89

до 94

преди 2 месеца

Ц не, русофобите не сме подвластни на спекулациите на Копейкин. Побои между деца има всеки ден за всичко, в този случай едните са били чуждестранни студенти по медицина

88

Гадняр

преди 2 месеца

Назначения за националист от ДС Каракачанов веднага получава право да говори пред медиите. Добре познатите методи на ДС в действие. Сглобката също е тяхно дело, няма никакво съмнение в това.

87

Бай Иван

преди 2 месеца

Ще им предоставяме децата на метално ретардните индивиди гласували за пплгдб, които ни докараха това положение, то и без това на запад ги вкарват в училищата тези да им осигурят достъп до малолетни деца за забавление ;) !!!!

86

Анонимен

преди 2 месеца

Русофили и Русофоби са обединени срещу наглите араби. Съединението прави силата, тия араби сега ще ги смелят от бой, като едно време рoмите, как бяха дармадан.

85

Анонимен

преди 2 месеца

С просто око се вижда, че правителството на Денков за 9 месеца управление превърна София в ислямско гето с побоища, убийства и всякакви посегателства срещу българите.

84

Вожда от КПП-ПАЛАС-

преди 2 месеца

Ростенец,нищо не знае и нищо не е видял да влизат мигранти.Нито европачки,златни кюлчета и наркотици и еврофондове не е виждал.

83

Как чичо Ади,

преди 2 месеца

Обърка посоката,вместо на юго-изток се отклони на изток към Москва и умря излъган от шекерезаците.

82

Отрядите за спешна

преди 2 месеца

Помощ да обират мекереСТАНците от всички краища на България там където се чуват примитивни езици имат право да се изпращат гратис при Мохамед.

81

Пришълците,а приори

преди 2 месеца

Да се излекуват с АК-47.

80

Ddd

преди 2 месеца

Тук Каракачанов е напълно прав, трябва по-сериозна политика и трябва да почнем да ги извозваме обратно откъдето са дошли.

79

От 34г. Нелегалните

преди 2 месеца

Мигранти тормозят Българските граждани и побоища всяка нощ и полицията прикрива следите.

78

Всяка нощ от

преди 2 месеца

2021г. акостират 8-9 кораба между 40 и 50 Хил. от майчините етноси на ДеПеСото и броя е над 4 мильона пришълци нерегистрирани с фалшиви адресни регистрации из цяла България.

77

Българин

преди 2 месеца

Според този от бивщите му коалиционни партньори на мутрата и министрите МУ, Русе е в МАКЕДОНИЯ. Според мен, въпреки че не съм като тях, не е в РЕПУБЛИКАТА ИМ СЕВЕРНАТА ИМ Македония. За смях станах такива като него. Както и гтези от кабинета му на МОЛЕЦА. Мареята им Габриел ще им изплаща заемите за самолетите.

76

до 82

преди 2 месеца

Прегледай се. Нашите момичета си умират да се метнат на пакистански доктор за издръжка

75

балъци на рояци

преди 2 месеца

Билата с подмоч..ния крачол докато беше на " трапезата " и беше захапал кокала , тураше синя каска , сега много опозиционно взе да го дава

74

българин

преди 2 месеца

Независимо от многото отрицателни черти,които имаме ние българите,запомнете:Ние няма да сме глупови,аморфни е страхливи като западняците.Ако арабелите си мислят,че ще посягат на нашите момичита и жени,на нас,и ние ще си търпим като глупавите и страхливи западноевропейци,няма да стане.Ще пипнем коловете,и ще раздаваме правосъдие каквото арабската п-ас-ми-на заслужават.Ще пропищи и загнилата Европа.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Да беше жив Хитлер да оправи нещата...

72

Анонимен

преди 2 месеца

Почти е сигурно, че пакистанците са се опитали да изнасилят момичето. В Пакистан и Индия това са чести случаи на изсилвания на публични места.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Ако ДБ сега не излезе с предложението си за промяна в службите по сигурността, ще се убедя, че не е платена провокация на някое НПО. Казаха ви, промени в службите трябвало да се правят и ето ... имаме повод, да си влачим "мъдрите мисли" още 3-4 месеца, повод "да останем", дет се вика .... поне до юни.

70

КуКлус

преди 2 месеца

След 10-20 години ще сме африканска държава !