60

Анонимен

преди 3 месеца

А бе нещо много координирана атаката между Борисов, Пеевски и слугинчетата им Тошку и Слафчу.

59

Хахаха

преди 3 месеца

Хей ръчички, хей ги две, с тях си гепим най-добре. Тази асоциация ми навя снимката , погледът ми се закова не на търбуха, не на глуповатата физиономия , ами директно на ръчичките. Супер снимка.

58

Анонимен

преди 3 месеца

До кога ще гледаме престъпници по медиите. Трябва да са в затвора!

57

Анонимен

преди 3 месеца

Дъртите комунисти от ДС целунали червения принц и той се превърнал в Тиква.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Мда истинския патриот и професионалист Тагарев не се харесва на мафията. Не дава да пипкат и папкат!

55

Анонимен

преди 3 месеца

Радев ще разглоби сглобената с толкова труд и усилия некоалиция от петата колона на Русия и Митрофанова в България и нашият многострадален народ ще се качи на бързият евроатлантически влак за Брюксел и ще успее да вземе последният полет за Вашингтон. Радев ще бъде единственият президент в историята ни с трети мандат, който по ирония на съдбата ще му бъде осигурен от мнимите(лъжливи) русофоби-краваророби-българофили! РАДЕВ Е НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ!

54

Анонимен

преди 3 месеца

Следващото народно събрание ще свика велико народно събрание и това нещо КС ще бъде закрито. България ще стане президентска република, а депутатите ще бъдат 80 на брой. Но ако войната дотогава е свършила нещата може би ще станат и без ВНС. Това означава, че в България ще е станал първият военен преврат през 21-ви век, който ще изчисти от тази територия цялата тази проядена от 6e3pogue и предателство политическа *** и начело на държавата ще бъде военен съвет, който след десет години управление ще положи началото на гражданско общество, такова каквото вече 34 години се опитваме да създадем.

53

Форекс

преди 3 месеца

До Макро рамкаЛошото е ,че се дават кредити само за имоти на ниски лихви за бизнеса няма кредити .Това значи много кредити за имоти и малко нови работни места и бизнес балона е невиждан . Няма бизнес има само празни панелки надценени с над 50% според Световната банка при това...

52

Зозо

преди 3 месеца

Въпрос: Къде се скри Асан Василев - скъснякът!!! Май бюджета никак не върви с новата мин. заплата и натискът върху дребните фирми, а? Моята фирма я продадох на малоимотен още октомври месец и сега гледам сеир :)))))))))))))))))))))))

51

Страх ги тресе

преди 3 месеца

В момента в който правителство подаде оставка,за да се извърши така наречената ротация,президентът Радев няма да връчва никакви проучвателни мандати.Той ще излезе пред народното събрание и ще им каже:От този момент насрочвам нови избори за Велико Народно Събрание.E6eTe cu MaйkaTa 6e3pogHuцu,разтуряйте целият този цирк,дигайте цирковите си трупи и отивайте сред народа,да го убеждавете в евроатлантизма си.В същото време пред парламента ще има над 200хил. български граждани,които, ако НС не се разпусне ще щурмуват сградата и с шутове ще изгонят 6e3pogHuцuте-хрантутници от парламента.

50

Макро рамка

преди 3 месеца

България е в топ 3 по висока инфлация и през Януари. В Дания била 0,1 % в Бг е 4,8% само за първия месец са данните на ЕВРОСТАТ... Следва "либерализация" на тока в бг. махат нощната тарифа и битовия ток всички ставаме на бизнес ток на свободния пазар , тази простутия ще добави минимум още +2% и инфлацията ще гони 7%. При лихви на депозит от 1,5% е равно на грабеж на народа с 4% всеки месец и надуване на кредити които са с лихви по-ниски от инфлацията.Балона става бомба...

49

Зозо

преди 3 месеца

Хахаххааа, Боко кара с 250 ПП-тата, а Шиши ДБ-тата :))))))))) Бутай тая сглобка!!!!!!!! Плужекът Денков в Бюрото по труда от 06.03.2024г.!!!

48

Главанак

преди 3 месеца

Мафията винаги иска , и не само иска, но си и го взема! Този е ненаситен, не му стинаха пачките и кюлчетата, но иска още и още!Е, такъв " премиер" страната не е имала в най- новата си история, няма и да има в бъдеще! И докато народът се почесва, не мисли, и го омотават в лъжи, ще продължава да страда! Който разбрал- разбрал!

47

Анонимен

преди 3 месеца

ГЛУПОСТИТЕ НА БОРИСОВ

46

Анонимен

преди 3 месеца

на чекмеджан му държат сметка кукловодите явно щом иска още власт

45

До Шенген бежанци

преди 3 месеца

Ами снимай ги ,бе.

44

Анонимен

преди 3 месеца

боко е продал земята под турски (путински поток), благодарете му, благодарение на него е руска собственост, и за капак не вземаме такси за пренос и няма капка газ за българите, които го платиха, боко е за затвора

43

Баце,

преди 3 месеца

Делян Добрев толкова се старае,по цял ден плюе по ПП,а ти пак Теменужка,та Теменужка.

42

Анонимен

преди 3 месеца

На снимката дон Корлеоне влиза в стаята за да обяви кого е "поръчал"

41

Анонимен

преди 3 месеца

Кире ще даде фира