83

Иван

преди 6 месеца

В София човек е работещ беден при 3000 и по-малко заплата. Семейство с две деца и общ чист доход от 8000 лева също се води в графата работещи бедни.

82

Nick

преди 6 месеца

Сивата икономика в БГ е огромна; Стотици хиляди са с пари под масата и криещи/невнасящи осигуровки, или вземащи незаконно помощи.

81

частнИика фирмаджия

преди 6 месеца

Ами да, частниците се оправдават, че нямат възможност да увеличават заплати!

80

Програмист

преди 6 месеца

Значи за да изкарваш добри пари трябва да си мутра или връзкар, така ли opъфляцu такива? Ами стойте си в мизерията и си измисляйте още оправдания да не опитате нищо, много ви отива и си го заслужавате. Защото ви мързи да четете!

79

Случаен потребител

преди 6 месеца

С жестоката цензура се мотивира НЕ РАБОТЕНЕТО.Такава е истината за българските граждани.ДЕМОНСТРАЦИЯТА НА БЕЗИЗХОДИЦА.

78

еееее

преди 6 месеца

За хората не знам, ама на политици и синдикални вождове, благосъстоянието със сигурност се е вдигнало, щом нищо не правят, но иначе често висят по студиата за безполезни тиради.

77

VladTepes

преди 6 месеца

До АнонименИмаше, но официалната статистика не ги отчиташе. Имаше и над 30% скрита безработица - хора, които получаваха заплати без да ги изработват, но формално всички имаха работа.

76

Анонимен

преди 6 месеца

А 100 000 укри вече 3- та година на Безплатен олинклузив на ски ,спа,море и планина ,и ни са работещи ,ни са бедни !

75

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 74 Тогава бехме еднакво всички бедни, без елита на БКП :)))

74

Анонимен

преди 6 месеца

Интересно защо нямаше работещи бедни по байтошово време?

73

Виктория

преди 6 месеца

Максим Каракаш, бизнесмена любовчия и любовницата му ли са работещите бедни. Любовницата му и има джип за 500 хилядарки.

72

Реален сектор

преди 6 месеца

Икономиката на всяка страна е съставена от два основни сектора реален сектор и финансов сектор. И двата сектора са важни. Тук няма клатене на крака, както си въобразяват общите работници.

71

Анонимен

преди 6 месеца

От 30г. да си необразован е приоритет, но за сметка на това да си мутра е висша цел :)))

70

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 60 Има хора, които са смели и си търсят правата дори по съдебен път. Ти май си от страната на алчния бизнес и с такива заплашителни коментари целиш да всееш страх сред работещите и да не подават сигнали до Инспекцията по труда. Знаеш ли какво ще стане в малка община, ако частник си позволи да пребие работещ? Скоро никой няма да отиде да работи във фирмата му и ще потъне.

69

Анонимен

преди 6 месеца

Нормално! Как да намалеят, като постояно се увеличават нивата на НеРаботещите политици.

68

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 63 Реалният сектор е този, в който се работи наистина, а не по цял ден да си клатят краката под бюрото. Реалният сектор носи реален продукт и добавена стойност. Образовай се от другаде, а не от форуми!

67

Анонимен

преди 6 месеца

Те затова кредитите се увеличават. Понеже бедните намаляват

66

Истината е

преди 6 месеца

Че нещата не зависят чак много от образованието. Не си ли в мафията (тоест човек на някой) все ще си работещ беден. И да се осигуряваш на 1000 лева, а да прибираш още 3000 в плик, реално пак си беден. Какво като можеш да идеш два пъти в годината до Гърция с 15 годишната си кола? Не са бедни управляващите ни мафиоти и техните близки.

65

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 33 Пишеш, че в частния бизнес работещите получавали купони за храна за 1000 лв??? И как става това, след като МРЗ в Бг е 933 лв бруто? Или около 700 лв. нето.

64

Анонимен

преди 6 месеца

Откакто Тиквата е на власт :)))