60

Щерю

преди 2 месеца

"Западът" в 20-ти и 21-ви век - това са плановете на Лейба Давидович Бронщайн (Лев Троцки) за пълна хегемония на юдео-ционизма над целия свят. На практика - юдейско робство; бездържавие, понеже всички същества (немъже, нежени) ще бъдат управлявани от юдейския цар-месия и неговия юдейски елит...

59

Анонимен

преди 2 месеца

Защо трябва да има само една Германия? Защо не две Германии!

58

Анонимен

преди 2 месеца

"Полша готви пълно затваряне на границата с Украйна"-полският премиер Доналд Туск

57

Анонимен

преди 2 месеца

До 65Западът воюва с всички, налага санкции и после реве, защо останалите били против него.)))Този който реве е Русия. Западът не реве, защото цял свят се стреми към него.

56

Нонсенс

преди 2 месеца

Западът воюва с всички, налага санкции и после реве, защо останалите били против него.

55

Анонимен

преди 2 месеца

Продължава стремителното настъпление на руската армия на Запад от Авдеевка, днес нови две селища са под пълен контрол - Петровпавловка и Орловка води се сражение на север за Красногоровка.

54

Анонимен

преди 2 месеца

Третите са много и планетата не е поляризирана.

53

Е?

преди 2 месеца

В красногоровка е ад за укрофашагите! Валят повече бомби ,отколкото сняг в Алпите аахахахахах

52

Анонимен

преди 2 месеца

До 45Ако говорим въобще за БРИКС, те съставляват 46% от световното население, в)))БРИКС е едно нищо, ама абсолютно нищо.В Бразилия само 15% от населението признава, че е чуло нещо за него.

51

32335445

преди 2 месеца

Западът - Германия, Великобритания, САЩ, Италия, Бенелюкс, Нордикс, Канада, Австралия, Южна Корея, Япония и тн.Останлите - Русия, Китай, Индия, Северна Корея, Иран и тн.Ти избираш :) ама вече си избрал и знам кое ;) със сигурност не живееш в държави от долната група.

50

Анонимен

преди 2 месеца

Запада се съобразява с населението си, Преди две годино то беше шашардисано от наглата агресия на руснаците и на 90% подкрепяше Украйна. Сега не е така, поне половината западняци не ги интересува Украйна и войната, за тях е важно да богатеят. Не приемат Украйна като част от Западните общества и ценности.вследствие на тези настроения политиците им намалиха помоща за Украйна. Но забележете, всички увеличават воените разходи в бюджетите си. Това е лошо за Путин и рашизма.

49

Анонимен

преди 2 месеца

Защо "срещу останалите"?! Стига глупости, моля ви, това е опасно направо. Повтаряте някакви апокалиптични сценарии, спуснати от степни диваци, и фрапирате обществото. "Останалите" са около 200 нации, които нямат нищо против Запада, а се възползват от усилията му да подобри материалната им база, образованието и животите им като цяло. Нещо, което степните никога не биха могли да поемат като ангажимент към света.

48

Е?

преди 2 месеца

В часов яр яко половин тонови бомби! В курахово също и още едно със К . Укрите бягат нямат снаряди ,изоставени от запада ааахахахах

47

крундел

преди 2 месеца

др0гаре, такова нещо като обединен "запад" няма - всеки си дърпа чергата и си играе игрички, ако бяха обединени щяха примерно да направят рф колония, още 90-те, когато получаваха храна и пари за да не обърнат коремите, вместо това ги заровиха с пари за ресурсите.Същото с китай, инвестираха заради печалбите и сега ще берат ядове, щото китай е значително по-опасен от клоунадата рф, а и си води бележки...

46

Анонимен

преди 2 месеца

От края на 90-те западът се заигра с огъня, сега си доиграва. Когато израта свърши, къщичката ще е изгоряла. За нас, българите, доброто е, че до момента нищо лошо не сме направили и винаги можем да кажем, че сме били под натиск. Нашите политици първи ще се отрекат от запада, когато запривършват фондовете и когато руснакът започне да мие прашните си ботуши в Дунав. Това е гледано вече няколко пъти.

45

Ицо Хазара

преди 2 месеца

До Веселинъ, объркано мОмче, ашкеназитата са новите юдеи със старите сатанински идеи.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Оп-па.. от Русия срещу всички сега стана западът срещу всички.. що така?

43

Анонимен

преди 2 месеца

1814 за Маню Макарона и 1945 за швабите. Историята се повтаря

42

Анонимен

преди 2 месеца

След станалото в Газа за света е ясно, че за никакви човешки права и суверенни граници не става въпрос в Украйна. Ако Западът наистина вярваше в тези неща и се застъпваше за тях Израел нямаше да разруши Газа безнаказано. 'Останалите' не искат повече глобалния ред да обслужва само Запада и за това системата ще се изгражда отново и ще бъде по-справедлива.

41

Търпанов

преди 2 месеца

Няма по *** парчяци от руснята. За седмица за 4ти път се залагат групово под хаймарса. Ако родните фашизирани тавариши могат да ми обяснат този феномем, ше ги черпя използвана дъвка с косъм.