60

Българин

преди 6 месеца

Путиновият башибозук няма място в независима Украйна ! За какво са там, освен да грабят и убиват за пари? Има ли престъпления, които Путин да не извърши в Украйна? Всъщност, той вече ги върши и в самата Русия! Но това наистина вече си е "вътрешен" проблем!

59

Да допълня...

преди 6 месеца

До Живот в Русия няма 64 Задминаха Северна Корея.

58

Ти да видиш..

преди 6 месеца

Тази "информация " представлява военна тайна . Митрофанова си води записки и докладва на късия. А той помни , м.ръ-сни-ка.

57

Така е ..

преди 6 месеца

Голяма част от българите русофилите путинофили не виждат каква в същност е агресивна Русия и живеят в голяма заблуда.Уж само Донбас заради въглищата и стомана , а нафлязаха в Украйна по протежение на почти цялата им граница.Тръгнаха към Киев но се отказаха.Защо не водят война само на територията на Донбас ,а бомбят на всякъде в Украйна.Лъжат . Целта е да върнат Украйна обратно към Русия .Целта бе цяла Украйна , но срещнаха огромна съпротива.Няма как да одобряваме войната.

56

Анонимен

преди 6 месеца

Българският език е забранен в окупираните украински територии от руснаците не от Украйна, справка има в интернет, за тва не пишете фалшиви новини

55

Живот в Русия няма

преди 6 месеца

Там е казарма, наказателни лагери и затвори. От работа в къщи. От къщи на фронта. От фронта на гробището. Ако си отвориш устата, веднага те арестуват и пращат в изправителен лагер. От лагера в затвора. От затвора в гробището..... Била широка руската душа...

54

Анонимен

преди 6 месеца

не разбирам, за война има пари, а за болни хора няма пари и се събират чрез дарения

53

Анонимен

преди 6 месеца

Русофилите с фашистко мислене вече анексираха Украйна.Държава международно призната и от самата Русия.Русия на Путин , многократно е споменавала , че вътрешните и проблеми са проблеми на дамата Русия Включително правата на свободи и правата на изразяване.Ако твърди това и го мисли Защо се бърка във вътрешните работи на Украйна И настоява нейните вътрешни работи , на Украйна да са и нейни работи.Това значи ли , че не признава Украйна като суверенна държава.Нима и България не признава?..фашизъм!!!

52

Анонимен

преди 6 месеца

може да помогнем само с найлонови изделия ген Мутафчийски знае какви точно

51

Христо Христов

преди 6 месеца

До 57 "... пари който можеха да останат за хората в ЕС и даде решат много проблеми." - ми поне у нас 85% смятат, че проблемите на великобритания и САЩ са по-важни. Демокрация е.

50

Анонимен

преди 6 месеца

До 49....Не забрави ли , че и в България има ,,хунта"..Да не намекваш , че и в България Путин ще нападне хунтата.И ще ни освободи от погрешното схващане , че сме българи по етнос А не намекваш, че на българска земя няма българи , а историческо населена земя от славяни , по точно руснаци .Да не намекваш , че Путин идва да анексира своето си исторически наследства по бившите византийски територии.

49

Христо Христов

преди 6 месеца

До 54 "Чудно кой Българин би помогнал на страна в която със закон е забранен Българския език." - ми не знам кой българин, но 85те % безp'о'дни про'с'таци гласуваха на 2 Април да се помага.

48

Кой

преди 6 месеца

Милиарди потънаха в Украйна,дасе подкрепят фашист срещу Русия ,пари който можеха да останат за хората в ЕС и даде решат много проблеми.

47

USA SUPER КИРО НОФ

преди 6 месеца

ПРЪВО ВИЕ НЕ ПОМАГАТЕ НА УКРИИНЯ А НА АМЕРИКА ! ФТОРО ВИЕ НЕ СТАВАТЕ ЗА НИШТО ! ТРЕТО ВИЕ ЛАЖЕТЕ ОФЦЕТЕ А ТЕ НЕ ВИ ВЕРВАТ ! ОШТЕ ?

46

Христо Христов

преди 6 месеца

До 42 "... въпреки липсата на обществена подкрепа" - моля? На 2 Април 85% гласуваха за ЕС, НАТО и Украйна! Факт. Каква подкрепа искаш да има? С 85% не само оръжие трябва да пращат, ами и мобилизирани! Дано скоро пратят поне 50 000 про'с'така гласували за ЕС и НАТО!

45

Народенсъд

преди 6 месеца

Чудно кой Българин би помогнал на страна в която със закон е забранен Българския език.

44

ЛУД КУЧИСИН

преди 6 месеца

ЗАВИСИМА БУЛГАРИЯ Е ОПАСНА ЗА НАСЕЛЕНИЕТО !

43

Христо Христов

преди 6 месеца

До 43 "В БГ се свършиха хората, които са в нужда." - в БГ хората, вкл. Тези в нужда гласуваха да служат на ЕС и Украйна. Аз проблем не виждам.

42

Анонимен

преди 6 месеца

Ние сме опитни с изграждането на гранични телени огради Ама докато се наканим , границата ще граничи с България..И половината пари откраднати

41

Христо Христов

преди 6 месеца

До 43 "Ние кога ще се заемем така сърцато със собствените си проблеми?" - защо "ние"? Нали на 2 Април 85% гласувахТЕ ЕС да ви решава проблемите?