31

Без тротинетки

преди 6 месеца

проблеми с торбата

30

Анонимен

преди 6 месеца

Жълта медия.

29

До 28

преди 6 месеца

До АнонименБожият съд не прощава!

28

То не може

преди 6 месеца

Поколения наред да живеят безнаказано на гърба на хората и да прибират богатствата на колонизирани държави- роби!Всичко се връща!Само не мога да повярвам, колко простотия се гърчи в медиите, че да сравняват един криминален престъпник, като Нелояонии с крале и кралици, че и папата, дори!

27

Анонимен

преди 6 месеца

Като гледат политиците им,какви каши забъркаха след 20-та година,гледат овреме да се измъкнат сухи от блатото,щото вече се види,че ще има Видов ден.Днеска там,а утре и у нас.

26

Анонимен

преди 6 месеца

Путин щеше да умира , а се оказа че извергите от дивашките държави започнаха да го изпреварват

25

ген. Муфтаджийска

преди 6 месеца

Може да се изпотръшкаха от онкопроблеми, но пък ковид не ги хваща, или поне не много.

24

българка

преди 6 месеца

А Сорос КОГА ?!?!? И той гони деветдесетте ! Иначе за някои от споменатите са си нормални старчески изменения - норвежкият крал е на 87 години, къде е тръгнал чак в Малайзия? Чарлс е на около 75. Байдън е над 80. За съжаление светът се управлява от властолюбиви и алчни старци, които за нищо на света не искат да пуснат кокала - Путин е над 70г, ЕрДоган също е над 70 годишен. Навия президент на САЩ ще е в същата възрастова група !

23

Анонимен

преди 6 месеца

Пък нашите лидери са от шведска стомана.А нашите естрадни певици са направо вечни.Вижте Данчето,прилича на тинейжерка.А Кастро,един друг Световен лидер,е отдавна при Ангелите.От Искъропо-дълбоко и от Витоша по-високо нема.

22

Бустерче Сложете

преди 6 месеца

и не го мислете!

21

Истината

преди 6 месеца

Всъщност църната е направила орама на кралското семейство с цел всички да измрат и Хари да стане крал, а тя кралица. Казах им да я изгорят като вещица овреме, ама не слушат! Сега да страдат!

20

Анонимен

преди 6 месеца

Още от средновековието за да запазят империите и кралствата си се женя помежду си. Братовчеди, племенници далечни роднини само и само да продължават рода и кръвната линия. След толкова кръвосмешителства е нормално накрая да се изродят и да започнат да измират. Едно от причините за автоимунните заболявания е кръвосмешение. Всички царе царици крале кралици императори са роднини.

19

б1

преди 6 месеца

Господи, защо си толкова несправедлив и наказваш кралските особи със същите болести като нас "простолюдието"?!

18

Да напомня:

преди 6 месеца

всички тези здравословни проблеми ги предизвиква Путин, който е издал много тайна заповед европейските лидери да бъдат хибридно изтровени с БОВ "Лидерочок". Който не вярва, нека пита Христо Грозев! Той е експерт, защото досега е бил отравян около 98 пъти от руски шпиони!

17

Анонимен

преди 6 месеца

Верно Навални кво общо има със лидерите и кралските фамилии??Що не споменахте и Нотариуса и Трактора!

16

Анонимен

преди 6 месеца

Става въпрос за доказани некачествен материал , извънземните им праат мероприятие ала Ковид да ги поразчистят , излишна паразитна сбирщина за човечеството са .

15

Хейт

преди 6 месеца

Превърнахте хубавата планета в едно противно място за живот. И очаквахте, че вас няма да ви засегне, а само бачкаторите ще страдат?

14

Анонимен

преди 6 месеца

"Болести налегнаха лидерите по света"..... и накрая четеш за мишока навални. Къв световен лидер е тоя бе?

13

Пацо

преди 6 месеца

Нас русофилите не ни налягат такива болести като рак и т.н. защото умираме на 50-60 години от чернодробна недостатъчност

12

Анонимен

преди 6 месеца

Една моя приятелка наистина страдаше от автоимунно заболяване, т.е. страда-жива е, но повече от 15 години нямаше рецидив. Ваксинира се с всички възможни ваксини и бам-по нова година получи ужасен пристъп. Каза, че по-зле не е било. Точно по времето, когато и всичките тези се поболяха. Съвпъдък?