132

Анонимен

преди 2 месеца

Тук не е Западна Европа, дори и в София. Първо ще го усетят мигрантите, после евроатлантиците. Може да е и в обратен ред, но ще стане скоро.

131

Анонимен

преди 2 месеца

Аз още не разбирам ,защо ги оставихме ромите да ни се качат на главата? Защо оставяме да ни вкарват още от тях с други паспорти или без такива? Защо едни мутри грабят народа? Защо джуките са нещо нормално в България? Защо всички дето имаха акъла да помогнат това да не се случва тук , решиха ,че е по- важно да си гледат собствената дупара и се спасиха, и отидоха някъде по света? Жалко за хубавата ни родина и за всички умрели за нашата свобода! Бог да ги прости!

130

Анонимен

преди 2 месеца

Значи от МВР официално разследват ,че са пребили 2 пакита, а че 11 араби са нападнали момиче и момче ,няма разследване!!! Американски ценности! Честити да си ви демокрацията и новите морални ценности ,европейци! Ахх, ако Русия беше по- нагла да си намери някоя колония на топло ,щях да замина веднага!

129

Y

преди 2 месеца

Сега се започва ,ще усетят балканският ***

128

Евроатлантик

преди 2 месеца

Харесват ли Ви новите европейски ценности и практики?

127

Анонимен

преди 2 месеца

Ако въз(раз)граждане организира протестя няя да ида. Това е падение. Всичките им протести са на база спекулации и селящина

126

Биологичен закон

преди 2 месеца

Ако самците не могат да защитят самките и малките, популацията е обречена на изчезване. Хората също сме биологични същества и не правим изключение от общите биологични закони.

125

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 131 Не те е срам! Който защитава момиче от гнусно поведение на npuмuтuвu, бил "гъзарче" и провокатор! Щях да ти отговоря с едно нашенско традиционно проклятие - за ръката ти, която е написала тези редове, но тук трият такива коментари. Считай, че ти е било казано.

124

Анонимен

преди 2 месеца

Кой организира протеста?

123

И що щат в България

преди 2 месеца

тез *** английски граждани? В Англия медицински институти няма ли? Или нямат достатъчно акъл да влязат да учат там, а у нас като си платят и ще им дадем дипломи ако ще с една гънка да са и тя да е под кръста.

122

До 128

преди 2 месеца

До До 125 Айде бре - Труженичките от онзи занаят са друга категория, там става въпрос за търговска сделка - вид услуга срещу заплащане. Не се прави на ударен.

121

Анонимен

преди 2 месеца

Когато наследниците на хуманната религия ислям нападат и бият българи - няма подадежи жалби ..това не се е случило -но когато българи си отстояват достойнството срещу наследници на хуманната религия ислям -о вой до небесата (((Първи Закон на Мойсей който изповядвам ми дава пълно Право -политик, журналист или социолог който ме е илъгал че имам пълно право да го целувам студен без да нося наказателна отговорност !

120

Анонимен

преди 2 месеца

Никой не си признава обаче, че и в двата случая нашите български гъзарчета са се правили на важни и са провокирали. Всеки има право да се защити. Важното е, че не са мигранти и Копейкин отново е хванат в опашата лъжа

119

Анонимен

преди 2 месеца

Какво търсят тук тези пакистанци, и едните и другите?

118

До 125 Айде бре

преди 2 месеца

Що? Аз лично неведнъж съм виждал българки да се предлагат на чужденци, и то с голяма охота и усърдие..не съм виждал някой да бие ухажорите. Аз съм за принципността, но като сте принципни (уж) бъдете такива докрай и като видите нашенка да се натиска с (истински) германец, англичанин или французин бийте...само дето тогава никой нищо не прави, що ли?

117

Анонимен

преди 2 месеца

Копейкин да си глътне телефона задето лъга и спекулира, че са мигранти. Изглеждат твърде добре облечени за мигранти

116

баба мара

преди 2 месеца

от пакистан с британско гражданство и следват в българия вън ид от българияидете да се биете в англия и сащ кара се по сценарии на англ посолство

115

София

преди 2 месеца

Ще му счупя ръцете и краката,ако видя някоя такава отломка от Сирия или Афганец да заглежда Бг жена,момиче,девойка и т.н..И за да съм толерантен,ще му оставя един пръст да се бърше и подмива след тоалетна.

114

Анонимен

преди 2 месеца

Разследват студенти)точно тия студенти в германия всяка нощ изнасилват жени ,но Германия мълчи ,защо ли?

113

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 92 - Колко пъти да ти се повтори нещо, което е съобщено в други сайтове - в основата на конфликта с пакитата пак стои нездрав интерес към момиче. Туристите от Великобритания обикновено идват тук на алкохолен туризъм, но когато са с екзотичен произход, те не могат да не си покажат рогата - ако една жена не е фереджосана, те си мислят, че са в правото си да се държат с нея като с труженичка от Околовръстното. Няма лошо да им се припомня, че тук техните традиции не важат.