12

преди 15 години

SAS KAKVO DA BADAT PLASHTANI TEZI SMETKI ???TEZI SMETKI NE OTGOVARQT NA SMETKITE KOITO TRQBVA DA BADAT PLASHTANI SPORED STANDARTA NA STRANATA ???EDIN APARTAMENT, NE TRQBVA DA PLASHTA POVECHE OT 50 LV NA MESEZ. AZ PROZOVOVAM GRAGDANITE DORI I DA SA PLATEGOSPOSOBNI, DA NE PLASHTAT. NIKOI DA NE PLASHTA. TOVA E IZNUDVANE. MOLQ VSICHKI DA BADAT TOLERANTNI KAM SASEDA KOITO NQMA, I VSICHKI NA STACHKA BEZMALVNA...NEPLASHTANE.

11

бай ху

преди 15 години

и в срок върнете откраднатите пари, тогава и аз коректно и в срок ще си плащам сметките към вас. към момента всички потребители на парно в Сф са предплатили поне за още няколко сезона - парите си ги търсете от Вальо и компания. а за тоя отдолу, който смята парното за най-удобно и изгодно - е може и да ти е изгодно, пич, то в лудницата май го плаща държавата.

10

преди 15 години

ТОПЛОФАКАЦИЯ ДА СЕ ГОТВИ ЗА ФАЛИТ И ПРОВАТИЗАЦИЯ ОТ КОВАЧКИ.

9

kiko

преди 15 години

A VALIO TOPLOTO POMOLIHTE LI GO DA VARNE PARITE.

8

taratajka

преди 15 години

това е най-евтиното и най-комфортното отопление.Когато искам ,правя икономии -това се отразява в сметките ми .Не разбирам защо е този вой.

7

преди 15 години

Да им се надам на парното ли? Да не съм балама... Купих си камина и бойлер със серпентина... Хем ми е топло на *** когато си поискам, топла вода си имам ами ми и излиза по евтино отколкото тея да ми надписват сметките тройно...

6

Бальо Топлото

преди 15 години

И без готовност ще го пуснат като стане дискотеката!

5

Бальо Топлото

преди 15 години

И без готовност ще го пуснат кат стане дискотеката.

4

преди 15 години

Какви бяха тези сложни сметки така и не разбрах? Абонатите искат да могат да контролират разходите си. Да кажем че взимам 400лв и предвиждам да отделя 200лв за парно този месец. Никой не ми казва как да си настроя така парното че да платя под 200лв. Явно най-сигурния начин е да го спра.

3

преди 15 години

Абе, тия не са ли малко нагли? Те бабите едвам преживяват с мизерните си пенсии, ония ще ги карат да плащат някакви нереални сметки! И аз нямам нищо против да си плащам, обаче ако сметката ми е реална! А, не в пъти по висока, за да могат Вальо и сие да си купуват джакузита и незнам още какво!

2

преди 15 години

Докато е топло ще имат пълна готовност, а после студът ще ги изненада.

1

uraaa

преди 15 години

dobre 4e si mahnahme zelia vhod...radiatorite,ne 6tem nito jilo,nito meda im