50

Толкова за Библията

преди 2 месеца

Библия - Битие, Глава 38: (8) Тогава рече Юда на Онaна: Влез при братовата си жена и извърши към нея длъжността на девер и въздигни потомството на брата си. (9) Но Oнан знаеше, че потомството нямаше да бъде негово; затова, когато влизаше при братовата си жена, изливаше cеметo си на земята, за да не въздигне потомство на брата си. (10) А това, което правеше, бе зло пред Господа; затова Господ и него уби.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Най-активна по темата е една жена!

48

Анонимен

преди 2 месеца

ФРАНЦУЗИТЕ НЕ ПОДКРЕПЯТ АБОРТИТЕ

47

дедо поп

преди 2 месеца

не се брои за грях чадо, но ще бъде грях ако не ти напълня *** с безработни копилетия, като гледам какъв си непрокопсаник,ще е грях да не ти затъкна и устата със същите ....

46

Галя от EmbassyTO

преди 2 месеца

Не знам, ама микрончо го търсят гражданите му да го б ият. След изказването му, че ще праща войски в уср , протести. Естествено не са отразени по босфор тв и нова

45

Анонимен

преди 2 месеца

БРИТАНИЯ ЩЕ Я ПОСЛЕДВА, БРИТАНИЯ ВИНАГИ Е СЛЕДВАЛА ФРАНЦИЯ

44

Анонимен

преди 2 месеца

Бе к'во се правите на светци всичките мъжове по-долу? В днешно време е далеч по-хуманно да се направи аборт, отколкото да се роди нещастниче на незрели родители, бащата да не е в състояние да осигури основното за семейството (масов случай), майката да негодува и тайно да проклина избора си (а то усеща отношението), да го бутат по ясли и градини, после да не могат да му гарантират добър живот и да стане огорчен, превит роб на системата.

43

Анонимен

преди 2 месеца

В ПРОСТОТИЯТА СЪЩО ИМА ПЪРВИ

42

Анонимен

преди 2 месеца

Франция ще е първата държава в света, която ще се закрие сама.

41

Анонимен

преди 2 месеца

Национално самоубийство

40

Анонимен

преди 2 месеца

Те затова там бели хора няма да останат.

39

Анонимен

преди 2 месеца

Нещата не са толкова прости. НЯМА жена, която е щастлива да прави аборт, но понякога това е правилното решение. Представете си жертва на изнасилване или е доказано, че бебето е със сериозни проблеми... разбира се, че ще направиш аборт. Така, че не се месете в личния живот на хората, защото не вие цял живот ще гледате инвалид.

38

ББ

преди 2 месеца

И твърдо държа да се запише, че право на аборт имат и мъжете, ако най-после успея да забременея да мога законно да иззссера плода на нашата любов с кмета на С

37

Анонимен

преди 2 месеца

Явно французите поемат по нашия път откъм промените с конституцията, както германците с изтичането на запис от важна среща. Дали е случайно? И въобще дали е вярно? Чак пък вписване в конституцията?

36

Христо Христов

преди 2 месеца

Явно си нямат други проблеми... Ми следващото да е правото да си хвърлиш дъвката на земята.

35

Espera !

преди 2 месеца

Не чакай не си лягай още , не че не знаеш , но да ти кажа , Хъксли е уважаван писател , неговият труд го е направил известен по цял свят , книгите на тоя "въздух под налягане" ще се четат от поколения , докато ти ще бъдеш само грозно лице на некролог на входа на панелката. Сега можеш да си лягаш , bonne nuit !

34

Плачат за Тополка

преди 2 месеца

В Париж плачат. Плачат и се молят поне за една тополка да ги удари както си трЕбе.

33

Най-доброто решение

преди 2 месеца

Човек трябва да се пази, когато прави секс, но не желае в резултат на това да се случи забременяване. В края на краищата, всеки знае кога е готов да стане родител и колко деца може да изхрани.

32

Не разбрах

преди 2 месеца

До *** /33/ - Защо "зародиш, дори и да се роди до 40 ден не се признава още за дете"? Искаш да кажеш, че напълно износено бебе, което се е родило 9 месеца след зачеването му, през първите 40 дена след раждането не се признава за дете?! Или искаш да кажеш друго - че ако се абортира зародиш до 40 дена след зачеването му, той не се счита за дете? Не можах да разбера какво искаш да кажеш.

31

Анонимен

преди 2 месеца

До 40. Ако оставиш само "тамбураките" да раждат ти ставаш изчезващи вид. От твоя труд ще се възползват "тамбураките" а ти ще отидеш в забвение. Казваш че си учил, но явно нищо не си разбрал.