11

Samo minavam

преди 2 месеца

Има много Нотариуси

10

до странджата

преди 2 месеца

на племеницата тези имоти и се полагат като наследство (в бъдеще), защото е единствена роднина на въпросната жена (по съребрена линия)

9

аьаьаь

преди 2 месеца

Имам приятел на който откраднаха два негови апартамента наследство от брат му. С фалшиви документи. Имотната мафия дебне за писихично болни и самотни хора и ги трепе за да няма свидетели. Пазате се . Нямаме държава и закони да ни защитят. Това е домокрацията в БГ. Само Путин може да ни спаси

8

Ха ха ха до 6

преди 2 месеца

Явно си близък с " нотариусите"! НЕ би трябвало психично болен човек да може да извършва правно действие, което го лишава от жилище и той остава на улицата!! Шизофрения, при която не се вземат съответните лекарства или пък те НЕ дават лечебен ефект, поставя лицето в Постоянна неадекватност с реалността. Така всеки хитрец може да го измами.А общество, което допуска това - е Нечовешко и помага на измамниците!!

7

Анонимен

преди 2 месеца

В статията не пише какво се случва с жената, с нея разговаряно ли е и т.н.

6

Анонимен

преди 2 месеца

До СТРАНДЖАТА 5 А на въпросния Милен какъв е бил зорът, че "случайно" се запознал с нея и "случайно" уж и дал пари за ремонт, всъщност нищо не дал, и "случайно" загубил интерес към болната?

5

в света

преди 2 месеца

1.Болният от шизофрения не е човек със забрана да извърша правни действия. По смисъла на закона , такъв човек е болен само в моментите, когато не може да расъждава трезво. а/ имахме гл. прокурор болен от шизофрения. б/ ако са постави клеймо на всички с тази диагноза---поне 10-15% от българите са с такива отклонения.2.Вероятно когато е била пред нотариус жената е била в адекватно състояние ,което я прави дееспособна.3. Племенницата безкористно се интересува от имотите на жената !? А преди това

4

Анонимен

преди 2 месеца

Да търсят кой стои зад Милен. Ясно е, че е подставено лице. Тираджия да няма пари и да е затънал в заеми, е много странно.

3

Аз

преди 2 месеца

Нотариуси Сър! Един падна, остават още много!

2

Анонимен

преди 2 месеца

Типичен пример за Измамници на психично болни хора. Дано Бог им въздаде на мошениците, тъй като ние, уж нормалните, не можем и не искаме да помогнем със Закон, който да забранява подобни действия!

1

Май

преди 2 месеца

Пълно е с "нотариуси" в София. Един утрепаха, да се готви следващия.