212

Анонимен

преди 6 месеца

Нахални от отвъдното

211

Анонимен

преди 6 месеца

Кукувска статия.Този,който е измислил тезата,че хем щели да го разменят,хем са му светили маслото задължително трябва да се ваксинира поне с 5 дози на PFIZER=REZIFP като Нахални.Тамън ще последва светлия пример на Нахални в борбата с ковид-19,т.е. с корумпираните където лъжат дори себе си срещу пари.

210

нелихристовизми

преди 6 месеца

Хем искат да го разменят , хем го убиват преди размяната, това само в тази главица празна може да се роди. Вчера щеше да е в тренда, но днес е смешно. Буданов каза - ТРОМБ. Кои сме ние да противоречим на УКРАИНСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ?

209

Анонимен

преди 6 месеца

Нахални на стълба ми е по симпатично

208

Анонимен

преди 6 месеца

До 233 Е на губещата си щото ни занимаш с нещо ,дето не са наша работа или цените се вдигнаха сами и цената на тока също щото трябва ,да се помага на Украйна с кинти,а аз и всички българи,какво общо имаме с това ,че украинските олигарси не могат да се разберат,кой ,каква далавера да върти

207

Анонимен

преди 6 месеца

До 234 Е това новина ли е поредното бръщолевене щото причината за смъртта е естествена.Е вярно при нещастни обстоятелства,но естествена

206

Анонимен

преди 6 месеца

До 225Историята май се повтаря, защото отново сме на страната на губещите!)))А,кой са на печелившата страна? КНДР и Иран ли, защото само те помагат военно на Русия.Само да ти припомня, че и при бомбенето на Сърбежия, пак така говорехте, че сме уж били на някаква страна и то губеща!

205

Анонимен

преди 6 месеца

До 227Интернет в каторга на г.эа на географията////В г. za на географията Селехард е град с 50 хил. население и един градовете с високи заплати в Русия. Където се намират газови находища и където е централата на втората по големина газова компания в Русия,, Novatex в последно време се специализирала в износа на втечнен газ.Финансовите й резултати за миналата година са по-добри от запътила се към фалит,, Газпром"

204

...!

преди 6 месеца

Убиецът на Навални е един, и той се казва Владимир Владимирович! Жалки са напъните на руският Тролей, с обилна ТроЛлска полюция да замаже истината! Всички я знаят!

203

Анонимен

преди 6 месеца

До 227 Е ти бил си тогава там да знаеш къде е бил пък и ниските температури само въздух студен да вдишаш са достатъчни да ти свият кръвоносните съдове.Дядо ми получи инсулт заради тромб и лекарите точно това обясняваха ,че зимата е доста опасно да не направи втори ,а пък в случая явно става въпрос за сърдечен съд запушен от тромб и там изхода е фатален освен,ако не си в болницата близко до операционна и пак не е гаранция

202

запознат

преди 6 месеца

До Мммм даааа...: Само руснаците да минат дунава и джендъросаните спешно ще търсят заварчици за възстановяване на паметника на съветската армия!

201

Хемус

преди 6 месеца

Навални е единственият репресиран политически затворник с денонощен Интернет в каторга на г.эа на географията

200

Анонимен

преди 6 месеца

До 220кой казал ,че е бил или ти като излезеш на вън при ниска температура си носиш печка док)))Навални е в затвор където пускат човек на вън за не повече от час на ден и не всеки ден. Едва ли през този час Навални е чисто гол.

199

запознат

преди 6 месеца

Преди малко казаха по История.БГ какво става с инфлацията в БГ когато губим първата светован война! 1 кг. хляб струва 0.25 лева преди войната и след като загубим войната струва вече 3 лева. Индекса на цените скача със 1125 %. Историята май се повтаря, защото отново сме на страната на губещите!

198

Анонимен

преди 6 месеца

Днес дори и украинците потвърдиха естествената му смърт. За тяхно съжаление, пак по техни думи.

197

Всички

преди 6 месеца

...знаят ,кой е убиецът на Навални! Само на форумните Копейки им се плаща, да верват на Лъжите си! А дано пък и някой друг се прихване! Жалки напъни...

196

Анонимен

преди 6 месеца

До 217Путин поиска заем в юани от китай. Интересно какво ли ще си купи с тях?////Това е фейк. РЦБ се е задръстила с юани и рупии и се чуди кво да ги прави.От продажбата на нефт, руснаците имат рупии с доларова равностойност на 61 млрд. $ . Не могат да купят нищо с тях. Индия им предлага да ги вложат в акции на индийски компании иначе и тя не ги иска в стокообменът им. Иска доларе, евро и други истински пари.

195

Мммм даааа...

преди 6 месеца

До запознат: Чак тогава джендър4етата ще трябва спешно да възстанояват паметника на съветската армия! Те затова го прибраха в оня склад, за да имат резервен план за действие!

194

Анонимен

преди 6 месеца

До 216 Е кой казал ,че е бил или ти като излезеш на вън при ниска температура си носиш печка доказано е ,че ниските температури са много опасни за хора с такива проблеми,а мъжете ги имат след 45 г особено високо кръвно дето зимата става още по-високо,както и лятото когато пък е много жега

193

?

преди 6 месеца

Той Навални и Новичока сам си го беше намерил. Никой не го е отровил.А в полярния кръг беше на спа хотел. Руската сауна и сибирският сняг укрепват тялото. Беше укрепнал доста