237

Анонимен

преди 6 месеца

На сметката на Шолц и Денков ама той предава на Мария Г. и на Герб и ДПС.

236

Анонимен

преди 6 месеца

Фашизоидният ЕС е обладан от луда мания да разруши Русия и да подчини руснаците. Добре, че в Кремъл още стоят хора със здрав разум. Но това не е гаранция за бъдещето.

235

Анонимен

преди 6 месеца

Много високопарни приказки. И много лъжи. Всички прекрасно знаем, че политиците могат да ни обещаят всичко, и че няма да изпълнят нищо. Поредното представление предназначено за украинците, да търпят да ги убиват, с обещания за членство в ЕС и НАТО, ама друг път. А като се сетя, че Путин прати в Италия цял самолет с маски, че и лекари им прати на тези неблагодарници, по време на ковид.

234

Долф

преди 6 месеца

ПомощТа е да не свърши прекалено бързо войната . Да не секне далаверата и да се поизбият още малко сродни народи .

233

Анонимен

преди 6 месеца

Нас не ни управляват българи.Лорер.Габриел на онзи майка му била чиф*тка на другия незнам си какви.Да се изиритат всички до един

232

Алоо САЩ спря помоща

преди 6 месеца

Само Европа плаща за войната!

231

Ама то САЩ вече спря

преди 6 месеца

Помоща!!!

230

Анонимен

преди 6 месеца

Авдеевка влезе в учебниците на МО за щурм и превземането на населено място.Да си играеш на война с тях,не е много оферта.

229

Анонимен

преди 6 месеца

Няма руско нашествие. Има война на нацистки групи срещу хората в ЛДР. Русия прросто отговаря на удара.

228

До да си го кажем

преди 6 месеца

Да но нали знаеш как свърши войната във Виетнам за САЩ? Така свърши и войната в Украйна за Запада..

227

Анонимен

преди 6 месеца

Вива Иран.Слава на шахедитеДа живее Ким Чен Ун.Вечен живот на Хусите

226

Да си го кажем...

преди 6 месеца

Както СССР-то и Варшавският договор -съюз на соц. страните преди 1990г. помагаха на Виетнам , сега е ред на НАТО и ЕС да помагат на Украйна. Какво толкова го умувате , комунисти?

225

Анонимен

преди 6 месеца

Зефюрерът завел пристигналите в Киев фашизоиди от Италия, Канада, Белгия и Урсулата, като представител на ЕС на гробището и им казал: "Вижте какво гробище имам, направих го сам."

224

Само ЕС остана

преди 6 месеца

Да плати огроооомната сметка след банкета на САЩ ;) САЩ ядоха, пиха и се веселиха и си тръгнахазащитени от два океана далече далече ;) Оставиха сметката на Шолц и Денков

223

Анонимен

преди 6 месеца

И тука един жълтопаvетен планктон продължава да твори глупости Руската армия дала 400К жертви. Ало .ършо има начин да се провери и това е английска статистическа агенцияMediazona. Дори и в Днес бг. преди няколко дена имаше статия от тази агенция общия брой на загиналите руски войници е около 44К. Напишете Russian casualites in Ukraine. Mediazona count, updated. И спрете да пишете небивалици преди да спре помоща от сащ съотношението беше 10/1 жертви в полза на Русия сега е 30/1

222

До небинарен

преди 6 месеца

Под целия свободен свят имаш предвид ЕС???Такива едни свободни и суверенни държави като България ли?!! Ха ха ХА ХА!

221

Берлин

преди 6 месеца

Последният път когато Запада искаше да се разшири на Изток за ресурси и Lebensraum ( както сега Нато и ЕС) беше 1941 ВСВ ..Всички знаем как ВСВойна свърши за Запада и да Германия..Непростимо е, всеки 80 години същата грешка да прави Германия, има учебници, образование за милиарди, паметници, даже един политик ли не е учил история на Европа в училищеее???

220

Небинарен еврогеец

преди 6 месеца

Целият свободен свят подкрепя Украина. Затова Русия губи войната.

219

DONALD J.TRUMP

преди 6 месеца

Спокойно, като ме изберат отново им режа цялата финансова и военна подкрепа. Край с измислените ***, руската "Македония" ще бъде заличена!

218

Анонимен

преди 6 месеца

Като оставим кой е прав, кой е крив , обикновенният човек плаща сметката ! Санкцийте ги плаща плебса ,а елита и една стотинка не е дала. Защо никой политик не жертва себе си , децата си???? Къде са европейските задължителни мобилизации заминаващи към Украйна? Питам , няма отговор.Само данапомня че танковете на Украйна се зареждат с руско гориво , токът им е от руски атомни централи !