7

Анонимен

преди 2 месеца

Само жени трябва да летят в космоса. Прекрасно би било и ако само жени са военни, миньори, строители, хамали, шофьори, а мъжете да ходят на солариум и да си клюкарят с други мъже за жените в квартала по цял ден на кафе.

6

Политически цирк

преди 2 месеца

Разиграва цял екип от хора, за да угаждат на някакви незнайно от кого съчинени правила и забрани (няма такива изрични повели в Корана, между другото). Само за да се изфукат и Емиратите.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Как я виждате тая да лети до марс с хиджаб ? И нали според техната религия самият алах седи на нещо като трон там горе даже са описали къф му е тронът. Та седи си там алахът и единственото женско което може да го приближава е само кандидатка за харемът му. Пълни дивотии.Как така за да кандидатстваш за астронавт ако си бял мъж трябва да си бил топ пилот дълги години във ВВС. Отличия и перфектно досие са само началните изисквания. И ето идва неква с фередже и я вземат веднага.

4

Анонимен

преди 2 месеца

То и куче е летяло в космоса. Защо трябва да сме вплечетлени от факта, че някаква нинджа е пусната с триста зора от мъжа си да лети? Демек някаква страшна екзотика и невероятно нещо се е случило.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Да не вземе да отклони ракетата към някой небостъргач?

2

машалла

преди 2 месеца

много политкоректна реклама.

1

Юсуф помака

преди 2 месеца

Щом турчин полетя защо не ....