8

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 5 по перви канал така казаха както и за пет нетровия ръст на путин неноже да не е вярно нлъ тъй )))

7

Анонимен

преди 3 месеца

Южнокорейското ВПК е класно, танка К-2 е най-добрият в света.Южнокорейски самолети се продава в цяла Азия със сигурност в повече от руските. Тази година Южна Корея ще започне серийното производство на самолет 4++ поколение. Ако севера сгреши и нападне Ю. Корея, то сКНДР е свршено

6

Анонимен

преди 3 месеца

руското оръжие е пълен бо----кл--ук дори калашници правим по добре от тях

5

тъпомер

преди 3 месеца

Тия да не ядосват много ония лудите от север,че да не им пуснат нещо лошо.Снаряди 155 мм.Плашат гарги.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Северна Корея няма никакви опашки и веднага праща. Дават и ядрено на промоции.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Южна Корея спря поръчката на танкове за Полша защото смята че Полша няма пари за толкова скъпи танкове в такива количества . Поляците искаха над 1000 танка от най скъпите :))) Те нямат пари даже за руски . Все пак може да им пратят 30 танка ако намерят пари . Тез гаубици са 30 + а не на 60 километра . На 60 километра изстрелват снаряд по скъп от ракета с по лоша точност и джипиес и 30 кл глава а не над 200 . Това са глупости . Става въпрос за гаубици 30 + които има малък ресурс на цевта .

2

Тожо

преди 3 месеца

Южна Корея по - добре да гледа себе си че КНДР притежава най - многобройната артилерия в света - 17 000 цеви бяха през 2012 ! Според вас с колко залпа ще унищожат Сеул?

1

Анонимен

преди 3 месеца

Сансунг са сериозна фирма и като цяло не е лош избор Не о ще вземем френските Цезар също сериозно оръдие бие двойно по дале4 и доста по то4но от руските рогозин ощр неможе да сяда от него )