314

1950

преди 3 месеца

ГОРКИЯТ РАДЕФ ГЛЕДА КАТО Н..А..С..Р..А..Н.!!!!!! АААААААА??????

313

Анонимен

преди 3 месеца

Радев ти си от грешната страна на вододела. 3ти март никога не се е празнувал нито преди 1944 нито след. През комунизма беше делничен работен ден. След 10 ноември предателите русофили изведнъж се хванаха за него като удавници за сламка. В 3ти март те видяха единствената възможност за спасяването на русофилството заместило тяхната религия комунизъм. Сега русофилът Радев ни обяснява какъв голям вододел бил деня в който 2 империи си поделят Балканите.

312

Анонимен

преди 3 месеца

А аз си мислех , че получаваме свобода А то било ,,вододел" .

311

Анонимен

преди 3 месеца

Едно време имаше русофили, обаче в рамките на приетото.Цветв и рози.Дегс русофилията граничи с крайно десните палестински организации.Само ракети им трябват.Има ли връзка с новия фашистки лидер в Кремъл.Новстс вълна русофили призовават към общ фронт срещу запада.Обаче не казват после къде ще ходят.На Изток не щат. На Юг ислямисти . На а Север , били са вече там по времето на Сталин.Абсурд да се върнат.Последен вариант, в Карлуково.

310

Анонимен

преди 3 месеца

Едно време имаше русофили, обаче в рамките на приетото.Цветв и рози.Дегс русофилията граничи с крайно десните палестински организации.Само ракети им трябват.Има ли връзка с новия фашистки лидер в Кремъл.Новстс вълна русофили призовават към общ фронт срещу запада.Обаче не казват после къде ще ходят.На Изток не щат. На Юг ислямисти . На а Севт , били да вече там по времето на Сталин.Абсурд да се върнат.Последен вариант вариант, в Карлуково.

309

не разбрахме

преди 3 месеца

ОТ КАКВО СМЕ СЕ ОСВОБОДИЛИ ,ЧЕ ПОЛУЧАВАМЕ СВОБОДАТА СИ-ЗА ТОВА НЕ СМЕ БЪЛГАРИ И ТО *** ОВЦЕ

308

Анонимен

преди 3 месеца

Непрезидентът пак говори митрофанщини

307

Анонимен

преди 3 месеца

От свободни, станахме руски роби!

306

мда

преди 3 месеца

радев на теб мутрафонова със сигурност ти е честитила 3 март !

305

Румен Радев преЦеден

преди 3 месеца

Също така искам да благадаря на другарката Митрофанова за рублите, които отпусна по случай трети март. Слава Расия!

304

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО е много спорен и компроментиран военен съюз затова трябва да се преориентираме към други военни съюзи и може да тешим да излезем от НАТО.

303

Анонимен

преди 3 месеца

До 314 рушия не еТо по тази логика и Турция е освободила , а не поробила България.

302

Анонимен

преди 3 месеца

До БГ трябва да оцелееНяма да имаме нужда от НАТО, ако сме в съюз с Русия, както беше преди 1990 г. Руската армия е най-силна в света, не като западните армии, които бяха разгромени в Украйна за една година,

301

БГ трябва да оцелее

преди 3 месеца

На 312? Вие добре ли сте, не че ЕС в идеален особено с про-ислямска извратена политика финансираща и инфилтрираща палестински терористи, но е по-малкото зло от комунистическо анти-християнско про-терористично Руско робство, с лъжи и репресии,.А колкото за членство в НАТО ни е крайно необходимо , защото нямаме нито действаща войска, нито оръжия още по малко модерни и ако Русия беше нападнала нас вместо Украйна можеше вече да ни няма!

300

Левски

преди 3 месеца

е казал:,,Никой няма да ни освободи заради хубавите ни очи".

299

Анонимен

преди 3 месеца

НАТО е онова нещо , което ни отърва от руския братски ботуш .Ако някой си мисли , че Русия сама пожела да ни остави ,дълбоко се е излъгал.Просото има русофили , на които им се струва , че всеко нещо дето фърчи се яде.

298

Честито освобождение

преди 3 месеца

Най-българския празник, който не бива да се забравя и сменя! Да бъде благословена паметта на героите, дали живота си за нашата свобода и от руския българския и др. християнски народи Свободата е свещено право и дар като живота, дадено от Бога и трябва да се цени и пази, не да се продава в полза на чужди интереси диктатури както правят корумпираните режими. Руската християнска армия на Цар Александър II ни освободи, затова сме признателни на руския народ, а не на съветския комунистически режим

297

Анонимен

преди 3 месеца

Българите са единственият покорен от турците народ, който не дава генерално сражение на завоевателя си и пада в плен почти без да е оказал съпротива.Честит празник България! Благодарете отново на външни сили, че поне имате държава! Благодарете Знаете на коя нация! Лека нощ!

296

Анонимен

преди 3 месеца

Вижда се ясно, че сме разделени по въпросите на ЕС и НАТО. Какво правим тогава в тези съюзи, защо не ги напуснем?

295

Анонимен

преди 3 месеца

До ПрожекторАбе, не е като да използваш джен.дърските клишета за равноправие на половете и права на хомосексуалистите, нали?