея, ще я пеем ТАЗИ ЗА БЕЛИТЕ НИ МАНАСТИРИТЕ. ЦЯЛА ДА Е, ГЛОРИЬО. Но пък, на тази за ИМАЛА МАЙКАТА, само аз ще я пея.

29

Анонимен

преди 2 месеца

СлянDурите в действие. Не знам защо се пише за такъв тип хора. Те са толкова ниско в обществената йерархия. Независимо от неистовия и нелогичен журналистически стремеж да обърне вниманието на хората към тях.

28

Анонимен

преди 2 месеца

До АзДори да не гръмне еърбег, а само при по-силни спирачки ще разбие предното стъкло с черепа си...