113

Анонимен

преди 6 месеца

Безнадеждно е закъснял Зеленски. Руснаците вече няма да искат мир. Ще стигнат до Лвов. Зеленски трябваше да мисли трезво по-рано.

112

АнонимеН

преди 6 месеца

МОКРИТЕ СЪНИЩА НА ПРОПАДНАЛИТЕ ПУТИНИСИИ, ЧЕ УКРАЙНА ЩЕ ГИ МОЛИ ЗА МИР ПРЕДИ ДА СЕ Е ОБЯВИЛ ПОБЕДИТЕЛЯ ОТ ИЗБОРИТЕ В ФАЩ :D

111

Анонимен

преди 6 месеца

Ама, ясна ли е Зельовата визия вече? Може пък да се тръшне руснаците да си прибират завзетите и разрушени селища и да си ги строят наново. Нема той тепърва да възстановява. Ако не са съгласни, няма мир, още селища ще се рушат и после да му мислят руснаците кво ги чака.

110

Ссср

преди 6 месеца

Капитулирвай Зеленски. Няма как да бъдат победени руснаците.

109

НН

преди 6 месеца

Щом се поставят неизпълними условия - предаване на територии и руско население, както и участие на Западни страни в разговорите /а на тях не им трябва мир/ - не се мисли сериозно за това. Този начин на преговори е невъзможен и условията практически неизпълними. Просто след махането на украинския генерал и преди избори в САЩ заинтересованите искат да си измият ръцете - един вид, ето ние искаме мир, но Путин е лош и отказва.

108

Анонимен

преди 6 месеца

Всичкото наркоман от киевската шайка,наредено в шпалир на червеният килим в Москва,умоляващо за край,най вероятно тогава може да има някакви преговори!

107

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 месеца

Няма начин Москва да приеме абсурдните искания на Киев ! Защото, вече са признати като независими държави ДНР и РНРи вече са част от Руската федерация! Още повече, че Русия е твърдо решена да лиши Киев от Черноморски излаз, както и да неутрализила всеки бъдещ опит на Украйна да се милитаризира и да има на нейна територия американски или други военни бази!

106

До103

преди 6 месеца

Означава,че наркозависимият клоун"управлява"не Украйна а единствено жена си,ама като гледам каква е хубавелка се съмнявам дали и с това се справя и му е позволено!

105

Чък

преди 6 месеца

Това е първата фаза, след още няколко фази на примирение ще са още по словоохотливи и ще се полусъгласят с руските условия. Само че, всичко това са номера, за да печелят време и да се прегрупират и получат ново оръжие. Този филм руснаците го гледаха в няколко серии при Минските договорености и знаят крайния резултат. Не мисля че отново ще се вържат.

104

до 97

преди 6 месеца

*** живей две години в рузия или северна корея, после се върни, ако можеш.....и на база на опита който си имал на живот като затворник в рузия или северна корея.....си редактирай коментара.....и

103

Анонимен

преди 6 месеца

Мема как, ще трябва да се кланят и молят!

102

Какво

преди 6 месеца

означава "чуждестранните партньори"? В преговори участват страните в конфликта. Нали ония не участвали? И, защо те трябва да определят на Украйна и Русия при какви условия да сключат мир?

101

Анонимен

преди 6 месеца

Изтрещелият наркозависим клоун поставял условия,това граничи с пълна лудост!

100

do 87

преди 6 месеца

Пич, прав си абсолютно, имената на държавите се пишат с главна буква. В случая русия не е държава, а терористична организация, сборище от главорези. По нещастни стечения на обстоятелствата наследили ядрено оръжие и готови да унищожат всичко, ако видят зора. Това обяснава с каква лекота и без да мислят ликвидират доскорошните си хора от СССР. Все едно ти да отидеш да заколиш братовчедка си, само защото можеш. Е, с голяма буква ли да те пишат?

99

Анонимен

преди 6 месеца

Тоя наркоман заедно с господарите му хептен са изтрещяли!!! Хем ядът лобут до спукване,хем с неадекватните си кратуни решили,че могат и условия да поставят! Укра е капо и съвсем скоро ще изчезне от картата на света!!! Браво на братушките,показаха им на укрофашистите и останалите хищници какво значи боен дух и непобедима сила! Пълна победа за РУСИЯ и сполука в укротяването на враговете и!!!

98

Условие за мир

преди 6 месеца

Единственото условие за мир в Украйна да се вдигне армията и народа и пометат еврейската хунта, която ги управлява в името на чужди интереси. Дните на Ермак, Буданов, Зеленски, Кулеба и т.н. са преброени. Залужни, време е!

97

Анонимен

преди 6 месеца

Откога капитулацията на Украйна се нарича преговори"съгласно условията на Украйна"

96

Борис Джонсън

преди 6 месеца

Лъже малкото еврейче. Нали Великобритания забрани на Украйна да преговаря. Че кой е Зеленски, за да взима решения. Той е кукла на конци в ръцете на батковците ОТТ дивия запад.

95

Ей, сетих се

преди 6 месеца

Явно Украйна има намерение да капитулира. Само в този случай ще има мир по условията на Украйна.

94

Ама друг път

преди 6 месеца

Ала-бала за широката публика. Угажда на господарите си Зеленски, а народът измира за благото на Великобритания и САЩ.