194

Моля

преди 3 месеца

Не ни занимавайте с този. Изобщо, ама изобщо не ни интересува. Нито ще ни плати кредите, нито ще свали пенсионната възраст, нито ще подобри здравеопазването или образуванието ни. Не ни занимавайте с руският вариант Ала-бала. Този шушумигар и шавливата му меркантилна булка неи интересуват.

193

...

преди 3 месеца

Нито с армия, нито със санкции може да бъде свален Путин от власт.Едиствената сила, която може да го свали е руският народ.Европа трябва да им помогне. Европа трябва веднага да изгони всички талибани и да обяви зелена карта за прием на руски емигранти.Много млади руснаци ще тръгнат.Путин ще затвори границите и ще ги репресира. Това ще сплоти руснаците анти Путин и ще излязат на площадите. Според мен това е начина.

192

Анонимен

преди 3 месеца

Навални ,пръв приятел на запад и предател на Родина !

191

тя

преди 3 месеца

Навални взе пари от Запада за цветна революция но не му мина номера ,затова е този вой за нето от западняците в противен случай нямаше да го споменат !

190

Анонимен

преди 3 месеца

Митрофанова си е избрала съдбата да бъде зм и ята на Путин Не може да правиш зло а да чакаш добро

189

Анонимен

преди 3 месеца

Цялата клика на Путин ще бъде съдена безмилостно.Това добиче също.

188

Учете история

преди 3 месеца

А между там минаха се 10 години и днес всекий разумен българин, всеки патриот, който милее за бълг. Независимост и народност, като гледа какво вършат в България и навън руссите, иде да даде право на немците и ингилизите, да признае, че техните уверения са биле и прави и уместни... Едно време турците душаха бълг. Свобода и народност, днес същото дело искат да вършат нашите братя освободители. Едно време всяко зло за българете идеше от Ц-град, днес иде от Петербург..."(Стефан Стамболов, Дневник, 6 декември 1886 г., /71, 106-108/)

187

Анонимен

преди 3 месеца

Наглостта човешка граници няма.....

186

Анонимен

преди 3 месеца

Ето това е отвтратително изказване от висша степен.

185

Анонимен

преди 3 месеца

Гнусна комунистка.

184

MNENIE

преди 3 месеца

За Руснаците Навални беше като Лютви Местан за Българите . И двамата бяха решили да продават Родината си на Чужди Държави . Разликата е че Руснаците осъдиха Навални за Държавна Измяна , а Българските Служби смазаха Местан с Присъда за Убийство на Дете .

183

Българ

преди 3 месеца

На черната овцаа

182

Offf

преди 3 месеца

Кой го интересува какво е казала тази кокошка...

181

Анонимен

преди 3 месеца

Той сам поиска да бъде убит от Путин. Точка. Това е истината.

180

innocente

преди 3 месеца

Тази след време никой няма да се сети за нея но Навални ще бъде записан в историята!

179

Анонимен

преди 3 месеца

Браво на Митрофанова. Браво на Русия. Западът само лъже.

178

Нахални сам се

преди 3 месеца

Самоутрепа като избра професия дезертьор.В Русия няма ДПС и предателите се наказват с Права и Свободи.

177

Честит трети Март!

преди 3 месеца

ВЯРАТА И НАДЕЖДАТА НА БЪЛГАРИНА КЪМ РУСИЯ (Посвещава се на руския народ), Петко Славейков.

176

Анонимен

преди 3 месеца

Ако бяхме смели о горди, като поляците. Тази слуга на диктатора Путин, щеше да бъде качена на някой кораб или самолет и хвърлена обратно в мишата си царска дупка. Не да се разкарва като господар на колония по улиците на София. Но не би такова нещо да стори един народ отровен и хвърлен във взаимна омраза и ограбване без поглед за общо бъдеще.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Митрофанова прилича на, държи се като, и най-вероятно е една промита пачаврица. Не я тиражирайте тук, няма никаква полза за никого. Всеки си има границите, а едно злобно 70-годишно бабенце няма как да е полезно.