120

Анонимен

преди 3 месеца

Видяха бъдещето на Русия

119

Анонимен

преди 3 месеца

Смех! Скоро руски туристи и в Сомалия! Тия Чабуташи изкопаха дъното на мизерията и фашизма!

118

Иван

преди 3 месеца

Пукаш севернокорейски тесни потарани за 1 долар на ден. Правиш си тройки и им го нашиваш хубаво в необръснатите потаранки и те вият от щастие. Ех живот.

117

Гринго

преди 3 месеца

Контранаступа стана реконтранаступ. Крим официално го върнаха, но на Русия. До края на тази година Украйна ще стигне чак до Японско море, но като част от Руската федерация.

116

Анонимен

преди 3 месеца

А за кое бункерно джудже питаш, за вовата от Киев или за вовата от Москва, че много джуджак се навъди на последък и се бъркат хората.

115

Гринго

преди 3 месеца

Откакто Чичотомовата колиба получи Нобелова награда за мир, докато воюваше в 5 страни едновременно, стана ясно що е то Нобелова награда. Нещо като първо място в конкурсите за красота на Митьо пищова, лека му пръст на човека. Горният Нобел сигурно се върти в гроба, ама ко да правиш, демокрация

114

Анонимен

преди 3 месеца

До117 Знаем знаем, а е гледай да не изпаднеш от ръба, хахахаха смехурковци много са се събрали днес бе, да не е ден за даване на центчетата, та са така развълнувани.

113

Анонимен

преди 3 месеца

Това което са открили на тавана на германеца не е било колело, а на германеца аршлоха. А от интелектуалното ти ниво съм сигурен, че и представа си нямаш колко велики учени е дала Русия на света. Относно ВСВ ще ти спомена само за Т34, проектиран и произвеждан в Русия, попилял прехвалените и тигри и пантери и всякакви други немски котенца; катюшата - оръжие без аналог във войната. А да, СССР първи изпрати човек в космоса. А ако не беше Фон Браун, САЩ нямаше и една ракета да изстрелят успешно.

112

Анонимен

преди 3 месеца

Некоя друга копейка дето Брест-Литовския договор я притеснява и го мисли за опорка? Да знаете и че земята е плоска ей, копейки.

111

Анонимен

преди 3 месеца

Хаха, световната библиотека да прочетеш, пак ще си същия к,у,х,а,р даже и тоя израз не знаеш кво означава, но си в грешка, повече от един вагон книги ни делят, доста малко си прочел, но въпроса не е в вагона с книги, а в осмисляне и разтълкуване на прочетеното, а при теб няма как да стане просто, а е бегай да четеш.

110

Разбитам

преди 3 месеца

Разбирам всичко, само не разбирам защо снимката е от някакъв затвop?

109

Евроатлантик

преди 3 месеца

Алпите повече ми харесват. Но не искам да разколебавам, ако някой е мераклия - прав му път!

108

Анонимен

преди 3 месеца

А иначе как е черноморския флот ве копейка, стана ли подводен?

107

До107

преди 3 месеца

А иначе как е контранастУпа, върнаха ли вече Крим, хахахаха.

106

Анонимен

преди 3 месеца

Еми то спор няма, няма и да има с копейка с която ни делят един вагон книги.

105

Анонимен

преди 3 месеца

Щото ходя дет си искам, за разлика от теб, бе центче, и няма някво центче с една мозъчна клетка да ми казва къде да ходя, а е там стои си под одеялото и плащай яки кинти за бенза, хахахаха, трябват ти повечко мозъчни клетки за тоя спор, опорките тука не вървят.

104

Анонимен

преди 3 месеца

Копeйки, това е вашето бъдеще. Харесва ли ви?

103

Анонимен

преди 3 месеца

До103 Не са подписали бе центче, а е тея ходи ги разправяй в посолството. А иначе как е контранастУпа, върнаха ли вече Крим, хахахаха.

102

Анонимен

преди 3 месеца

"До100, Ми ша ходя дет си искам, и в русия бях" Ми що не остана ве копейка? Не ти се живееше в тинята с пияниците, нали? Що се върна дето всичко фалира тука пък там спират износа на бензин? Не знам кво се сбъдва ама аз цяла зима дори одеяло не съм си слагал ве копейковци а ония колхозници се биеха за яйца

101

Ким Чен Ир

преди 3 месеца

Радвам се, че туристите все повече идват на паметниците на мен и на татко. Благодаря, че ми отдадохте почит. Сега вече душата ми е по спокойна на оня свят.