53

Минувач

преди 3 месеца

След като понатаковал бабата жена с която живее, тя се уморила на 10тата миинута, Макарон се почуствал велик и почнал да бръщолеви глупости

52

Анонимен

преди 3 месеца

ЛЛойд Остин е казал: "Ако Украйна падне, НАТО ЩЕ воюва с Русия." Публикувайте!!!!!!!!

51

Христо Христов

преди 3 месеца

Сега да чуем експертното мнение на бившия ни министър Найденов, че било по-скоро изблик на емоции. ПП. Аман от некадърни и'б'рици.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Вече всяка седмица правят конференции за сигурност!

49

Тома неверни

преди 3 месеца

Бабофилчето у дома мълчи като ......,че жена му е бившата му учителка,тръгнална Русия да се звери?????И защо психотестовете не са задължителни -Франция и САЩ оставят без президенти (че и ЕС)

48

Анонимен

преди 3 месеца

Надявам се лично господин Путин да пръсне мозъка от упор на Макарон!

47

Реалист

преди 3 месеца

Накратко тоя признава че Русия имаше право да се притеснява от настъплението на НАТО, което между другото се оказа не точно отбранителна организация - нападна Югославия, а сега се готви да напада Русия. И после пискат, че заплахите с ядрено оръжие били неуместни.

46

УЧЕТЕ ИСТОРИЯ

преди 3 месеца

Само от чуждестранния легион може да прати 30 000 много добре обучени бойци - през 1812 г Наполеон изпрати в Русия 660 000 отлично екипирани, въоръжени и обучени за времето си войски да запалят Москва с 1 390 оръдия. От тях във Франция се връщат 30 000 със 190 оръдия, Франция губи 630 000 мъже и 1 200 оръдия. От 30 000 оцелели само 10 000 се връщат в армията, останалите 20 000 са инвалиди или умират от раните си. ФРАНЦИЯ ГУБИ 86% от техниката и 98,5% от войската си, това са ФАКТИТЕ

45

Втори Народен съд

преди 3 месеца

Народният съд през 1945 г постановява в България 2 730 смъртни присъди, 1921 доживотни, 1708 присъди от 10 до 20 години и 3241 присъди под 10 години. Съдени са виновниците за Третата национална катастрофа на България - политици, банкери, мафиоти (спекуланти) и народни изедници, които служат на Хитлер и на Нацистка Германия. Ако днешните политици, банкери и мафиоти ни вкарат във война, ще ги съди ВТОРИ НАРОДЕН СЪД, да си знаят!!!

44

Втори Народен съд

преди 3 месеца

Руската армия 2 пъти е влизала в България като ОСВОБОДИТЕЛКА - първия път от турците през 1878 г, втория път от фашистите през 1944 г и НИКОГА не е имала бази и войски в България, за разлика от базите на САЩ в България днес, например. Братушките влизат през 1944 г у нас и се изтеглят през 1947 г след края на войната, не оставят в България въоръжен контингент, който не се подчинява на българските закони.

43

Анонимен

преди 3 месеца

Преди Микронезия и Фицо го каза за изпращането на войски. Каза че тръпки го побивали от документите които е прочел. Ще ни вкарат във война. Някой който е с десетки трилиони дълг се нуждае от трета световна война. Просто сега въртят и сучат да може да прехвърлят вината на някой друг.

42

Анонимен

преди 3 месеца

До. 42. Ще ти захапе за.д.ни.ка умник.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Великден иде, ще трябва да се пече нещо във фурната. Френските фермери да опекат макарони.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Сега още повече изплаши европейците :)

39

Сата НАТО

преди 3 месеца

Париж не може да стане кратер, защото тогава и Просията ще стане кратер. Франция е ядрена държава, единствената европейска ядрена сила и Макрон действа строго според националния си интерес. Очевидна истина е, че след Украйна Путин ще захапе Европа. Така ако седи и чака, руските из роди ще ни унищожат един по един. И не си мислете, че става въпрос за робство или обикновена зависимост. Паднем ли под руско робство, ще има ликвидация на население и то с милиони.

38

Анонимен

преди 3 месеца

Макрон може би е дал обед на бабичката, че си заминава с нея от този свят. Кой знае? След бабичката може да иска потоп? Щом казва, че е премерил всяка дума за войските, или се оправдава, след като се огелпи, или лъже, или иска да е последният президент на Франция..

37

Жан Клод Вандал

преди 3 месеца

ДО коментар"Само от чуждестранния легион може да прати 30 000 много добре обучени бойци" ... Видяхме им много обучените бойци и командоси в едно плевенско село, преди няколко години. Като ги подкараха двама братя земеделци, такъв бой ги драха, че докато бягаха, петите им се удряха в гърбовете. Оставиха си и оръжията и оборудването и всичко. Ако не се лъжа бяха петима.

36

Анонимен

преди 3 месеца

Моето мнение е че това е просто ръстово комплексиран геронтофил, който в отчаянието и безпомощността си говори глупости!

35

Слава на Русия-Путин

преди 3 месеца

Париж май ще стане кратер,не помнят какво се случи с Наполеон явно!

34

Анонимен

преди 3 месеца

Навсякъде са случайно попаднали хора във властта. Този незнайно как се озовава най-младият на този пост и си личи, че е такъв. При нас е същата работа. Глупавите хора превзеха властта, а такива се манипулират най-лесно защото нямат знания. Баба Меркел така докара бежанците и всички около нея.