183

1

преди 3 месеца

В Украйна признаха, че са моГилизирали хора с увреждания. Ръководителят на Кременчугския TЦК и СП Мирослав Волков даде интервю за местни медии и призна, че хората с увреждания, или както сега ги наричат в Украйна, "ограничено функционални граждани", се призовават във ВСУ . Официално те не се занимават с тежка работа, но редица ТГ канали пишат, че няма разделение и хората с увреждания копаят окопи заедно с всички останали. "Тези, които са с ограничена годност, като правило, се изпращат да служат в тилови части. Такива длъжности не са много, затова

182

Анонимен

преди 3 месеца

The Times: Британският генерален щаб пряко ръководеше атаките срещу кораби на ЧФ на РФ. Вестникът пише, че главният "режисьор" на атаките е бил адмирал Антъни Радакин. Британският премиер умишлено го остави на поста, въпреки че Радакин трябваше да напусне през ноември 2023 г. Началникът на британския генерален щаб не само наблюдава атаките срещу кораби на руския ЧФ (и с британски ракети), но също така помага на ВСУ да съставят военни планове. Ден преди това той каза, че нова украинска контраофанзива ще започне не по-рано от края на лятото.

181

Анонимен

преди 3 месеца

Да украинците геройски бягат ,а руснаците панически настъпват :)

180

Анонимен

преди 3 месеца

Браво, Сирски! Злите езици твърдят, че епичното фиаско на Тендровската коса е било по твоя заповед. И руснаците са ги чакали на гюме. После... е, видяхме снимките...

179

Анонимен

преди 3 месеца

Украйна ще капитулира. Помислете за хората и сядайте на масата да си изпросите по-изгодни условия за мир.

178

Анонимен

преди 3 месеца

Защо се опитвате да лъжете хората,украинските сайтове съобщават че точно отбранителната линия Бердичи-Орливка е пробита от руснаците.

177

Той

преди 3 месеца

Време е за разум, смирение, свеждане на вироглавата глава и мир, стига сте пращали хора да умират зрадия някаква си земя.

176

Анонимен

преди 3 месеца

Българи, пазете се от украинките. Разпространяват сифилис. Бургас и Поморие са пламнали.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Рашките от 10 самолета останали само с един. Скоро ще правят летящи лади.

174

Анонимен

преди 3 месеца

Шe oтблъckвa, шe oтблъckвa, na шe cnpe...

173

Анонимен

преди 3 месеца

Русия трябва да победи и украинците да се прибират в реалната си родина Русия , за да настане мир и Зеленски да не блокира търговията между Русия и ЕС, а Зеленски и обкръжението му олигарси, трябва да се маха!

172

Николаос Цитиридис

преди 3 месеца

Украйна са продажници, и заслужават Россия да ги беси и бие...НЯМА ПРАВО НА ТАКАВА ДЪРЗАВА .

171

Анонимен

преди 3 месеца

Вчера гледах интервю на един англичанин журналист, избягал от страх от Киевския режим, интервюто беше от хората от Авдеевка, плачат, никой не иска украинците да ги управляват, не искат Киевските власти да ги управляват, разказваха и как са ги убивали нацистите и бандеровците..., Зеленски, махай се, населението в Украйна не те иска, мрази вашата Киевска хунта!

170

haha

преди 3 месеца

Малее, страшна съпротива. За една седмица 4 села загубиха. Играта свърши за всички!

169

profetey

преди 3 месеца

До Бургиев: Напълно съгласен и да добавя - руската армия отстъпи от Херсон за да намали фронта и загубите на техника, войници и боеприпаси. А от Харков се махнаха от горите. Когато се биеш в горска местност се дават много повече жертви. Може да се види на карта фронтовата линия преди 09.22 и сега - бойните действия в горски местности са под 20% спрямо преди.

168

Анонимен

преди 3 месеца

Дори според украинския сайт deepstate, по-голямата част от Орливка е в руски контрол. Не знам въобще какви простотии се пишат тук???

167

Анонимен

преди 3 месеца

Сирски е същия като Емито Радукану в тениса.Майка и е Китайка,бащата Румънец а тя Англичанка.

166

Анонимен

преди 3 месеца

Странна е тази война,ето да вземем ген.Сирски майка му ,баща му и брат му живеят в Русия и са руснаци ,а пък той украинец.А преди няколко дена единият от синовете му ,който пък живее в Австралия получи руско гражданство и има снимка с блуза със знака Z...от друга страна пък болшинството от украинците комуникират помежду си на руски,а пък забраняват руският език,култура ,музика и т.н....много странна война,но някой прави големи пари от това нещастие...

165

Реалист

преди 3 месеца

Чета за обръщението на Путин към руснаците... ми поне говори неща, които интересуват хората. Ако и ги реализира - наистина е лидер. Сега да го съпоставим с "лидерите" на ЕС, които говорят как трябва да ограничим, забраним, намалим и т.н. всичко, защото виждате ли имало "климатична криза"....

164

Анонимен

преди 3 месеца

ИЛИ ПЪК НЕ?! Хахахахахах! Copocoидите се побъркват, пропити от украинска пропаганда! Хахахахахах