242

Анонимен

преди 6 месеца

Чудовището война е гладно . Сега иска за десерт френско.

241

Анонимен

преди 6 месеца

В Киев е пълно в дискотеките . Всяка вечер се излъчват от кълчене . Я по добре на фронта .

240

Да отидеш

преди 6 месеца

На фронта не е като да подскачаш по Майдани и да рупаш курабийки.

239

Юлиян

преди 6 месеца

Този път статията отразява истината,макар че тя е много по-жестока,но поне донякъде се доближава до реалното положение с "мобилизацията".Трябваше да покажат един или няколко от многото клипове с "улична мобилизация".Да покажат как всеки мернат по улиците мъж е заобикалян от няколко"мобилизиращи",както касапите събарят шопара за клане,така и"могилизационната група"заваля нещастника.Не помагат нито плачът на децата,нито женските молби.Кръвниците трябва да си свършат работата иначе заминават те.

238

Юлиян

преди 6 месеца

Има начин да "откажеш" да бъдеш "мобилизиран" в Украйна-да си платиш,но "гаранцията" далеч не е по джоба даже на що-годе заможните украинци,камо ли за обикновения украинец.А и "гаранция-Франция"!

237

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да има начин да се откаже отиване на фронта - във фашистките държави, каквато в момента е Украйна, НЯМА такъв начин. Ловят хората - мъже и жени - по улиците като дивеч, пребиват ги от бой и ги изпращат насила на фронта. Някой дори ги убиват без съд и присъда за назидание на другите

236

Анонимен

преди 6 месеца

Кметски наместник "днес издавам призовка, а след седмица връщат човека в ковчег"

235

Анонимен

преди 6 месеца

Пак рашистка пропаганда!

234

Анонимен

преди 6 месеца

В големите украински градове животът си тече нормално. Особено за ЛБГТ+

233

Анонимен

преди 6 месеца

Просто не може с калашникова кашимерия да победиш балистични ракети, дронове и високотехнологични оръжия. Плюс това откъде накъде ще принуждават който и да е да отива на сигурна смърт, само защото се е родил с определен пол. Да мобилизират и жените тогава, иначе е дискриминация.

232

Рашист

преди 6 месеца

Айде Тагаренко, Тагарчук, Плевнелиева и всичкото друго русофоб, да нарамват автоматченцата, картечничките и прочее и ае на фронта. Ама шубето е голям страх. Солнцепльока и Ураганите не прощават.

231

Анонимен

преди 6 месеца

Как така стана ве саше? Вашите списвачи са интересни, единия пише едно, другия напише противоположното на следващия ден. До сега нела ни промиваше мозъците че руснаците загубили стотици хиляи войници, че храбрата украинска армия напредва ежедневно и едва ли не вече е пред портите на Москва. Сега това....Вашите господари саше са много объркани, та за това и вие пишете небивалици. Тази война е обречена, понеже е прокси война на запад(нал)ите транджендъри и Русия, тя няма как да бъде спечелена саше

230

Юлиян до 230

преди 6 месеца

Там е работата,че не ги пишем само ние тези "глупости".Пишат ги самите украинци.Те и "качват" в Интернет" клиповете с "доброволната" мобилизация.

229

СВОЙ

преди 6 месеца

Кучета на наркомана били 120хил.Тези *** изгребват всичко,що им падне.Спасението за тях е бързо предаване в плен.Някакъв американски генерал се беше изказал,че бил недоволен,защото Украйна можела да мобилизира към 2мнл мъже и ЖЕНИ!!!Няма по големи наглеци от Ахглосксонците!

228

ГНЕВЕН

преди 6 месеца

Нашите курорти са пълни с миризливи укропи ,които живеят на наш гръб.Тази напаст просто не зачита никакви закони и правила.Защо и до кога ще търпим навлеците ,които ни се присмиват на глупостта?

227

Щирлиц

преди 6 месеца

До Анонимен.237...Те и без това са руснаци,макар и повредени временно.

226

Пф

преди 6 месеца

В нашият блок се подвизават няколко

225

истината е

преди 6 месеца

никой не ще да мре по окопите заради едни съмнителни ценносттини руснацини украинци

224

Анонимен

преди 6 месеца

Нали перемога,нали само 31,000 убити, нали слава Украйне? А воювайте вашата м-***! Вече 10г ви гледаме сеира и харчим пари по вас! Не щете на фронта? Добре. Тогава идете в Киев, свалете кокаиновия си президент и покажете среден пръст на запада. И това няма да направите, ясно. Тогава ще говорите руски докато сте живи!

223

Бай Иван

преди 6 месеца

Психопатите гласуващи за пплгдб+ да са следващите ;) !!!