193

Извънземен

преди 2 месеца

Тези май не са си пили хапчетата.Кой изобщо им разрешава да побликуват тези лъжи.Слезте на земята .

192

Анонимен

преди 2 месеца

Медийната промивката за еврозоната продължава

191

Анонимен

преди 2 месеца

Абе вие джурналистите от този сайт не ви ли дразни да пишете, че средната заплата в София е 3000 лева, а в същото време вие да работите за 2 пъти по-малко от средната? Хайде малко по-сериозно с цифрите.

190

РЕПЛИКА

преди 2 месеца

Не се хващайте на минимална и е се оправят нещата. Макар че хората от провинията се хващат зада останат . Тук се плаща повече нищо че после пенсията му ще е малка.

189

Анонимен

преди 2 месеца

Не виждате ли как джуджето Путин ходи напето с папка в ръка всред ДВОРЦИ ПОЗЛАТЕНИ ОТ ОТКРАДНАТО БЪЛГАРСКО ЗЛАТО в миналото и в папката има инструкции "Как да продължава да краде сега от Българското злато..... чрез фирми ужким, че са Канадийски!

188

Анонимен

преди 2 месеца

Защо всички поробители с инвазия ни крадяха "ЗЛАТОТО".... понеже трябва да разтурят БЪЛГАРСКАТА ПАМЕТ за "ПЪРВАТА ЗЛАТНА - ВАРНЕНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ" .... и да си ПОЗЛАТЯВАТ ЗЛАТНИТЕ ДВОРЦИ В МОСКОВИЕТО...

187

Анонимен

преди 2 месеца

Българи...запомнете.... Хартиени пари няма, електронни пари няма - това са само хартиени цифрови и електронни информации... Хартията гори. Електронната информация се съхранява в паметта на чиповете и е временна. Единствено е вечно ЗЛАТОТО.... Златото никой не може да го създаде. То е сътворено от Твореца - наш Бог - Вселената.... Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна..... Забравили сте за "Първата Златна - Варненска Цивилизация" в света!

186

Анонимен

преди 2 месеца

До 190, това е истината. Явно си някакъв бачкатор, който не може да докопа повече от минималка. Такива не вземаме. Иначе колегите в бранша много добре знаят кои са компаниите, които плащат най-добре в момента. Останалите ... не заслужавате тази информация :) Просто не ви трябва :) Опция 2 е да се опитваш да си намериш платежоспособен мъж :) Ама и за там няма да ти съдействам :) Всеки сам се спасява в днешно време.

185

Анонимен

преди 2 месеца

оооо педагозите в туризма били забравени. Щото обучават толкова добри кадри за черноморието нали? Да посрещате поляци, чехи, немци и руснаци, както беше по соца....

184

gogo

преди 2 месеца

ДЪЛГООПАШАТА ЛЪЖА ;)Явно и националния институт ползват обичайните 900 души на частните статистически компанийки ;)

183

Анонимен

преди 2 месеца

Аааа а, знам аз.... Без *** няма глас щото ви забих всички цингурелки под азиатските пърлици.... ВЕ, ЗАТВА... Недопустимо е са павианските мозъци, пък били те и подплътени с крилца и пачки, една Сингурелка да се кара на женичките ни да ИМ ТРЕПЕРЯТ душичките, ЗАТВА, приятели е целата ви ИЗЛАГАЦИЯ и форумна галимация! Цингурелата не разполага със себе си без пари, за да може да си купи ***, когато мисли, пише, говори и действа.

182

Анонимен

преди 2 месеца

В България, нали е аутсорсинг страна, най-бедната в ЕС, всичко се изчислява в програмисти и спрямо програмистите. Понеже друг отрасъл няма, няма мода, няма овчари, няма автомобилостроене, няма стоманолеене, няма туризъм, няма селскостопанство, нищо, абсолютно нищо. Едно голямо нищо. Та само програмистите останаха.

181

Анонимен

преди 2 месеца

Отговор на въпроса: "Абажури или Сапуни"? Попитах цингурелката и тя ми каза: Избирам Сапуна! ....понеже Сапуна е в основата на чистотата преди, по време и след Кекс, за да има сапунени мехурчета преди, по време на Кекс да се пукат, а след Кекс отново да има сапунени мехурчета!

180

до 180

преди 2 месеца

А "Ненужните" на 50+ кво шъ ги прайм - Абажури или Сапуни??? Човек може да учи до определена степен в рамките на своята възраст и произтичащата от нея когнитивна възможност, особенно при цифровите технологии! Онова, което владее и умее 14 годишното ми внуче е непостижимо за мен 58 годишното "старче"! Та, отново се връщаме към въпроса - Абажури или Сапуни??? -)))

179

Анонимен

преди 2 месеца

Сaпунен мехуp на Жива Цингуpелска кoжа е тpъпка от червено Маврут Вино изпито на маса в селска кръчма. Не се знае защо за цингуpелска тръпка мечтае всеки? И преди Кекса раздаваш парички и започваш по време на Кекс да си представяш че си сaпунено мехуpче, в момент на Пyкане върху нежния орeол на Цингурeлката. Между другото , още си контактувам с Една римлянкa. Омайваш пичуpките с приказки и сапyнените мехypчета на Цингуreлката дет ме изкъпa, по кожaта ми всичките мехуpчета се нaпукaха.

178

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да ви е ясно, че тук програмисти не пишат. Някакви се правят на програмисти, за да разлайват кучетата. Защо им се връзвате? Статистиката съвсем ясно си казва какви са заплатите в ИТ сектора - 4700-4800 лева за,2023 година. По-високи са от средната за България, но не са 10, 20, 50, 100 хиляди лева месечно.

177

маалатъ

преди 2 месеца

Какъв Процент от Населението в Бг взема 3,000 лева заплата, за да я наречете "Средна", бе???

176

Анонимен

преди 2 месеца

До 179, еми не търся принсипали! Търся синиъри и намирам. Договаряме се, но 12К в момента наистина е най-често чуваната сума за синиъри.

175

Анонимен

преди 2 месеца

До 177, щом питаш за имен на фирма не покриваш изискванията :)

174

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 180, никой не се подиграва. Изпаднали == ненужни и не сме го дефинирали ние. Скоро няма да има нужда някой от нискообразованите да работи. Просто ще бъдат заместени. Работа ще има за тези, които учат непрестанно и са гъвкави. Вече 40 години на една позиция няма да съществува. За това ви и беше написано: учете за да не станете ненужни. Автоматизацията ще премахне първо онези, които не я разбират и извършват еднотипна работа. Казано ви е: Помогнете си сами, за да ви помогне и Господ!