52

Анонимен

преди 6 месеца

До 49.Е гледам,че украинските копейки дето живеят на гърба на другите пречат и не само в България и нещо много са си повярвали,че някой е длъжен да се занимава с техните простотии започнали от разни олигарси

51

Анонимен

преди 6 месеца

Русия има хиперзвукови ракети НАТО не.Русия има ПВО подвижно (с 5 км час) НАТО не.Русия има свръхзвукови крилати ракети (калибър), НАТО не (томахавки -890км).Русия има активна и пасивна защита на танковете, НАТО няма.Русия има системи за дистанционно миниране (земеделие) НАТО не.Русия има системи за залпов огън с обемнодетонационни глави - т.нар. вакуумни, НАТО не.Русия има най-много ядрени бойни глави.ВСЕ ОЩЕ Ли си мислите, че НАТО с помощта си за Украйна може да спечели???

50

Анонимен

преди 6 месеца

"Много доверчиви. Много наивни. Въобще, украинците са много миролюбиви." -> Толкова миролюбиви, че бомбеха собственото си цивилно население - деца, жени, старци... Осем години. Мнооооооооого миролюбива нация. Също така заявиха, че ако имаха ядрено оръжие, щели да го използват веднага. Даже срещу цивилни. Супппеееер миролюбиво. Свастики, нацистки поздрави... най-миролюбивата нация на света!

49

Анонимен

преди 6 месеца

Само един трррол е евроатлантическият парррцал. Пише истерично, по няколко пъти, за да прави вятър!

48

Анонимен

преди 6 месеца

Искахте да превърнете Велика Русия в Ирак,Либия,Сирия,само че руснаците са друга бира. И КВА БИРА СА РУСНАЦИТЕ СЛЕД КАТО ГИ УПРАВЛЯВА ЕДИН СИТЕН БАКШИШ

47

ИЗКРИВЕНА КОПЕЙКА

преди 6 месеца

БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ РУСКИТЕ СИМПАТИЗАНТИ. ТЕ НИ ПРЕЧАТ ДА ЖИВЕЕМ

46

Анонимен

преди 6 месеца

Някой хора не правят разлика между Русия и СССР пък фермерите протестират в Брюксел срещу вноса от Украйна щото тя не е в ЕС

45

Анонимен

преди 6 месеца

Искахте да превърнете Велика Русия в Ирак,Либия,Сирия,само че руснаците са друга бира.

44

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с рецесията? Eврокочината излезе ли от рецесията?

43

Анонимен

преди 6 месеца

Руската икономика расте над средното за света, инфлацията продължава да намалява, бюджетът на страната е обнадеждаващ, а приходите извън петрола и газа растат.

42

У край на

преди 6 месеца

У край на какво? Каква е тая държава с такова име, у края на нещо.

41

Анонимен

преди 6 месеца

А какво става с членството на Украйна в НАТО? Влезе ли вече Украйна в НАТО?

40

изглеждат кат

преди 6 месеца

божанеца . клйощави а заграбили милярди долари . киев стои над лобистите еврото и божанеца . сега новите лобисти пак предлагат срещу пари намаляване на присъдата . хаха нищо не се променя като не е гешев на трона .

39

ДО ПАИЕНТ (^.^)

преди 6 месеца

ОТ КОЯ ПСИХИАТРИЯ СИ??!!!...

38

Анонимен

преди 6 месеца

Водни оръдия пред Европейската комисия в Брюксел.

37

До реалиста

преди 6 месеца

Русия е многонационална държава! Литва, Латвия, Естония, руснаци ли са? А защо украинците пък да са руснаци?????

36

ЩЕ Я ОПЪНЕМ

преди 6 месеца

руската мечка..

35

profetey

преди 6 месеца

Тези приказки за ядреното оръжие са по мое мнение глупости. Ако съветските републики не бяха дали ядреното оръжие на Руската федерация - другите страни (включително западните) щяха да ги уморят от санкции и евентулно щеше да има конфликт (говоря за 20-ти век). На запада беше по-изгодно да има 1 страна с ядрено оръжия отколкото например 5 и да трябва да внимава при преговори с всяка от тези страни. Пример е Северна Корея - при всички преговори винаги се има 1 наум.

34

Голямото осиране

преди 6 месеца

Нито Путин нито който и да е, са казвали някога, че ще превземат Киев за 3 дни, но западняците се цепеха като разпрани за контранастъплението, и Зеленски се хвалеше, че ще си пие бирата в Крим, и САЩ, и ЕС и Урсула, и Борел всички говореха за контранастъплението и се биеха в гърдите как ще победят сега Русия, аи накрая какво стана - едно голямо оcиpaне стана, изпонасраха се и одрискаха всичко с контранастъплението.

33

Хм

преди 6 месеца

Даже не го дочетох до край. Верно е българка тази - все търси някой друг да й е виновен. В нейния случай цял свят й е виновен. Крим би окупиран. Окупирана й е главата от глупостта която американците им навряха в главите - че украинците спасяват света от Русия и за тази героична защита цял свят им е длъжен. И те глупаците повярваха и тръгнаха по света като у тях си. Сега вече на местните им писна от укропростотията и арогантността им и от всякъде ги гонят.