8

Библиотеки

преди 2 месеца

в селските райони на Индия? Това е огромна заслуга, а резултатът е подобен на раздаването на безплатни жилища за индийците по нашите земи.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Цяло Столипиново у събранието...

6

Ха-ха-ха

преди 2 месеца

Усещате ли какво става там? Тази е избрана от индийската общност, отива се към британско ДПС и последващата деградация. По същият начин в Канада има една партия НДП, която в началото имаше много хубави послания но след като нейния основател почина от рак, НДП се завзе от индийци, за които естествено гласуват индийци и ето ти канадското ДПС. Етническият вот няма как да не създаде огромна корупция и мафия както е нашето ДПС. Не мога да ги мисля белите англичани и канадци.

5

да

преди 2 месеца

дъщеря и айшата може да стане индийски премиер...те братчедите от маалата тъй са

4

анонимен

преди 2 месеца

щом бабата е към БРИКС, и зетя ще замъкне англия към БРИКС, те вече биха дузпата на ЕС

3

Анонимен

преди 2 месеца

Дайте път на младите !!!Навсякаде стана мода да си над 70 за да те влачат кат *** и да те показват и да те хвалят колко си бил млад.И после да вдигат възраста за пенсиониране на всички ,щото тез дето през живота си не са работили физически труд били със акъла си на 80 г. Защо тогава искате да забраните на 65г. коли да карат? Били те опасните ,а тез дето държавите управлявали били безопасни. Смях.

2

Анонимен

преди 2 месеца

Връзкарка.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Индира Ганди като дойде в България искаше ромите да ги вземе в Индия. Живков не ги даде.