5

мРНК при политици

преди 3 месеца

12 февруари 2024 г. - 54-годишната Пати Сахота, член на Законодателното събрание на Британска Колумбия, умира внезапно на 12 февруари 2024 г., докато е на гости на родителите си.5 декември 2023 г. - кметът на Монреал, Канада, Валери Плант, която настоява за ваксини и е направила поне 3 убождания, се разминава на косъм от смърта по време на пресконференция и се свлича на пода.

4

мРНК резачка

преди 3 месеца

Канадски политици18 юли 2022 г. - Лекар от Уинипег и бивш либерален член на парламента в правителството на Трюдо казва, че е благодарен на пожарникар извън службата, който вероятно е спасил живота му, след като е получил внезапен сърдечен удар, докато е бягал във Ванкувър. Д-р Дъг Ейолфсън, лекар от спешна помощ, правел тренировка за маратон на морската стена в Стенли парк във Ванкувър в понеделник, когато внезапно изпаднал в сърдечен арест.

3

мРНК е БОЛЕСТ Х

преди 3 месеца

Неотдавнашно проучване установи, че по-голямата част от пациентите, които са страдали от дълъг COVID по време, когато ваксините и антивирусните лечения са били широко достъпни, са били ваксинирани. В наблюдателното проучване, публикувано в Journal of Clinical Medicine, обхваща 390 души в Тайланд, които са се заразили с COVID-19 по време на "петата вълна на пандемията COVID-19", когато доминира вариантът omicron. Пациентите са били проследявани по телефона от три месеца след поставянето на диагнозата в продължение на една година, за да се проследят физическото им състояние, психическото здраве,

2

Анонимен

преди 3 месеца

Не ви ли омръзна да лъжете хората бе джурналята. Или за пари сте готови да продадете и родителите си а???? А уж журналистите трябвало да пишат истината такава, каквато е? Жълти интриганти сте вие.

1

Маннгъров

преди 3 месеца

айде да се спрете вече