62

Анонимен

преди 2 месеца

Съгласи се да приема мигранти против волята на народа си. С действията си представи страната си като слаба и лесна за манипулиране, поддаваща се на всякакъв външен натиск и изнудване въпреки, че е изпълнила всички условия за Шенген. Слаб, безхарактерен, невзрачен индивид, който ме е срам, че е бил премиер.

61

Опълченец Шипка

преди 2 месеца

"Чаме да дойде Русия да ги изтрепе тези пишман елити" - Чакаш да дойде вражеска държава, да убива българи, така ли?

60

да ама не

преди 2 месеца

Денков не казвап "Вие сте прости и аз съм *** затова се разбираме". този път само Вие сте прости а той не е *** затова не се разбира с путинофили.

59

Анонимен

преди 2 месеца

Излиза че това мънкащо мекотело е свършило повече неща от Ботев, Левски, Стамболов, Вазови, Паница, Стамболийски и Тошо взети заедно.

58

Анонимен

преди 2 месеца

Чаме да дойде Русия да ги изтрепе тези пишман елити

57

тОнела Железница

преди 2 месеца

СЛАВА БОГУ че дойде Промяната и спря кражбите на ГЕРБ. Видяхте ли тОнела Железница, който беше в строеж когато дойде Промяната и като секнаха кражбите и вкараха Тиквуча в затвoра, фирмите на ГЕРБ как качествено си довършиха работата? Даже и в срок. Благодарение на Промяната този тунел изглежда така. Ако бяхме оставили ГЕРБ, тунела сега щеше да е затворен за "доработване". Нали ви знаем номерата - "ремонт на ремонта", "средствата не стигат"... ай ше ви знам у номерата. ПРОМЯНАТА НАПРАВИ ТОЗИ ТУНЕ

56

До Тунела Железник

преди 2 месеца

Ако се бяха помотали още малко щеше да е в мандат на временно правителство, което не значи, че е тяхно постижение. Проекта започна 2019-та. По същата логика, когато (ако) завършат двата нови блока на АЕЦ Козлодуй някой ще си пише за негово постижение, въпреки, че отдавна трябаваше да е взето решението за старт на Белене, чиято стойност е по-ниска от тази на Козлодуй, а приноса към енергетиката щеше да е по-голям, ама ей на, почти 20 години се мота тоя проект.

55

Анонимен

преди 2 месеца

"Например, лъжата, че в България се изпращат мигранти, направили престъпления."............Мхм, сигурен съм, че Австрия с нежелание ще ни връща примерни граждани, които би искала да интегрира, ама пусти му дъблински споразумения, нали? Ти мекотело такова клекна и прие да станем гетото на Европа при изпълнени критерии за Шенген!

54

Анонимен

преди 2 месеца

Разкажи ни за договора с киевския фашист Зеленски, защо подготвяте изпращането на български войски в Украйна и конкретно в Одеса?

53

Анонимен

преди 2 месеца

Хибридна му е кухата кратуна. Ще бъде запомнен като един пpoдажник.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Тепърва ще те засипем с атаки, национален предател и лъжеакадемик!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Тунелът Железница първо беше спрян три години от същия Денков, второ това беше проект и фирма на ГЕРБ.Тунелът се построи въпреки, а не заради Денков.

50

Да бе

преди 2 месеца

Този е непоправим. Като шопа който гледал в клетката жирафа и възкликнал че такова животно няма. Мигрантите ги карат със самолети. Показаха му австрийски документи които е подписал но той си знае че такова животно нема!!!

49

Анонимен

преди 2 месеца

От русофили можеш да очакваш само хибридни атаки и нищо друго.

48

Треnко

преди 2 месеца

Защо не говорuте за нападението на нелегалнатa ***, а? Продажници... тuк так

47

Анонимен

преди 2 месеца

Денков, защо всеки ден в София кацат самолети с бежанци?Защо криете от обществеността?

46

Azz

преди 2 месеца

на плъхчо все някой му е виновен...де капан ,де....

45

Анонимен

преди 2 месеца

До Поклон Денкова дано по-скоро хахахахахаЧОВЕКА ВЪВЕЛ ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ЦЕНЗУРА ЩЕ ГОВОРИ ЗА ХИБРИДНИ АТАКИ.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Шyшyмиraтa xenтeн ce oшaшaви...

43

Анонимен

преди 2 месеца

Що не стана академик като си толко па велик преди да станеш министър? Така и баба знае. И на Чаушеску жената стана академик...