123

ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ

преди 3 месеца

АЗИАТЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ ИСКАТ ДА РАЗРУШАТ ЕДИНСТВЕНАТА ЕВРОПЕЙСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ, КОЯТО СЕ ПОЛЗВА С ДОВЕРИЕТО НА ЕВРОПА.... АКО ПП ДБ ПРАВЯТ СЪЩОТО ЗНАЧИ ОБСЛУЖВАТ АЗИЯ И РУСИЯ...

122

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен "сега да ги подхващат кой им субсидира пътуването на герберунгелите" - ___ - ГЕРБ е авторитетен партньор в групата ЕНП! Имат съответната европайска партийна подкрепа.

121

Анонимен

преди 3 месеца

бибитковци, кукловода кога нареди да обявите че сте се разбрали?

120

Бай Иван 2

преди 3 месеца

Типични по герберски! те сса свикнали да извъртат и да не си изпълняжат обещанията.Боко днес говори едно утре друго. Денков постъпва мъъжки и почтенно.Подава си оставката сппоред договорката! Какво искат герп ,Те са които искат избори!Да си направят явна коалиция с ДПС!

119

Краси

преди 3 месеца

Е нали от преди 9 /ДЕВЕТ/ месеца се знаеше кога да подаде оставка??

118

тоти

преди 3 месеца

ГЕРБ явжо незнаят какво да правят ...веднъж-дайте оставка,сега-защо я дават...тия тотално обърках държавата и сега се държат като полицай хванат в подкуп!!!Радвам се да видя колко министри неподкупни и неакани ще искарат!!

117

Анонимен

преди 3 месеца

До днес Денков бе боксовата круша. И тъй като скоро Мара ще го смени герберите са недоволни, щото ще трябва да млъкнат! Девет месеца им гледахме изстъпленията спрямо Денков и министрите. Е сега са видим Марчето дали ката ден ще го поплюват?

116

:)

преди 3 месеца

Вечно недоволни. Подал оставка по предварителна уговорка - защо го прави. ако не подаде - защо не го прави :) Нуша изгуби пътната карта на пАтока - всичко е 6. Плюе по другите :)

115

ЕС е решило отдавана

преди 3 месеца

ГЕРБ са правят на интересни....

114

Анонимен

преди 3 месеца

Айде, прегръщайте се, че вече и марсианците разбраха, че играете представление. Слаби актьори.

113

МУТРОС

преди 3 месеца

Поведението на герберите е типчино мутренско.Имаха най-много депутати,но не направиха правителство,а после започнаха да критикуват.Оправданието-спасявали страната.Така я спасяваха 12 г.,че нито еврото,нито Шенген,нито падане на визите за САЩ,за магистрали и държавни калинки да не говорим.И сега същите отново започват да изнудват.Грешката на ПП+ДБ е ГОЛЯМА-с мутри не можеш да влизаш в съюз.Трябваше да ги оставят да си направят правителство и да видим как ББ щеше да управлява в криза.

112

Анонимен

преди 3 месеца

Тези ни вкарват във война и ни раздават територията и с цялата си наглост , агитират хората да гласуват . Не дъно ! Двойно дъно !!!

111

Анонимен

преди 3 месеца

сега да ги подхващат кой им субсидира пътуването на герберунгелите

110

Анонимен

преди 3 месеца

В този критичен момент,за Българския Народ,Босса и кльощавата са в чужбина на друг конгрес.Види се на кои интетеси служат,при това дали клетва пред Народа си,че ще му служат в негов интетес. Народеее....затуй хомотът ти е тежък и живота кратък.

109

до Ай

преди 3 месеца

""""РАБОТЕТЕ БЕ.Стига с тия циркове на гърба на хората""""" -------- Те не съ в Парламентъ, за да Работят за Народ и Държава, а да изпълняват задачите, които им поставя Шерифъ от Посолството, като мимоходом не забравят и личните си интереси, и обогатяване!!!

108

Анонимен

преди 3 месеца

Цялата тази"дандания"е за да се разтуря НС и всички комисий по "Нотариуса"да бъдат разпуснати и престъпниците в НС и в Съдебната система да се измъкнат"сухи"и готови за нови грабежи.И ПП(Продължяваме Подмяната и ДБ(Досъсипване на България) да се уредят с авантата (50/50).А Народа,уж суверен,да бъде отново в кюшета с крушета заврян.

107

Мишо

преди 3 месеца

Не щат да подпишат тоя МАЙМУНРАНДУМ тия наши управляващи!

106

Анонимен

преди 3 месеца

Още не сме разбралЕ , Минзухарка Петкова познава ли се с Гинчето Върбакова !

105

Анонимен

преди 3 месеца

Хубавото в цялата работа е , че знаем поименно хората които ни подариха на Турция ! На Резово българсия флаг е свален , защо? Дали няма да ги намерим и по островите ?

104

Бечо

преди 3 месеца

Искаме избори,стига с този порнографски театър,стига с тази наглост ,,стига сте се гаврили с нас