131

Аноним

преди 3 месеца

133 а как Асен ходеше и говореше 8 милиарда течове Къде са тези 8 милиарда Асен защо не излезе да каже или пък служебните 133 инфлацията е 50% това е новите настанени в парламента за нищоправене и техните роднини близки назначени за по 14000 лв и на още няколко други места това какво е ати 133 къде те назначиха като си техен защитник

130

Хахаха

преди 3 месеца

Доэ127. Няма никакви откраднати милиарди от ПП-ДБ, тези лъжливи конспиративти теории на ГЕРБ и ДПС отдавна се изтъркаха! Все едно аз да кажа, че ти си откраднал милион, какво става с него?!

129

Анонимен

преди 3 месеца

Факт е, че Борисов пречи на България и помага на Турция, Русия, САЩ и на група леки жени с комплекси на малоценност с парите и душите на българския народ.

128

Мдааа

преди 3 месеца

Бойко Борисов и Делян Пеевски болезнено преживяват, че губи 100-те процента контрол! Опищяха медиите с вулгарните си глупости!

127

ПРЕСМЕТЛИВ.

преди 3 месеца

АМИ ЗАРЕЖДАХ НА МАРЕШКИ ПО 1.80 ЛВ. , АМА ТОЙ ЗАТВОРИ И СЕГА ПО 3.80 ЛВ? КАРТОФА 0.50, СЕГА 1.00ЛВ. - 1.90 ЛВ? ДОМАТА БЕШЕ ПО 1.20 ЛЯТОТО, СТАНА 3.00 ЛВ.? САМО ПИЯНОТО СИ ОСТАНА НА СТАРАТА ЦЕНА, ЩЕ ТРЯБВА ДА КУПУВАМ ПО ЕДНО НА МЕСЕЦ ДА ИЗБИЯ ДРУГИТЕ ЗАГУБИ?

126

Аноним

преди 3 месеца

Цените с 50% и лъжат че инфлацията намалява а тези същите станали милионери само от заплати а вие още тичайте да гласувате за шарлатаните

125

Главанак

преди 3 месеца

Тоя тапир какво реве като вдовица за ....... Нали мафията са първа политическа сила, да го питам- защо не си направи правителство и да има всички министерства? Или иска да се измъкне като мокра връв, понеже е страхливец ! И не на последно място- ама нали и герб участва в сглобката,, или той се явява само критик?

124

И ОЩЕ ИСКА?

преди 3 месеца

НАРОДА СКОЧИ СРЕЩУ БОЙКО ЗАРАДИ ЕДНО ЧЕКМЕДЖЕ, А ЗА МИЛИАРДИТЕ ОТКРАДНАТИ ОТ ПП-ДБ ЗА НЯМА И ГОДИНА - СИ ТРАЕ КАТО НАСЪ РАН ГАЗ. ДЕЕБИЛИИ...

123

до 113

преди 3 месеца

не съм за Борисов,но колко милиарди заем се изтегли също-ако тия увеличения са от заеми после кой ще ги връща и при какви условия?

122

До Анонимен 113

преди 3 месеца

А цените, умнико? Тях сметни колко скочиха, инфлацията, и тогава се обаждай. Научил думата факт и се прави на интересен. Факт, ама нЕкой друг път.

121

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

До 113 наетият стига лъга всеки нормален човек може сам да си прецени Лъжци

120

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Пак наети драскачи драскат лъжи за жълти стотинки а големите здраво вземат безнаказано вече 3 год Оставка избори без ала бала без машинки

119

АЙ ЧИСТИТО!

преди 3 месеца

ПОВЯРВАХ НА РАДЕВ И КИРО И ГЛАСУВАХ ЗА ПРОМЯНАТА А ТЕ МИ ОТКРАДНАХА С ЛЕВЧЕТО ЗА ГОРИВАТА ЗА ДВЕ ГОДИНИ НЯКЪДЕ ОКОЛО 3000 ЛВ. И НЕ САМО ОТ МЕН, ОТ МОИ БЛИЗКИ, ПРИЯТЕЛИ, РОДНИНИ И ЧРЕЗ ОСКЪПЯВАНЕ НА СТОКИТЕ ЗАРАДИ СКЪПИТЕ ГОРИВА ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОБЩО 10 МИЛИАРДА?

118

само Възраждане

преди 3 месеца

не се прави бе,каквото каже посолството това ще правиш,както и цялата продажна сглобка

117

Мнение

преди 3 месеца

Борисов има доверието само на про ститутки поставил в съдебната, политическата и бизнес среда с нашите пари за сметка на нашите заплати, пенсии и лечение. Борисов е престъпник, най меко казано, и ще бъде смачкан от тежката България, която смята за лека

116

Аноним

преди 3 месеца

Борисов избори това е Докога тези шарратани ще ни лъжат ще ни грабят нагло открито обикновените българи плащаме а шарлатаните стават всеки ден все по богати 3 год държавата ни се руши

115

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

В Румъния ще има избори 2 в 1 сега

114

Анонимен

преди 3 месеца

Докато се опивате с втълпената ви от жълти медии и политици омраза към Борисов, същите тези хора се подиграват с вас и ви окрадоха! А да видим с колко милиарди в чужди банки ще се измъкнат в неизвестни дестинации супер мошениците Асен Василев и Румен Спецов!? Дано да успеят да ги хванат преди това от международните финансови служби!

113

Анонимен

преди 3 месеца

113 Но животът поскъпна. Данъците се увеличиха, получихте "воден беден". Какво можеш да си купиш с мижавите пенсии и заплати?

112

До 113

преди 3 месеца

До Анонимен Да, бяха по-малки но имаха значително по-голяма покупателна стойност! Повечето стоки са поскъпнали с по-над 100%, а увеличението на доходите за редовите българи е далече под 30%!