577

Бай Лазар

преди 2 месеца

Да се радват, че е Путин, а не Медведев, че над Берлин щеше вече да се вее руското знаме.

576

Анонимен

преди 2 месеца

У нас който не става за нищо ,започва далиже и маже и става политик.

575

Възраждане

преди 2 месеца

Русия убива и български деца....но това не трогва никой от българите симпатизиращи на копейкин....моля, всеки сам да си направи извода.

574

Bobo

преди 2 месеца

Целта е друга да се раздели Русия на парчета и тн ..

573

Анонимен

преди 2 месеца

Поразяващите Путин докато наберат смелост да отидат на фронта и СВО ще свършии.

572

Георги

преди 2 месеца

Русия вече спечели войната. Украинците още малко ще се гърчат с помощта на Европа, но най-вероятно до края на годината ще вдигнат бялото знаме и ще им се наложи да се разбират с американците как ще си връщат версиите.

571

Горящ Абрамс

преди 2 месеца

Не Русия е окупирала половината свят, ами ОТАН, така че който иска мир по света, трябва да помогне за поражението на отан.

570

Fena

преди 2 месеца

Този свят е рай за посредствените Mишoци! Преди години, някой като изреве на манифестацията "КПСС, БКП" и отиваше в София - я министър, я шеф на някоя агенция. Сега като изреве някой "Путин е убиец" и "Слава Украини" и става евродепутат или комисар. Че и журналистите се напъват да се издигат! Защо? Защото не могат да правят друго и нямат акъл да измислят друго! И преди и сега живеем в ckaпaн комунизъм - посредствените м.ишки ни управляват!

569

franko fere

преди 2 месеца

Му-ХА ХА

568

Кило

преди 2 месеца

Световно неизвестния тимъти хахахах, всякаква *** почва да изплува на повърхността сега Русия , преди китайската кашлица некои даже се адаптирах и както разбираха от вируси сега вече са първенци във военното дело защо Путин а не Байдън примерно или нетаняху дето изби 30 хиляди човека за по малко от 6 месеца Зеленски каза че има само 31 хиляди убити украински войници при това за 2 години. Кой е по зъл Путин или нетаняху ?

567

Оксиморон

преди 2 месеца

Не може да има миролюбива русия,защото руснаците са тотално изперкали. Ако ги чуете само какво си говорят,когато са само руснаци....... и малко цитати от политическия елит на русия........Без путин...няма Русия. За какво ми е светът,ако Русия я няма.....Кой разбрал,разбрал.

566

@ к.576,578

преди 2 месеца

До Анонимен Мисля, че все още останалите в БСП разбраха , че бившата СДС-арка Нинова води партията към ликвидация, фалит. Помислете малко: през 2022 г., в първите месеци на войната в Украйна, когато Зеленски все още не беше установил постоянни контакти със САЩ, Киро започна да продава боеприпаси, най-вече снаряди за руски оръдия, противотанкови управляеми снаряди ПТУРС, ракети за РСЗО на Украйна. Нинова ръководеше производството им и лъжеше, че не помагат на Зелето.А синът й беше банкер в САЩ.

565

Анонимен

преди 2 месеца

Много точно!

564

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен най многозамесника медун

563

жеко

преди 2 месеца

До 1 тази номерация 1,2,3,....на едно исъщо чувече отбелязва заплатка

562

църо

преди 2 месеца

До 2 Има едни момценца, които заработват много купеики

561

митю

преди 2 месеца

До Анонимен искам волгаа да си купь

560

До невежият

преди 2 месеца

До АнонименАз ще ти кажа. Защото Нинова, ако попрочетеш малко ще разбереш, че беше от хората на Костов в СДС. Тя е толкова продажна, колкото и всички останали неолиберали в бедната България.

559

Аз пък да ви кажа

преди 2 месеца

Мир ще има само тогава' когато продажните "лидери" в ЕС отидат при Навални и Великобритания стане Малобритания. Останалото е ала-бала. Надеждата за оцеляване на човечеството и ценностите е в Русия и Путин.

558

Анонимен

преди 2 месеца

Защо единственото детето на Нинова е в САЩ, а не във супер държавата справедлива и бореща срещу злото в САЩ и Запада? Защо един човек ще пуска детето си в "лошия запад и САЩ" ,а ще говори срещу същия и ще представя Русиямкато справедлива държава, която днес уби една Бългаска майка с бебе Българче нансамо няколко дни с дрон в Одеса? Българина е много объркан човек, както и Руснака и Турчина.