9

Анонимен

преди 2 месеца

Направо Чарлз и родата му в затвора за кражба в особено големи размери!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Щото преди европейците не са имали роби и човекоядци ли?

7

Анонимен

преди 2 месеца

Прави са! Англичаните са ги обрали и сега е редно да си платят!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Тия мързеливи черни маймунеци само за пари ламтят и то за такива без да са си ги изработили. Не е прав тоя по-долу, тия и за роби не стават.

5

Анонимен

преди 2 месеца

Негрищата от Карибите стават единствено и само за роби, просто нямат капацитет за каквото и да било друго.

4

Неблагодарници

преди 2 месеца

А някакво извинение от тия раста карабайци, че колкото пъти цивилизована Европа/Англия им е изпратила мисионер за да ги образова - толкова пъти са го изяждали.ЕВРОПА ПРАВИ ДАРЕНИЯ ЗА МИЛИАРДИ В ТРЕТИЯ СВЯТ.ВСЯКА ГОДИНА.Строи болници, училища, жилища, прокарва водопроводи и строи електроцентрали. Каквато и вина да е имала в миналото тя отдавна е изплатена с лихвите.Многократно. В днешно време 90% от благосъстоянието на Африка и Карибските острови СЕ ДЪЛЖИ НА ИНВЕСТИЦИИТЕ, ПАРИТЕ И ТРУДА НА ЕВРОПА

3

Rude Boy Jamaica

преди 2 месеца

Ами прави са си хората да искат. Нямаме си и представа какви зверства са извършвали само допреди 100 години там, нашите учители по демокрация и човешки права. А след като геноцидът и престъпленията срещу човечеството нямат давност, питам кога САЩ и Великобритания ще бъдат осъдени за това, което са сторили в новия свят?

2

Анонимен

преди 2 месеца

Само нашите пудели не искат извинение за 500 г., за клането, за потурчването за всички извращения през тези години, а даже им позволиха и партия да си направят против всички закони. Оня фъфел дето сега ни го навират в очите без един ден трудов стаж и дарено образование как стана такъв богаташ. Магнитски е някаква детска игра за всичките му далавери.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Правилно.А самия Чарлз може да поиска реперации от Бил Гей за рака,който му е подарък от ваксината,която са му набутали.