53

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 49 Нещо много си сигурен защо са ги арестували? Да не си бил там? Арестували са ги за опити да провокират безредици. Това го готвеха разни чуждестранни агенти повече от 15 дни преди погребението, споменаваха се тарифи за който се отличи. А що се отнася за потреса ти относно тяхното арестуване, какво ще кажеш за арестуването на българи днес на Шипка, защото са мятали снежни топки? Нали тук уж е свободен свят, демокрация???

52

д-р Франкенщайн

преди 3 месеца

Да го откопават и да пробват да го съживят!

51

Нищо ново

преди 3 месеца

"Наследството на Навални остава живо"? И какво е наследството на Навални? Предполагам че включва доларите, получени от САЩ. А първата му присъда е за финансови машинации.

50

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 месеца

Айде бе неизяснени обстоятелства около смъртта на Навални! Ами украинското разузнаване си го каза съвсем ясно - смърт в следствие на тромб! Тромб, дарен от Астра-Зенека.

49

Анонимен

преди 3 месеца

Правят вече дъвка от човека. Безредици нямаше, революция не стана. Спрете да търсите. И оставете покойния намира.

48

Анонимен

преди 3 месеца

154 човека са арестувани за това, че са били на погребение!!!Това е първото в историята задържание на хора поради тази причина.Пък после казвайте, че руснаците не са безаналогови.

47

Анонимен

преди 3 месеца

те хубаво се стичат, ама ако вземат и да се разтичат

46

Василев

преди 3 месеца

Едно е това , което Путин си плямпа, съвсем друго е какво върви всеки ден по руските медии като пропаганда срещу НАТО ,САЩ и ЕС, а от всичко най-важното е какви са настроенията в руското общество и каква е истинската картина, колко хора реално подкрепят руската инвазия в Украйна!Защото нормалните обикновени руснаци все по-често се питат и за какво са ни всичките тези територии и суровини, даже и на съседни държави, след като нашия живот не струва и една копейка, без никакви права!Карагар!ЦРУ!!!

45

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 43 Нобелова награда за сега не дават за криминални престъпления, кражби и изнудване на бизнесмени, както и за корупция. Но след като дадоха нобелова награда за мир на Обама, може всичко да се очаква

44

Анонимен

преди 3 месеца

Фейк БГ хайде стига вече въртяхте тая латерна за Анални бе! С тези платени съобщения от посолството тотално досадихте на всички, които влизат в сайта ви. Нахални та Нахални, какво се напъвате толкова не знам, при положение, че нито за Ботев, нито за Левски не си мръднахте пръста да ни информирате когато му е времета, а сега за 3-ти Март пак Анални та Анални

43

Анонимен

преди 3 месеца

Посмъртно Нобелова награда...кога...!!!

42

маалатъ

преди 3 месеца

Този шъ го въртят из Западното Медийно Пространство До и Малко след президентските избори в Русия, след туй шъ си намерят друг "борец" срещу "Путинския режим", а тоя шъ го забрават.

41

Олимпий Панов

преди 3 месеца

Вярно е определение че се "стичат",стичат се само л...а!

40

До

преди 3 месеца

Руските Болшевик- фашисти и техните васали тук. Убийци омразни, срам и гнус ме е от вас. И в гроба този човек е повече патриот и истински руски светец. Той е страха, във всички болшевишки мозъци промити от фашизма путивизъм

39

Анонимен

преди 3 месеца

Явно това ще се превърне в нещо като индийски сериал за евроатлантическите ***, спонсорирани от ФАЩ. Ежедневни репортажи от гроба на Навални и едни и същи глупости, от които 99% от хората у нас не се интересуват

38

анонимен

преди 3 месеца

вместо да ни разкажат за някой руски генерал, загинал за освобождението, те ни натрапват този предател...хич ви няма!

37

силно загрижЕна

преди 3 месеца

Ще му преливат ли?!

36

Стилиян

преди 3 месеца

Да копаят и да лягат до него

35

Пловдив

преди 3 месеца

Доказан престъпник,осъден за финансови измами на хиляди хора,и,празните глави му се кефят,трагедия.

34

rambaldievskievich

преди 3 месеца

А ти, 15, и подобните ти нямате значение за никого