22

Анонимен

преди 2 месеца

Нужни са на сивата ЕС икономика и на мафията н Германия. В офшорните зони се изпират пари в евро с палета.

21

Бай Илийчо

преди 2 месеца

Моите пари са в злато и бурканбанк

20

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС са в фалит защото помагат с милиарди и оръжия на държава която не е в ЕС Украйна ))

19

Анонимен

преди 2 месеца

ЕС е във фалит и търсат как да оберат спестяванията на хората. В Гърция вече пробваха да стрижат влоговете над 1000$.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Тея психопати искат да превърнат живота в компютърна игра. Виртуални пари, виртуален портфейл, виртуална самоличност, виртуални документи, виртуална реалност... Ами не, не искам да живея така! Тези виртуални психопатщини трябва да са въпрос на ИЗБОР.

17

Аз

преди 2 месеца

При следващият локдаун, когато започнат да ти следят плащанията и се окаже че си бил в магазина когато е трябвало да си вкъщи и за това ти набият глоба ще стане ясно защо е необходимо да има плащания в брой! В Англия доста хора изгоряха по подобен начин и си отнесоха солените глоби.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Чудят се как по-леко да го приеме населението дигиталното робство, ама няма да им се получи . Сега до 5 хиляди, после ще кажат за какво ви е кеш въобще. Как да си купим оригинални домашни домати от бабите на село? Да им инсталираме приложение и на тях , че бабите в сивия сектор вредят на глобалистите да ни поробят. Ако трябва пак със златни и сребърни монети ще се разплащаме. Долу либерал-глобалистите!

15

жомпи

преди 2 месеца

дигиталното робство *** на вратата

14

Анонимен

преди 2 месеца

С премахването на физическите пари хората тотално ще попаднат под банково робство! Нямам проблем да ги премахнат, но само при едно единствено условие. Да имам пълен и неприкосновен контрол над банковата си сметка. Това значи нито банката нито държавата нито който и да е да може да блокира и отнема пари от сметката!

13

Анонимен

преди 2 месеца

Което ще рече,че действащият закон за праг от 10 хиляди лева който е валиден на територията България е ????????

12

преди 2 месеца

У нас Асен Василев искаше да е 5 хил лв дори, но не му го приеха. То вече на село обор да купиш, ще искат по банков път.

11

Ельоменат

преди 2 месеца

До 5, всъщност така ще ограничат плащанията под маса

10

Размисли

преди 2 месеца

Ако ограничат операциите в брой до 10 000 евро, мафиотите и мутрите как ще изпират мръсните си пари с нерегламентиран произход, като купуват имения на любовтиците си в Барселона? Как ще им купуват скъпи бутици? Ааа сетих се, като прекарат парите през офшорки и десетина сметки, докато се изгубят следите откъде са тръгнали!

9

Емигрантка

преди 2 месеца

И 10000 са много, не повече от 1000 евро трябва да е в брой и всичко останало по банков превод.

8

Анонимен

преди 2 месеца

Преписващите статията, можеше да споменете, че в България има вече такъв закон и той ограничава до 10 хил лв плащанията в брой. И още малко напън и щяхте и да зададете въпрос ако в ЕС законодателството ограничението е до 10 хил евро, а в Бг до 5 хил, ще противоречи ли българското на ЕС и ще претърпи ли корекция?

7

АнонимеН

преди 2 месеца

ПРАВИЛНО! 10 ХИЛЯДИ ЕВРО НЕ СА МАЛКО ПАРИ ЗА ПЛАЩАНЕ В БРОЙ ЗА ЕДНА СТОКА !

6

Истината!!!

преди 2 месеца

Плащането с карти и онлайн през телефон ограничава движението на "мръсни" пари и пари без легален доход!!! Мафията не иска да им спира плащането Кеш, защото няма да магат да си пепират мръсните пари!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Имам чувството,че с тоя стремеж за пълен контрол на всички и на всичко,евролиберстите който са узурпирали власта в ЕС ще го затрият съвсем скоро!

4

До 1

преди 2 месеца

Льольо, така се налага технологична диктатура, която досега е имало само в романите антиутопии.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Поредното ограничение...тоталитаристи сър.