608

Роднина на

преди 2 месеца

Всички, пълен безродник. Гнусна килимявка. Тоя поп прокле Трети март.

607

Бай Христо

преди 2 месеца

Колко ти плати *** бе фашизиран папа.

606

Анонимен

преди 2 месеца

Браво на Папата. Все някой трябваше да им го каже на киевските фашаги.

605

Анонимен

преди 2 месеца

"Теоритично ако се спре войната от Украйна. То руснаците за два дни са на Шветската граница. И после какво ще стане Папата не казва." - да бе те и за 6 дена щяха да влезнат в Киев. :) На 7-мия щяха да са до Париж, вярно. Вече коя година са в източна Украйна?

604

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки ден в България в супермаркетите се продават шоколади внос от фалиралата Украйна. Майонеза и горчица също. И са в пъти по-добри от българското производство.

603

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е военен гигант и бялото знаме ще е кураж да продължи до следващите граници на бившите СССР. Така Путин ще се затвърди на влас до живот.

602

Анонимен

преди 2 месеца

Вдигнели бяло знаме . Русия диалог няма да води. Руснака знае само да се бие до като е жив. На него не му се живее. В Русия не му се връща. Така стана и в Югославия . Диалог не се проведе. Войната стигна до Словения . Та се наложи НАТО да спира армията на Милошевич. И да ги освобождава една по една държавите

601

Анонимен

преди 2 месеца

Теоритично ако се спре войната от Украйна. То руснаците за два дни са на Шветската граница. И после какво ще стане Папата не казва.

600

Анонимен

преди 2 месеца

Както казва Сталин . - Папата води Империя , но си няма дивизий.

599

Банкеръ

преди 2 месеца

Смелост означава да приемеш реалността и да се изправиш и да продължиш напред.Продължаването напред за Украйна е влизане в състава на Руската федерация.Изучаване на Руски език.Народен съд за Майданистите,нацистите и Елита вкарал държавата във война с Руснаците.Очевидно същото очаква и дружина Полска,Чешките мишоци,Блатните републики и ГДР наново.Та затова Папата говори за преговори барем католическите му братя да не стават пак комунисти.

598

Анонимен

преди 2 месеца

Папата е прав . Но агресора Русия диалог няма да води . Това стана ясно преди две години. Както и при превземането на Крим. Путин каза ни е ще възстановяваме СССР. Да се разбира цяла Украйна ,Литва, Латвия , Естония.

597

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е като непредсказуем алкохолик.

596

Анонимен

преди 2 месеца

Преди 30-ина години по пазарите ни имаше руснаци които продаваха какво ли не.Тогава си купих свредло за метал с което успях да пробия метален анкер Хилти! Но свредлото бе произведено в тулските военни заводи.Досега не съм виждал друго такова,а това някъде го загубих.Та мисълта ми е,че в Русия само оръжие се произвежда с добро качество и друго нищо!Иначе там не се живее добре и хората бягат оттам!На руските богаташи децата им не живеят в Русия ,нали?

595

Анонимен

преди 2 месеца

То да вдигнеш бяло знаме се иска кураж . И след това какво следва . ??? Папата не казва . Диалог , но щети, децата , хора отвлечени към далечния изток и Крим. Диалог за 100 години напред. Та руснаците ми се струва , че няма да приемат Диалога. Ще се спрат на Монолога от Путин.

594

Анонимен

преди 2 месеца

Прав е! Украйна брутално загуби!!! Безполезните форумни уркофили са жалки лаещи влечуги!!

593

Анонимен

преди 2 месеца

Да имаш куража да се предадеш ? След като знаеш какво те чака след това ? Наистина трямва да си много смел , сам да се оставиш да те разстрелят с вързани ръце зад гърба.

592

Нацистите пищят

преди 2 месеца

Мощна атака срещу пристанища близо до румънската граница:рояци дронове атакуват Рени и Измаил.Рояци атакуващи дронове поразяват цели в района на Рени и Измаил в Одеска област от няколко часа.Все повече атакуващи дронове продължават да идват от морето. "пишат,че има и силна ЕКСПЛОЗИЯ в Орловка + нови цели идват от морето,траекторията е същата...Исмаил/Рени оставаме в убежищата!" - трансфер на местни ресурси."Измаил,групи БПЛА(3-5бр)все още се насочват към вас,останалите(също около 3-5бр)летят към Рени/Орловка.""Измаил е под удари.Все още летят(5 км,20 км и 40 км).Има и прилитане в Болград."

591

Вставай Донбас

преди 2 месеца

Снощи пих водка Вставай Донбас със малък сребарен танк вътре в нея.Прати ми е един бесарабски Българин от Донбас .

590

Майка Русия

преди 2 месеца

Вие дръзнахте да застанете срещу майката. Майка Русия. Сега ще гледате как растат гъбите. Атомните Гъби.

589

Анонимен

преди 2 месеца

Много ме кефи когато разузнаването ми прати млади дилетантки агенти уж да ме "изпитват", а накрая страстно и с желание ми мъркат и драскат нежно с ноктички по т-шацитe като ги извия на зaдна! После ходят да снасят на *** абсолютно безполезна информация. Включително колко ми е дeбел. Само ми е жал за тия мацки, че cлед 4-тия или 5-тия такъв като мен и после вече са рaзвалини в душата.