327

Абе "Приятел&qu

преди 2 месеца

До Скот Ритър....Язък, че си използувал английско име, то че не си чел история е повече от ясно! В битката при Ватерло няма НИКАКВИ руснаци, хеле пък генерал Кутузов! Наполеон е победен от обединена пруско-английска-холандска коалиция предвождана херцог Уелингтън и когато се опитваш да правиш тук руска пропаганда първо барем малце попрочети нещичко, че иначе се излагаш като кифладжия!

326

Европеец

преди 2 месеца

До Скот Ритър Обаче там са били и армиите на цяла Европа. Почети малко и тогава пиши глупости. Руснаците сами нямаше да победят. Наполеон ги изгони от столицата им, а те големите войници избягаха. Четете и тогава пишете небивалици.

325

Европеец

преди 2 месеца

До 75 Пишете коментар, но сте неграмотен. Големи, мали букви, за вас нямат значение. Това е много показателно, какво е интелектуалното ви ниво. Чудя се, как неграмотни хора, като вас коментират толкова сериозни теми.

324

Анонимен

преди 2 месеца

Този Макрон се е оставил бабата да му изпие мозъка, та той няма за кого да мисли или страда защо да не предизвика война, стига и останалите да са неговото ниво мозък.

323

Старата песен

преди 2 месеца

С "малката" но съществена разлика, че и двете войни загубени и от Наполеон Бонапарт и от Адолф Хитлер са на територията на Русия! Тя е нападнатата страна, докато сега война се води на територията на Украйна и агресорът е Русия! И още нещо и в двете войни на помощ на русите се притичва генерал Зима, докато сега неговите пълчища кротко спят, сякаш и те знаят коя война е справедлива и коя не! Та ОГРАМОТЕТЕ се малко "другарю" Володин!

322

Анонимен

преди 2 месеца

До БоримечкатаМъск също ли е промит мозък? Нещо за Лира, Дугина, Татарски и много други? Най-демократично ликвидирани! За Асандж няма да напомням. Неговата съпруга най-демократично не я развеждат като мечка на панаир. И не съм видял нейни разголени снимки с различни мъже. Изнасянето на информация за военни престъпления на американските войници в Ирак и Афганистан е заплаха за националната сигурност на САЩ! А, стига бе! И всеки ЖУРНАЛИСТ, във всяка точка на света го грози отмъщение за истината?

321

Хахахах

преди 2 месеца

Само дето пияниците са запалили Москва и са я предоставили на Наполеон! Четете Пушкин...Москва спальоная пожаром французам отдана. Жалко за руския народ, тези фашисти ги съсипаха!Господ гледа и не забравя.....

320

75

преди 2 месеца

Слава на Русия , такива като микрон,санду,президента Румъния, окраина, на бесилото, всички поставени от Фащ, работят за еврогейците и Фащ, както и български политици.

319

Боримечката

преди 2 месеца

Защитниците на Путин и плюещите по целия демократичен свят - Европа, САЩ, Канада, Япония, Австралия са с промити мозъци от кремълската фашистка хунта.

318

Антикомунист

преди 2 месеца

Какъв страх ги тресе тези" съюзници" от НАТО?? . НАТО не е Франция!!!! Да не би Наполеон да е победен от руснаците???? Бягали са като зайци изоставяйки масква..... Победила ги е зимата...

317

Келеш

преди 2 месеца

Вовката като ти чета коментара достигав да извода че си кръгъл...да си знаеш..

316

Скот Ритър

преди 2 месеца

Бонго,бонго...Личи си че вместо сиво имаш кафяво вещество в главата си! Кво си седнал да сравняваш по времето на Наполеон с пушкалата и черешовите топчета и сега със съвременните ядрени и други оръжия!И като става дума за онова време че студа ги бил унищожил французите ,наясно ли си кой побеждава Наполеон при Ватерло! Казва се ген Кутузов ! Спри да гледаш игрални филми режисирани със западна пропаганда и започни да четеш архивни документи и история!

315

Анонимен

преди 2 месеца

Макрон ще съсипе Европа ,а за Франция вече е видно .Хората не го понасят не само във Франция където бягаше от земеделците.В САЩ жена му удари шамар,но това не го показаха по нашите телевизии.Дано французите го махнат.На него не му пука.Нама собствени деца,но ще жертва чуждите.САЩ тихичко си измиват ръцете и оставят топката на войната в опосканата Европа.

314

Вовката

преди 2 месеца

Френското Жуже загуби 600 хиляди в необмислено война в 19 век. Руското Жужи търпи същите загуби в света и технологиите на 21 век. Ко да кажем...жужита

313

Зарезан кадиров

преди 2 месеца

И кои са му съюзниците. Ю.. .... Юю бян не разбира

312

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Тогава Франция губи войната , заради зимата .Мислите ли рускофилски бъйльовци, че не са готови за зимата в Масква??И още ако Франция там влиза, значи НАТО влиза 143 млн руско говорящи селяйни срещу 3 млн обучена армия или 500 млн ЕС и САЩ още 330 млн...

311

Скот Ритър

преди 2 месеца

Русия е в пълното си право да не допусне Украйна да влезе в нато ! Това респективно означава Американски цази с атомно оръжие на границата на Русия! Никой истински държавник не би допуснал подобно нещо!Който е тръгнал срещу Русия ,не е прокопсал! Историята го е доказала не веднъж! Слава на Русия!

310

Боримечката

преди 2 месеца

Макрон на ешафода!

309

offff

преди 2 месеца

Насраа се от хунтата, без Пудин, хранилка няма да има, пук за Меди се знае, още чакам да спре топлото на Европата...., и цена на газа 300 евро

308

РусоФашистите

преди 2 месеца

Путин=Хитлер