24

Русофил

преди 3 месеца

Краварите правят някакви шашмалогии. Според Путин газа трябваше да е поне 5000 долара за 1000 куб/м а той падна под 300. Долу шашмалогиите на краварите. Искаме си евтиния руски газ от 500 долара.

23

Реалист

преди 3 месеца

До анонимен ***: абе го ве до про сто, ти пак купуваш руска газ през Турция и Гърция на тройни цени! Минавай си под дъ гат а и не пиши небивалици!

22

анонимен келеш

преди 3 месеца

Копейките тук ше се тръшкат до последно,че без руски газ България замръзва от студ зимата:):):)Абе копейки тва за големия и малкия брат вече не е актуално,не рзбрахте ли?:):):)

21

Анонимен

преди 3 месеца

До 11. Е за каква бензиностанция . . Цената е на ниво преди 12 г. А за бита газта е по евтина .

20

Анонимен

преди 3 месеца

Цената е по-висока или по-ниска,а не по-евтина , неграмотници !

19

анонимен келеш

преди 3 месеца

Ще ви се копейки да сме първа разменна монета нали?:):):)

18

хм

преди 3 месеца

До анонимен *** Нали се сещаш, че ние ще сме първата разменна монета на НАТО, ако трябва да стискат ръцете с Русия? Ще видиш колко сме им мили тогава. Затова сме приети в НАТО. За да има какво да пожертват при необходимост.

17

анонимен келеш

преди 3 месеца

Копейки на вас нагледно ви се показа схемата как руската Лукойл краде от България пари за да ги дава после на Вовата в Русия да прави бомби и ракети,а вие изкарахте виновен Бойко Борисов:):):)Ето затова изгонихме Лукойл от България:):):)

16

Анонимен

преди 3 месеца

До БГ сме с Украйна.....Абе , ядовете НИ тепърва предстоят , само да не се криеш после .

15

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен кИелеш :Брато , погледни ЦЕНИТЕ , и тогава се ежи , ...нямаш покритие да защитиш това което сам си мислиш и сам си вярваш ... Ай сектир !!!

14

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен К-Иелеш... Системата в Бг е : Защо да е по-просто , след като може постоянно да е по-сложно .Иначе няма ДАЛАВЕРА , колко маймуняк се е закачил по клона на газта ????

13

анонимен келеш

преди 3 месеца

Копейките си мислят,че още сме през времето на комунизма и България трябва за всичко да е зависима от СССР:):):)Копейки опомнете се бе,вече сме 2024:):):)БЪЛГАРИЯ-НАТО:):):)

12

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен ***... Е ДА ДЕ , С ПО-ВИСОКИ ЦЕНИ , много по-трудно е с по-ниски цени ...Това е само в Бе-Ге-тото на Европа .. В света цените падат от една година , а в Бг е обратното ... Толкова ли за слепи ни имате , господа от герб ?

11

Анонимен

преди 3 месеца

Аве , Ванка , защо не минеш покрай някоя ГАЗ-СТАНЦИЯ , за да си свериш окото ?От кога пада цената на газа , а в тая коШинЪ , все е НА-ГО-РЕЕЕЕ.

10

анонимен келеш

преди 3 месеца

Копейки видяхте ли,че и без руски газ България ще оцелее?:):):):)Вие слушахте Захарова и оревахте света и се тръшкахте,че без руски газ ше измреме от студ:):):)Никой не ви повярва а?:):):)А и цените сега са си ОК даже и по тънко минахме зимата:):):)

9

хм

преди 3 месеца

До БГ сме с Украйна Ако утре пуснат Русия свободно да си продава газта в Европа, мога да се хвана на бас, че ще докарат цената на газта поне с 50% надолу, защото те и на тези цени ще са на хубава печалба, ама американския втечнен газ ще е на жива загуба. С петрола ще стане същото. Себестойността на саудитския петрол е 10 долара на барел, на руския е 12-15 долара (при тях има различни източници), обаче американския шистов петрол е със себестойност 55 долара. Падне ли трайно под 50 долара, край

8

Беко

преди 3 месеца

Ясно! 19% отгоре на февруарската ми сметка!

7

хм

преди 3 месеца

Когато скачаха цените на тока, газта, пшеницата и петрола, всички се надпреварваха кой повече да си надуе цените на стоките. Сега цените на тока, газта, пшеницата паднаха драстично, обаче нищо не намалят. Единствено олиото падна, заради срива в цените на слънчогледа. Всичко друго вместо да спадне, продължава да расте леко.

6

БГ сме с Украйна

преди 3 месеца

е нали без руска газ щяхме да измръзнем..ха.ха ха

5

ТОЗ Ц-ИГАНИН

преди 3 месеца

ИВАН ИВАНОВ ИСКА ДА СЕ ВЪВЕДЕ ПОНЯТИЕТО "ВОДНО БЕДЕН" ЗА ДА МОГАТ "УЯЗВИМИТЕ" ОСВЕН БЕЗПЛАТНА ВОДА ДА ПОЛУЧАВАТ И ПАРИЧНИ ПОМОЩИ > Всъщност Иван Иванов не крие че над 60 % от водата в БГ се губи, но не казва къде и как