53

Добре-образован

преди 2 месеца

Аз имам висше образование и съм разговарял с възрастни жени, които казват, че по царско време нацистите не са ги закачали, но когато са дошли съветите, тогава са започнали изнасилвания и престъпления. Това ще стане ако сега в България се върнат руснаците. То и сега е така - Семерджиевци, корупция, мутри. Това са руски тертипи. При нацистите е имало ред и дисциплина, а не мутри и кражби.

52

Анонимен

преди 2 месеца

Ако чичо Ади беше успял, днес царска България щяхме да сме на 3 морета. При комунистите бяхме роби. И още сме роби.

51

Анонимен

преди 2 месеца

Ким Чен Ун забогатя покрай военните доставки на Русия и като истински комунист започна "повдигането на жизнения стандарт" на робите поне на думи. "Повдигането на жизнения стандарт" беше любимия израз на бай Тошо цъpвyлa. Истината е че и руските пари изсипали се като манна небесна ще отидат за въоръжаване с допотопни оръжия.

50

Свини

преди 2 месеца

Тези преяли с власт джуджeта не им стигат собствените многомилионните народи, които са поробили, ами вече искат да превземат и целия свят. Тези са докаателство, че комунизма е зло.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Не се страхувайте от тези добре угоени плъхове, ами се страхувайте от вашите кльощави плъхове Гьобелс Денков и Зеленски. Изглеждат така изгладнели, че ще ви изядат всички, заедно с държавите ви и бъдещето ви.

48

malgiorno a tutti

преди 2 месеца

Та и ким-трети-тлъсти-и-не-остри така, като бабиното Мими от "Патиланци" - "А то едно вождче - да го не погледнеш, късо и дебело, на тейко си и дедо си красотите взело."

47

ВАЛУТЕН БОРД

преди 2 месеца

БЪЛГАРИЯ Е ВЪРЗАНА ЗА НЕМСКАТА МАРКА! БЪЛГАРИЯ+ГЕРМАНИЯ=ВНЛ! ЗАПОЧВАЙТЕ ДА ПИЩИТЕ, РУСOРОБИ!!!!!!!! ТОВА Е ЗАПОВЕД!!!!!!!!

46

Анонимен

преди 2 месеца

Путин му е зор да събуди германците, ама не вярвам да се получи сценария от ВСВ. Това са илюзии.

45

РИМСКИ ЛЕГИОНЕР

преди 2 месеца

САМО ГЕРМАНИЯ МОЖЕ да се нарече НАСЛЕДНИК НА РИМСКАТА ИМПЕРИЯ. Не Турция. Не Русия. Това го запомнете. И си го набивайте в празните кpaтунки всяка сутрин. ГЕРМАНИЯ Е БЪДЕЩЕТО! ЗАПОМНЕТЕ ГО! Това, че сега са ви дали малко въздух не означава нищо.

44

ЧЕТЕТЕ РОБИ!!!

преди 2 месеца

Римските легионери също са били гейове. Слагали са си го. Русия няма право да се преструва на римска империя. ГЕРМАНИЯ МОЖЕ. В Германия е пълно с гейове.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Ако не са му охраните, до сега да е станал ***, вижте го какво желе - бръкнал си в джобовете и се лензи, зове за война, ама ако го вкараш на война, момчетата, както не са е6aли с месеци ще му направят халката на видео. В НАТО си има откровени пeдерacти, дето са много мераклии. Това не е фалшивата Русия - НАТО са естествени войничета. Има си и о6paтни, а те са доста злобни. Това в руската армия го няма. Аз го считам за надмощие. Ще видите че е така. И киро брейка ще мига на паpцали, скоро.

42

Анонимен

преди 2 месеца

Провала му е много по-голям отколкото си мисли - след като набута некачествени боеприпаси на руснаците, хем те са му бесни че им е продал бо-***, хем американците го надушиха че оръжията му не стават за нищо, и все едно е със смъкнати гaщи!

41

malgiorno a tutti

преди 2 месеца

"А то едно куче да го не погледнеш: късо и дебело, на свойта стопанка красотата взело."

40

Анонимен

преди 2 месеца

>>> А търтеите мързеливи, завистливи, бръмчат около кошера и чакат млада Кралица да се роди. Да я оплодят и в нов кошер нов живот, да заври пак.... Че човекът е гладен, е факт и не обръща внимание много на този факт и вместо мед, обича да преяжда със свински пържоли в ръка с комат хляб....даже в полезрението му да няма ни зарзават, ни домат. .... това е едно мое стихотворени - писано от мен в име на "РАБОТЛИВИТЕ ПЧЕЛИ" в кошера - комунизъм!

39

Да ти сера в устата

преди 2 месеца

Пиянка, а ти беше много интелигентен да пренасяш наркотици от Ю. Америка, уpoд скaпан. Следващия път когато караш пиян тротинетката си, дано да се удариш някъде и да пyкнeш на място нищoжеcтво!

38

Анонимен

преди 2 месеца

Пчелите работливи, летят от цвят на цвят в тоя райски ад, докато от работа измрат... Работят всеки ден от сутрин до мрак, доде Загрея горе на небето грее и чакат в кошера нов ден да изгрее. Събират мед и носят го до в къщи. Кошера гъмжи и около кралицата всеки ден парад върви. Кралицата майка ражда веднъж в живота оплодена, неземна с корона от мед надарена... >>>>

37

Анонимен

преди 2 месеца

Северна Корея,макар и комунизъм азиатците са работливи хора.

36

Анонимен

преди 2 месеца

до мистичния пияница - пак е по добре от този където се ръкува с вятъра и го насочват накъде да ходи ;)

35

Анонимен

преди 2 месеца

>>> Има ли място на тая земя за всички/ Да преклоним спокойно глава. Да кажеме без да сричаме: Майко, ето тук почива мойта ГЛАВА..... стихове писани от мен 03/09/10

34

Анонимен

преди 2 месеца

>>> Пиеш от извора ледена струя. Кръвта ти се пени от човешки срам. Не ти ли се струва, че светът дреме, понеже кръста не си забил от срам. Там в планината, де агнето блее. Там де сочна трева се рее.. Там звездите не залязват. Макар очите да загасват. Там е твойта снага покрита със земя вечнам ненагледна, Земя пълна с вехти завети от Урви до урви и от Век до векове. >>>>