292

Сата НАТО

преди 3 месеца

НИКОГА Русия не е нахлувала първа в Европа -----/// ----- Обратното е - вина Просията първа е нахлувала. Просията десет години е вилняла из Европа, преди Наполеон да му писне и да тръгне срещу тях. Преди това Петър I е нападнал Швеция и Полско-Литовската република. Първата световна война Просията нахлува в Германия, Втората световна започват с интервенция в Испания и анексии на Молдова, Финландия и Полша.

291

Сата НАТО

преди 3 месеца

Това е повече от ясно. Просията трябва да бъде унищожена, за да има мир.

290

Б2

преди 3 месеца

Това арменче е следващият след навалния.

289

юлиян

преди 3 месеца

Каспаров отдавна се е превърнал просто в една ''плюеща'' политическа''НУЛА''.''Нула''и нищо повече.Прогнозите му са по-несъстоятелни от моите.*** разбери,кой е световен шампион/с малко,но съществена,решаваща помощ/ и дългогодишен кандидат да управлява Русия и кой е участник от ''Б'' отбора на русофилите.РУСИЯ НЯМА НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА ''НАПАДА'' КОЯТО И ДА Е ДЪРЖАВА ОТ НАТО.Тя просто ''ще изчисти къщата и западната страна на двора си'' от ''вредители'' и ''***'

288

Б1

преди 3 месеца

До АнонименМного сте прав за Армения.Без Русия тя е мортос.

287

Големия памперс

преди 3 месеца

И още нещо (проверете историята) - НИКОГА Русия не е нахлувала първа в Европа, винаги Европа е нахлувала в Русия. И това не го казвам аз. Думите са на един съветски дисидент, бивш офицер от ГРУ - Виктор Суворов.

286

Големия памперс

преди 3 месеца

Този тотално е изтрещял!!! Само побъркан може да изпитва такава неистова омраза към народ или държава (било то свои или чужди). Или някой, който е имал големи амбиции за собствено материално благополучие, но не му се е отворил парашутът. Въпросът (за трезво мислещите) е, за какъв игрек и е на Русия да напада Запада, т.е. страна от НАТО? Територия ли няма (жизнено пространство), суровини ли няма, роби, жени и деца ли и трябват?!?

285

Ха ха...

преди 3 месеца

Грузинецът Каспаров естествено желае "поражение" на Путин, т.е. разпад на Русия! Сънища сънува и много филми от Холивуд гледа! Да се беше загрижил за брутално убития американски журналист от бандеро режима в незалежная, като "вината" му е, че пише истината от мястото на къбитието по инстаграм или за децата на Палестина! Да вземе и той да "утеши" съпругата на Навални, няма да е единствения...

284

Анонимен

преди 3 месеца

Мръдналия от много игра на шах, Гари, пак го гони шизофренията.

283

Анонимен

преди 3 месеца

Не е точно така Гари. Истината е, че Владолф прекърши Невални в най-точния момент. И неговия придворен Тръмпутин се обяви за американския Невални точно преди изборите. Нагласиха работата както през 2016 год.

282

Анонимен

преди 3 месеца

Нека нападне добре е,те не спряха да плюват по Русия и сега всеки ще си сърба попарата и най-вече България.Дано всеки плюващ тука от ТВ.до последния форумец,тубър и сие индивиди си получи заслуженото.Аз съм учил история,истинската история.Благодаря на Русия че днес България съществува на картата

281

Анонимен

преди 3 месеца

Само унищожените 20 000 танка по 4 танкиста прави 80 000..В бетеерите са по 8 кашика

280

Анонимен

преди 3 месеца

И на този му свършиха парите.

279

Анонимен

преди 3 месеца

Гари, ти си предател и на собствения си арменски народ! Струва ли си толкова преживяни мъки под турско робство за оцеляването ви, ако сега предадете народа си и Русия, която е единствената ви гаранция, че ще продължите да съществувате и Русия винаги ви е спасявала и защитавала през вековете? Предател на народа си! Ако Армения не се върне в Русия, рано или по-късно, ще сте "чао" като народ, ще ви асимилират!

278

Анонимен

преди 3 месеца

Гари, ти първо си виж вашите хора в Армения, че ако християнска Армения не се прибере в православна Русия, рано или късно, арменците ще бъдат асимилирани и ще свършите като народ, просто ще бъдете унищожени по естествен начин и претопени от мюсулманите наоколо, даже без насилие! Русия трябва да я пазите, щото тя е гаранцията за продължаването на съществуването на Армения! Струва ли си толкова пряживяни мъки под турско робство за оцелявнето ви, ако сега предадете народа си? Предател на народа си!

277

Анонимен

преди 3 месеца

Само Лейди Гага не се е изказала още по въпроса.

276

то всичко хубаво

преди 3 месеца

Каспаров добре ги е подредил,лошо няма,само дето кой знае защо е забравил най-важното!А то е,че Сибир е мокрия сън на САЩ!А алчноста е лош съветник!

275

Идеите на Каспаров

преди 3 месеца

Този човек е съвсем неадекватен. Ето как си представя бъдещето на Русия: Русия да се разпаднела на княжества, които да воюват помежду си. И всяка европейска "велика сила" да поеме шефство над едно княжество за да го демократизира. Питам се колко далече от реалността трябва да бъде човек за да го измисли и да го приказва публично всичко това. Ето това е Каспаров. Събрали се отбор юнаци някъде из Литва или Латвия и се заели да дават идеи. Г'лупости на търкалета.

274

Анонимен

преди 3 месеца

Ако изказването на господина Каспаров не е поръчково или платено, той задължително трябва да се прегледа при лекар за сериозни психически отклонения!

273

Анонимен

преди 3 месеца

тогава защо не публикувате мненията на известни футболисти, скиори, лекоатлети и други спортисти , представители на всички спортове... после може и на художници, доктори, писатели, а защо не и на докери, транспортни работници... абе важното е нещо да се пише, особено ако е срещу Русия... така повелява галя от посолството... важното е да върви пропагандата ... пръв учител ни е гьобелс...