47

Анонимен

преди 6 месеца

Никой не е гласувал за Урсула от вас. НИКОЙ! Време е тази лудост да СПРЕ! България не ви ще Еврото и контрола. България иска свободна търговия и нищо повече, както бе обещано!

46

Anonymous

преди 6 месеца

*** вещица

45

Anonymous

преди 6 месеца

Урсула фон дер ***

44

Анонимен

преди 6 месеца

А за нас наградка няма ли? Вече 34 години провеждаме съдебни реформи и още го правим, па вие дори не забелязвате да ни подхвърлите някоя и друга европейска троха.

43

ПУТИНИСТ ШИЗОФРЕНИК

преди 6 месеца

ЕС Е ЛОШО И НАТО СЪЩО!! САМО С ГЛУПОВАТИЯ ФАЛШИВ ПУТИН ТРЯБВА ДА Е БЪЛГАРИЯ ЩОТО ТОЙ Е ЗАВЪРШЕН ДЕБИЛОИЗРОД

42

Анонимен

преди 6 месеца

Канабиса го легализихара, да може Ханс да е надрусан и безопасен човек който няма връзка с реалността и не протестира на управлението в ЕС!

41

Анонимен

преди 6 месеца

По последни данни в Германия фармацевтичната промишленост се е свила за миналата година с 12%, най-голямото химическо предприятие BASF (според различни аспекти на бизнеса) между 20 и 39% ,пълно затваряне на стъклопроизводството, масови уволнения в автомобилната индустрия, в банки, орязване на социалния сектор, редовни (поне 5 от началото на годината) лекарски стачки Но ;легализация на канабиса!!!

40

Анонимен

преди 6 месеца

Никакви пари няма да стигнат на Полша, която е решила да става голяма военна сила. Никакви! Интересите на американския слугинаж, който не е отскоро ( Поляците се гордеят със силното си лоби в САЩ) са в противоречите на интересите на работешите и полската държава като такава. По-възрастните помним стачиките в Гданск, в корабостроителниците. Къде са сега корабостроителниците? Например.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Пуснете подробна информация какво става по полско-украинската граница!! Искате да заблуждавате населението за състоянието на ЕС, но няма полза. По-добре няма да става и е полезно народът да се настрои, а не пак "да е изненадан".

38

До 29

преди 6 месеца

Пич, или там каквото си, върви в Германия! В Русия не знам да ни уважават. И там сме със свалени ***, а такива никой не ги уважава. И там ще ни е.бават. Мислиш ли, че с тоя материал в съда и прокуратурата някой ще ни приеме, като цивилизовани. Все пак ни управляват еднокнижници с огромно его и морал на царвула от Правец. А питал ли си се защо е така?

37

ЕС разпад

преди 6 месеца

ЕС за пореден път се намесва в национални избори - след смяната на правителството и идването на власт на бившата брюкселска зелка решиха да разблокират еврофондовете. Съдебна реформа - приказки за нпо-щници.

36

---

преди 6 месеца

Това ми мирише на подкуп.Въпроса е за какво изнудват Полша и ѝ затварят устата в замяна на тия милиарди.

35

Анонимен

преди 6 месеца

Дъртата Урсула раздава парата :)))

34

Анонимен

преди 6 месеца

На огромен подкуп изглезжда. Дайте 100 милиарда и ще продадем страната си.

33

Урси как Я Прецакаха

преди 6 месеца

Рюте ще става Шеф на НАТО!

32

Анонимен

преди 6 месеца

Ще получим когато си оправим съдебната система.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Полша изобщо не е бедна страна! Да дадат парите на най-бедната страна в ЕС - нашта! Тук има бойкот на съдебната реформа и едва ли някога ще получим пари от Урсула...

30

Анонимен

преди 6 месеца

Легализация в Германия

29

Анонимен

преди 6 месеца

За България може и някога да са отпускани пари , но не са стигнали нито до хората , нито са направени строежи с тях .Така , че ние от ЕС не сме видели нишо хубаво . Държат ни на някакъв африкански стандарт , а сме член от 2007 *** година .За какво ни е всичко това ? Само ни унижават .Един чистач в германия взема 2000 евро , аз с какво съм по долу от него , не мога да държа метла ли ? Да отиваме пак към Русия , там поне ни уважават .

28

тъпомер

преди 6 месеца

Обичам я тая фон на ***,превъзходна е,каква грация,лъже повече от всички,но и се удава,абе талант.