15

Анонимен

преди 3 месеца

Адвокат лулчева знае на кого и колко да брои, все пак известна е с това... Затова, ако имате пари да платите огромния хонорар на адв. лулчева смело бийте и заплашвайте съседите, тя ще извърти така нещата, че накрая ще обвинят и осъдят съседа...

14

Анонимен

преди 3 месеца

Още един софеянец, който се мисли за безнаказан. Той е над закона. А сега да се пъхне у някоя дупка и да не излезе повече. Слаб актьор с комплекси за голем мъж

13

Анонимен

преди 3 месеца

"А ти правиш впечатление на злобен чичак. Не си бил свидетел, да знаеш кой е виновен." - Значи ти си била свидетелка, така ли? Жена му ли се включи в коментарите? хахаха Я изплюй камъчето. Доколкото разбрах са били 3-*** по време на случката. Щом пишеш така, значи ти си 3-тата. Не вярвам Христо да пише подобни неща, а ако го прави, наистина повече един филм с него няма да изгледам, колкото и да ми харесва като актьор. Още антиреклама ще му направиш ли или за днес стига?

12

Анонимен

преди 3 месеца

"А ти правиш впечатление на злобен чичак. Не си бил свидетел, да знаеш кой е виновен." - На 37 години съм. Ако си на 16, да, за теб съм чичак, но предполагам, че лелката си ти. Вероятно си жена. Не ми прави кеф да злословя, а давам съвет на жена му да не пише еле_ментарни и смешни коментари под статиите за него. Може и да не си жена му, но се обзалагам, че си му близка. Нивото му като актьор никога няма да стигна, както и той моето в моя бранш. Ако искаш да му помогнеш, не го излагай... :)

11

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 12 - А ти правиш впечатление на злобен чичак. Не си бил свидетел, да знаеш кой е виновен. Прави ти кеф да злословиш по един успял българитн, щото си въобразяваш, че така му стигаш нивото. Ама, само в твоята глава.

10

Анонимен

преди 3 месеца

"А люксембургската скрофа кога ще я обвинят в лъжесвидетелство и клевета?" - Ако можеш да го докажеш марш в прокуратурата и съда. Ако не можеш, колкото и да я обвиняваш, файда няма. Други въпроси имаш ли? Между другото създаваш впечатлението, че си близък/близка на актьора, с което не само че не му помагаш, а даже отвращаваш феновете му от него още повече. Ако ще го защитаваш напиши нещо смислено. Празни обвинения със сигурност не му помагат.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Подписка по-свободна държава от България няма закривай съд и прокуратура и слагайте chatgpt

8

Анонимен

преди 3 месеца

Това е Радев.

7

до 8

преди 3 месеца

Ми никога, защото се появиха записи от камери и свидетели. Адски *** постъпка на Шопов, честно казано. Трябва да е пример за обществото, а блесна с целия си блясък. Типичен комплексиран чичка с текезесарско възпитание.

6

Анонимен

преди 3 месеца

А люксембургската скрофа кога ще я обвинят в лъжесвидетелство и клевета?

5

Анонимен

преди 3 месеца

Сега чакаме член на семейството на тоя доносник от БКП да дойде да пляска минуси под коментарите, изказващи възмущение и да пише хвалби за тоя гамен.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Нещо за нашарената украинка с люксембургски паспорт нЕма ли или не е политкоректно?

3

Анонимен

преди 3 месеца

Никога не е късно да станеш за рези. RIP, Ицка. Кариерата ти беше до тук. Хулиган!

2

до 3

преди 3 месеца

За какво да я разследва, бе? Че наглярката ceлскa самозабравила се пръчка женоря на Шопов й запушва гаража и че момичето отива да се оплаче и получава юмруци и заплахи с незаконни оръжия ли?! Айде сиктир, бе!

1

Thieves

преди 3 месеца

A Патриша Крадци цялата в сатанистки татуси някой разследва ли я ?!? Или институциите вече официално работят срещу българите?!?!