301

СОРОС!!!

преди 3 месеца

До Анонимен 308Браво! Имаш 2 лева!

300

ЛГБТ+

преди 3 месеца

До Анонимен308Ставам ли да ми дават пари?

299

Анонимен

преди 3 месеца

До СОРОС!!!_руското посолство плаща на тукашните форумци

298

СОРОС!!!

преди 3 месеца

Само един ли остана да цъка минуси на русофилите бе, маскари! Ще се разминете с парите... Сами си го правите!

297

Анонимен

преди 3 месеца

абе ще си изпроси фюрерчето нещо, за сега си играе с огъня

296

Анонимен

преди 3 месеца

плашилата кремълски плашат ли плашат, как да принудят света да играе по техните правила, ами с бомби дами и господа, в ерата на изкуствения интелект, кремълското без интелект плаши с унищожение на плнатата и тропа с краче, ***

295

Страхувайте се!

преди 3 месеца

Забранихте ли руския език? Принуждавахте ли 90 годишни баби да учят езика ви, иначе ще ги изселите незнам къде. Подиграхте ли се с паметта на загиналите срущу хитлиро-фашизма? Разрушихте ли паметниците на съветската армия?

294

Анонимен

преди 3 месеца

Айдеееее,..... почна се страхуването след пращането на оръжия и високопарните изявления на мишоците. А тук, останалите малко от 9-те милиона мишлета, забогатели от измамените Българи през преходА, ще се радваме много, ако предателите-носещи ибриците на "посолствата" бъдат наказани подобаващо и пропорционално на греховете им. В името и за успокоението на душите на загиналите през прехода Българи!

293

Анонимен

преди 3 месеца

Само ако бъде нападната само тогава ще отвърне на удара. В украйна Русия в известен смисъл беше на падната. По отношение на Донецко Луган. Република.

292

Анонимен

преди 3 месеца

Е как ще се страхувате , нали Русия е слаба , или сащ ви каза , да си гледате работата !?

291

Анонимен

преди 3 месеца

Тя Русия безпричинно няма да нападне никого 1 Ако мислеше да го прави щеше да го направи още преди да са влезли в НАТО , .... но , ... страх му е майката , само страха от баба Меца ще им докара акъла в главите !

290

Анонимен

преди 3 месеца

Направи ми впечатление че в украйна малките малцинства например грузинци и арменци имат права но са отнети правата на руснаците. Това е много нечестно.

289

сиромах

преди 3 месеца

Ами то наистина сте за бой!Вие подминахте и Украйна в просто88тиите ,които правите!То не бяха забрани на език,лишаване от гражданство, интерниране, изпити за знаене само на вашите езици и плюенето го оставяме настрани!Трябва да се запознаете с една стара Българска приказка за вълкът дето се молел на котката да го пусне да влезе и се скрие от ловците!

288

Анонимен

преди 3 месеца

Напомням на ДемократитеЕвроПидирали, че по всяко време може да отидете да се биете в ОксрсSSна - дори ще ви бъде заплатено! Не чакайте призовки, покажете че сте горди клавиатурни воини и отидете да запитавате корпоративният интерес на САЩ! България ще ви е благодарна, когато наторите земите там! Хайде горди Атлантици - заминавайте!

287

Анонимен

преди 3 месеца

Тук много русофоби, обаче ако дойдат призовките за децата ви да воюват с Русия, често с еднопосочен билет, пак ли ще защитавате ефрожендарите и краварите?

286

Дядо Петър

преди 3 месеца

Споменах го вчера имам стадо с кози и овце добър пастир съм всичко върви под строи пратете ми Путин да го вържа за едно дърво и на голо да му бия сто здрави тояги да видим дали ще се бие.

285

мислител

преди 3 месеца

Тук много русофили, обаче ако сте там и ако дойдат призовките за децата ви да воюват, често с еднопосочен билет, пак ли ще защитавате рашъните?

284

Анонимен

преди 3 месеца

Ако продължават да малтретират руско говорящите може и да ги денацифицират

283

джо

преди 3 месеца

Ох, котьоооу... Умряха от страх заваалъ, пък устата не може им затвори... Нали бяха "голямата работа " и щяха да блокират цялата балтика с техните самолетоносачи. щяха да воюбат рамо до рамо с братята укри, но като видяха как го отнесоха дружките им нещо напълниха шортите..

282

Анонимен

преди 3 месеца

Политиците на държавите джуджета, както и тук ще ги направят Курбан! Бяха супер добре когато търгуваха с евтини суровини от Русия и продаваха на Запад. Откакто ПроФашистки правителства от НеоЛибералиЛГБТ_Urodi взеха власта с Посолствата там тези държави много западнаха. Дори столиците им приличат на селски гета! Единственото решение за подобни държави както и нас, е да отхвърлим колониалната зависимост и да живеем в МИР с всички, но САЩ не позволяват те искат войни и далавера с оръжие!