55

анонимен келеш

преди 3 месеца

Копейки според вас България ще влезне ли скоро в Шенген?Копейки не питам дали искате или не искате,а как мислите ДА или НЕ?:):):)

54

Анонимен

преди 3 месеца

путл3рова рушия ще падне като нацисткаа Германия - по същите причини. Историята се повтаря, само главните герои са различни, но краят е приблизително същия.

53

Франсетата

преди 3 месеца

Чуждестранния Легион ако влезе,....Донецк и Луганск са за пет дена в Украйна!

52

Анонимен

преди 3 месеца

Вика "Мaмо, имам Путински пари, купи ми мляко!", а майкa му вика "От къде да ти купя, то в тундрата магазини няма!".

51

Анонимен

преди 3 месеца

Срамувам се че има много изостанала русофилска пасмина от народа ми, нищо че ходят на събития, но на избори нямат и 20% от гласувалите! Нарастнаха като Русия нападна Украйна, но скоро ще ги наврем като Атака-1% !

50

Долу ППДБ

преди 3 месеца

Като цъкате минусчета на ИСТИНАТА , олеква ли ви краваропоклоннически , национални предатели?

49

Анонимен

преди 3 месеца

Дългът на САЩ нараства с около десет милиарда долара на ден!Дефолтът в Америка се приближава с гигантски крачки, печатната преса на ФЕД е пусната с пълен капацитет и никой не планира да връща 34 трилиона, това е физически невъзможно.По време на писането на този коментар дългът на САЩ се увеличи с още 200 милиона

48

Анонимен

преди 3 месеца

Това, че французите били предложили да пратят войски в Украйна са си точно кьорфишеци. Те сами не искат да ходят там, защото са страхливци. Но искат да блъфират и да се направят на много загрижени все едно. На почти никой не му пука за Украйна. И ръководствата на войските в страните членки и това в общото командване на НАТО са изградени от пълни шмaтки. Българските военни пък направо са си Троянски коне! То дори няма кой да спре руската пропаганда в коментарите на сайтове като този.

47

Анонимен

преди 3 месеца

След като ти казват че са те освободили, ще си им слуга, Сталин, Путин, няма значение.Нали има руски лаф-ти какъв си че ще питаш?

46

Анонимен

преди 3 месеца

А колко агенти уж избягали от ФСБ са им пробутали на меките китки не е истина,тепърва ще се смеем от сърце. Муахахахахаааааа

45

Анонимен

преди 3 месеца

"Разбира се, няма никакви доказателства, че Москва или руските власти стоят зад всички тези убийства.".............И разбира се това не ви пречи да бълвате твърдения, че Москва стои зад всичко, поведение присъщо повече на жълтите медии. Дори няма да коментирам псевдо-политиците от европейско и американско ниво, които се хвърлиха да обвиняват Путин в убийство, и впоследствие се оказа, че Навални е починал от естествена смърт. Издигнали сте аматьорщината на пиадестал.

44

Руска Империя

преди 3 месеца

Преди 150 години е помогнала много за Освобождението на 33 хил.кв.км. от България! Убитите руски войници не са 200 хиляди, а около 20 хиляди! Да и това е много и заслужава уважение, макар и на фона на десетократно преувеличени лъжи! Но нищо! Това означава ли че трябва да уважавам съвременна Русия на Путин, деспотия азиатски вид, 5 войни,заплаха за света, за България?

43

Анонимен

преди 3 месеца

Един боен момент от фронта: Танкисти от групировката "Днепър" унищожиха опорен пункт на зомбираната по натовски стандорт биомаса в района на Запорожие. Екипажите на танковете Т-80БВ стреляха с право целене. Координатите на целта и корекцията на огъня бяха извършени от екипажи на безпилотни летателни апарати. Руските военни използваха метода "танков карусел(кръг, въртележка)", което позволи да се стреля с повишено темпо и да се унищожи максимално количество. Има и видео но може и сами да си намерите, колкото искате видеоклипове.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Франция предложи НАТО да изпрати войски в Украйна. Началникът на ГЩ на френските ВС Тиери Буркхард изпрати предложение до колегите си от НАТО да обмислят разполагането на войски на алианса на територията на Украйна, но получи отрицателен отговор, съобщава Politico, позовавайки се на информация от бившия американски постоянен представител в НАТО Иво Даалдер. Даалдер уточни, че тази идея е била изказана няколко седмици преди френският президент Еманюел Макрон публично да спомене подобна възможност.

41

2

преди 3 месеца

Въпреки това, отбелязва статията, Сирски все още не е внесъл никаква яснота по този въпрос. NB: Мене ако питаш, най-вероятно са при ония 31000 от брътвежите на зефюрера. И пак ако ме питаш, най - вероятно им получават заплатата и ги водят на отчет.

40

1

преди 3 месеца

Украинските власти не могат да обяснят къде са и какво правят 700-те хиляди мобилизирани във ВСУ. Това пише американското издание Washington Post. В статията се посочва, че липсата на ясна мобилизационна стратегия е причината за освобождаването на Валери Залужни от поста главком. "Новият главком Сирски беше натоварен от властите да извърши преглед на ВС, за да намери повече боеспособни войски - след като кабинетът на Зеленски обяви, че от милион вече мобилизирани само около 300 хиляди са на фронтовата линия", пише вестникът.

39

Анонимен

преди 3 месеца

Градският съвет на Никопол (Украйна) преименува улица "Павлоградская" в чест на нацисткия военнопрестъпник, съучастник в Холокоста, изпълнител на наказателни акции срещу цивилни, командир на 31-ви батальон Шуцманшафт СД, ръководител на колаборационистките части във Вермахта и дивизия СС Галиция Пьотр Дяченко.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Шолц два пъти в разстояние на минута днес повтори няма да даваме таурус втория път с по висок тон след като Алексей Журавлев обяви по рано че ще изпаткат бундестага

37

Христо Христов

преди 3 месеца

Оня с хеликоптера е по-вероятно да е "умрял", за да му се издаде нова самоличност (както Австрия издаде на ислямския терорист Ахмет Чатаев), отколкото да е заслужено убит.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Хубава думичка е това "рунд". В България затова има един дето го знаят като Рундьо!