74

Анонимен

преди 2 месеца

650000 са гласували за багдадския крадец...а или банкянския

73

555

преди 2 месеца

Прочетете статията на Кеворкян "Евала на Харвард" в онлайн изданието на в. "Труд"

72

Анонимен

преди 2 месеца

До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ... И какви са ''резултатите'' от управлението на герб : ''България на всички последни места в ЕС , по всички показатели '' ...Баце ще се запоВни , с 50-те лева ... , и стова , че в България продадоХА всичко , но имаме ЦЕЛОГОДИШНО --- БАНАНИ !

71

Анонимен

преди 2 месеца

Герб и ДПС се правят на ''атлантици'' , а в същност до сега за кой работеха . Изниква и въпросът :Борисов и Пеевски , ''атлантици'' ли са , или НЕ СА ?Защо не ни отговорят :До сега ЗАЩО не сме в Шенген , и пълноправни членки на ЕС ????????????????

70

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 2 месеца

650000 българи гласуват за ГЕРБ успех на Борисов развитие за България

69

Анонимен

преди 2 месеца

СТАНИ БОГАТ : НА ''КОЙ'' Е КРЪСТЕН ХАРВАРД'' ? Верен отговор : ---На Кирил Петков !

68

Анонимен

преди 2 месеца

Въпрос : Кой кого ИЗЧЕГЪРТА ?Герб с пак на власт , всички пари и медии са в герб и ДПС !Наш когИ ще бъдат премахнати , ... не и в близките 50 г. .!

67

Свако

преди 2 месеца

Ще се разберат.Дигат пушилка пред плебса.Че кой реже клона на който е седнал?Всичко ще си върви така,както е било.Само някое черезвичайно събитие може да ги изкара от това им равновесие.С такъв народ-толкова.

66

555

преди 2 месеца

Както казва големия журналист К.Кеворккян във в. "Труд"-Харвард е люпилня за измамници и както казва Бойко,те са едни великолепни измамници дебаркирали в България.Мамят хората с които управляват,какво остава за простолюдието.Никога не сме били свидетели на толкова безсрамна и агресивна толерантност.И севернокорейците биха се притеснявали да представят изпражненията за рози.Тези мисли са цитати от статията на Кеворк в онлайн изданието на в."Труд" и са много малка част от написаното.

65

Анонимен

преди 2 месеца

В Европа имало коалиции.Да де,ама там никой не се коалира с крадци и престъпници,а ги вкарват в затвора.Тук е точно обратното.Мафията крещи,че без нея не може,а овцете блеят ли,блеят.

64

Анонимен

преди 2 месеца

До Българите като нация_да припомним, изчегъртването беше заявка на скопците от итн

63

Анонимен

преди 2 месеца

някой ще разследва ли защо българите платихме 3 милиарда за путински (турски) паток сле като газ за България няма?

62

Анонимен

преди 2 месеца

боко започна като ортака си путин, всеки ден плаши, ама не е ясно какъв ще е резултата след избори за герп

61

ta-la-la xixixi

преди 2 месеца

"Аз съм нагла ГЕРБ-еруга, на народа смъртен враг! Имам шкафче със валута, а в торбата Глок патлак"

60

Анонимен

преди 2 месеца

До МАЛКО ФАКТИ, донякъде си прав, но не съвсем - тpoловете са на Недодялко от един трибуквен, кафяв сайт, а не на ГЕРБ! Наистина до 2022г. работеха за ГЕРБ, но след началото на войната в Украйна почнаха да работят за Кремъл... Просто Недодялко се е продал! Много хора от екпиа му тогава напуснаха, мой познат също, и от него знам всичко това

59

Четвъртия райх

преди 2 месеца

Хитлер по същество създава първия Европейски съюз в сегашната му форма - лига от държави, където Германия управлява в центъра, безмилостно изсмуквайки соковете от останалите европейски страни. Тяхната визия за обединена крепост на Европа до голяма степен се пресичат със съвременния европейски политически дневен ред. Неслучайно начело на ЕС стоят личности, чиито дядовци са смятани за ревностни нацисти - като Олаф Шолц или Аналена Бербок

58

СЛЕД ЛОШИЯ ИЗБОР

преди 2 месеца

НАЧЕЛО НА БСП БЕШЕ МИКОВ - УРАВНОВЕСЕН, СГОВОРЧИВ, КОНСЕНСУСЕН, НООО ГЕРГОВ И Р. ОВЧ. ИЗБРАХА НИНОВА? ТЯ ИЗБРА РАДЕВ? ТОЙ ВДИГНА ЮМРУК И ИЗБРА ТРИФОНОВ, СЛЕД ТОВА РАДЕВ ИЗБРА КИРО И АСЕН И С ТИЯ СЪСИПАХМЕ ДЪРЖАВАТА СИ! СЕГА ГЕРБ И БОЙКО СЕ ВРЪЩАТ!!! Е ОТИ РУЧАХМЕ ЖАБЕТАТА?

57

ШиШи

преди 2 месеца

и при Нашите ЕвроАтлант Партньори пада голямо седене по Скутове - "Таен любовен информатор": Военни тайни на САЩ изтекоха в уебсайт за запознанства

56

селянин

преди 2 месеца

има ли значение ротация избори или марсианско правителство за мене не тва време дет си губя да ода да гласувам може половин ягне да изпечем и да глътнем две оки вино

55

Ами, Баце...

преди 2 месеца

Каквото кажат от Посолството, това ще бъде. Вече са ти казали, вероятно. Сега, просто ще трябва да го представиш за свое решение.